Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Valszeg súgtak a 4iG-nél, hogy forrjatok össze fiaim!
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Pano
addikt
Nagyon valószínű.
Lemerem fogadni, hogy ha megveszik a Vodafone-t egy idő után vagy az lesz digi mobil, vagy a digi mobil Vodafone."A depressziósoknak van igazuk és azok a betegek, akik vidáman lubickolnak a szétrohadó világban." ********* Én egyszer már meg akartam ölni magam, de csak 2074-re kaptam időpontot.
-
fsdb
aktív tag
Vodkás fórumból, nevet kell majd váltaniuk: one https://itcafe.hu/tema/re_a_4ig_varhatoan_megveszi_a_vodafone_magyarorsza/hsz_354-354.html
[ Szerkesztve ]
-
Raijin
tag
"egyszerűsödik az ügyfélkiszolgálás és az ügyintézés"
Eddig nem válaszoltak se az e-mail-es megkeresésre se az online rendelésre, hogy lehet ezt még tovább egyszerűsíteni?Live long and prosper.
-
Veleczki77
csendes tag
Gyorsan töröltem a freemail-es fiókomat is,mert már az is narancsbőrös lett.
-
fatal`
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
it A DIGI három leányvállalata az Invitel Zrt., az I-TV Zrt. és a Digi Infrastruktúra Zrt. 2022. december 31-én beolvad anyavállalatába, azaz a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-be.
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Assetto Corsa Competizione
- 32:9-es képarányú, játékra is alkalmas monitor az AOC és a Porsche keze nyomán
- PlayStation 5
- Dell notebook topic
- Így építsd a billentyűzeted!
- Építő/felújító topik
- Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision M6800 7710 7720 7730 7510 7520 Workstation
- Eladó EVGA Supernova 1300 P+ Platinum Garanciával!
- ÚJ LENOVO Yoga 7 - 14" 2.2k Touch - AMD Ryzen 7 7735U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti - Új állapot, dobozzal
- HP All-in-One 24-cr0004nc - ÚJ 24"-os AIO PC - Ryzen 7-7730U, 16GB, 1TB SSD, Win11
- Logitech G502 X Plus Lightforce - Lightspeed - LightSync vezeték nélküli RGB gamer egér
- Xbox Series X+Diablo IV (4),2 ÚJ,BONTATLAN,2 év Microsoft gyári gari,beszámítás is van, szállítás is
- / Új & Bontatlan / Intel Core i5-13400F 10-Core Box Processzor eladó!
- Corsair iCUE Commander CORE XT + Corsair iCUE SP120 RGB ELITE White (6db)
- Apple Watch Series 4 Nike+ 44mm karóra
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest