2018. május 28., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ribizly


ribizly
(PH! addikt)

Micsoda meglepetés.
Még mindig nem értem mi az értelme ezenek az összehasonlító videóknak. PC-n sokkal több $-ért 144Hz-en, minimal input lag, stb. kíséretében szebb. És? ;]

|•| [Eladó] Sennheiser HD660 S |•| A WORD elszáll, az írás megmarad |•|

(#2) duvi válasza ribizly (#1) üzenetére


duvi
(PH! nagyúr)

Ha nem is sok, de talán annyi értelme van, hogy a fejlesztők törődtek-e a Pc-k hardveres lehetőségeivel, vagy "egyen látványvilágot" kreáltak a konzolok hardveres korlátai alapján. Ott van példának a Division. Hogy nézett ki az E3-as beharangozónál és mi lett belőle a megjelenésre (persze még így is látványos, de látszik a visszabutítás).

Samsung Galaxy S8

(#3) rodrigez


rodrigez
(senior tag)

Mivel a GameSpot egy 6-ost adott rá én innentől nem is foglalkozom vele. :) Nem adok túlzottan a játékos oldalak értékeléseivel, de kb. minden félelmem beigazolódott a játékkal kapcsolatban. Shepard-ék hagyatékát kb. megalázták...

(#4) Szaby59 válasza rodrigez (#3) üzenetére


Szaby59
(PH! kedvence)

Lehet nem is baj... Akik az Infinite Warfare-re 8-at, a No man's sky-ra pedig 7-et adnak, kissé "eltérő" ízléssel bírhatnak...
Azért nagyon nem egy Mafia 3 szintről van szó (náluk az a 6) a Witcher 3 B&W meg 8 vs. NMS 7 :C

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin: szaby59

(#5) rodrigez válasza Szaby59 (#4) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

IGN: 7.7, Eurogamer szerint pedig a Bioware legrosszabb szerepjátéka, mely csak pillanatokra tudja felidézni az előd nagyságát. Ha pontban kéne mérnem, amit persze nem szoktam, akkor egy ilyen reboot-nak ekkora hype után valahol 8.5 és 9.5 között kéne állnia. Persze sci-fi lövöldének még elmehet szódával, csak ugye a Mass Effect nem erről szólt.

(#6) Szaby59 válasza rodrigez (#5) üzenetére


Szaby59
(PH! kedvence)

Az már csak a DA2 ismeretében is érdekes. De mit jelent ez ? Mert se egy pro/kontra összegzés vagy értékelés nincs. Mi akkor a tesztelő véleménye ? Az olasz Eurogamer meg 8-at adott rá :F

8 körül van az átlag ami semmiképp sem rossz, vannak 80,85-90-es és 50-es értékelések is... Nem reboot, spinoff - különbség. Egy trilógiányi anyagot meg elég nehéz felülmúlni egyetlen, teljesen más hangvételű játékban ami szinte az alapokról indul megint. Ha visszaemlékszel az ME1-re szerintem az hasonlóan 0-ról indult karakterek és történet szempontjából és az sem indult problémamentesen. Az utána következő ME2 tette fel a koronát. Várható volt, hogy nem fogsz egyből úgy kötődni a karakterekhez mint 3 játék után...

Kíváncsi lettem volna azért ha nem lett volna ekkora kommentháború az animációk körül milyen értékelések születnek.

Azért egy ~8/10-es játéktól ne féljünk már ennyire. :B

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin: szaby59

(#7) duvi válasza rodrigez (#3) üzenetére


duvi
(PH! nagyúr)

Ez nem túl korai kijelentés :F Még ki se jött, de már temeted? Okés, hogy tele van az online média az animációk és mimikák kritikáival, de (sajnos) manapság hány játék jön ki valóban készen és hibáktól mentesen? Még a legjobbakat (pl. Witcher 3) is foltozgatták a megjelenés utáni hetekben/hónapokban. Szerintem adjunk neki egy esélyt és lássuk meg, hogy reagál a Bioware a felmerült problémákra.

Samsung Galaxy S8

(#8) Raysen623 válasza duvi (#7) üzenetére


Raysen623
(PH! addikt)

Amennyiben ez a Bioware még az a Bioware, akkor nem fogják annyiban hagyni.

Amit írok az csupán magánvélemény...

(#9) Darth_Revan válasza duvi (#7) üzenetére


Darth_Revan
(PH! kedvence)

PCGamer - 80/100
PCGamesN - 8
IGN.com - 7.7
Polygon - 7.5
GamesRadar - 3.5/5
Destructoid - 6.5
Gamespot - 6
USGamer - 3/5
Digital Trends - 5
Eurogamer - "valószínűleg a BioWare eddigi legrosszabb RPG-je"
Kotaku - "egy játék, amiben el lehet veszni"

Azért ez nem igazán biztató :O

Nem annyira rossz, el lehet játszani vele, de baj van a tortenet írásával (nem olyan jó mint az előzőek, élettelenül unalmas parbeszedek és nem igazán vannak komoly döntések ), sok buggal és animációk valamint szinkronszínész el munkája sem kiemelkedő. A grafika viszont popec.
Ám Horizon Zero Dawn mellett labdába sem tud rúgni.

Jóval alulmarad minőségben a korábbi Masszázs Effect játékoktól.

[ Szerkesztve ]

(#10) Darth_Revan válasza Darth_Revan (#9) üzenetére


Darth_Revan
(PH! kedvence)

Nyomorult autó correct... :W

(#11) rodrigez válasza duvi (#7) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

Én nem foglalkozok az animációkkal, amíg nem röhejesek, de amit kifogásoltak azok pont a párbeszédek, ami a Mass Effect-eknek az egyik sarokköve illetve a semmitmondó melléküldetéseket. Bár azokból a régi trilógia sem brillírozott, de azért sajnálatos. Mondom más típusú játéknak lehet, hogy tökély, de úgy fest, hogy az ME univerzumnak nem ez lesz a legemlékezetesebb játéka. :) Értékelések a fenti posztban. Nem csak a Gamespot kekec - mert amúgy azok általában - mert több 3/5-öt is kapott, ami szintén 60%.

@Szaby59

Az Infinte warfare-el nem játszottam, de a No man's sky-nak a 7 még hízelgő is :)

(#12) nkmedve válasza Darth_Revan (#9) üzenetére


nkmedve
(senior tag)

Őszintén szólva én az ME3 miatt fanyalókat okolom ezért. Az a játék akkora szardobálást kapott (amit nem éreztem jogosnak), hogy kb. semmilyen értelmes csapat nem volt hajlandó többet a franchise közelébe menni. Az eredményt láthatjuk...

Valószinűleg Half Life 3-at is ilyen okokból nem fogunk kapni soha. A feldühödött gamer-társadalomnál ocsmányabb csőcselék nem igazán létezik, és ezt a fejlesztők és kiadók is tudják...

(#13) rodrigez válasza nkmedve (#12) üzenetére


rodrigez
(senior tag)

A fejlesztők pénzből élnek és nem vállveregetésből. :) Ha mégis nekilátnak és irgalmatlan pénzeket ölnek bele, akkor nem hiszem, hogy banális dolgok, mint karakteranimáció, vagy fontos dolgok, mint rendes párbeszédrendszer a szardobáláson csúsztak volna el. :)

(#14) nkmedve válasza rodrigez (#13) üzenetére


nkmedve
(senior tag)

Az igazán jó fejlesztőket már nem a pénz motiválja, hanem a munkakörülmények és az elismerés amit kapnak a munkájukért (nem éhbérért dolgozó emberekről beszélünk). A szardobálásnak két eredménye lehetett:
- a csapat amelyik az ME3-on dolgozott, nem vállalt több ME munkát. Tudom, hogy ez meglepő lehet, de ezen a szinten a fejlesztők választhatnak, hogy miken akarnak dolgozni és a stúdió nem tudja rájuk kényszeriteni hogy egy adott projekten dolgozzanak, ha nem akarnak.
- a stúdió állitotta félre a régi csapatot, átrakta őket más projektekre

A banális dolgok amiket emlitesz azok pont a játék legkissebb hibái a kritikusok szerint.

(#15) noPublicFG


noPublicFG
(senior tag)

Mindegyik karakter leizzadva utazik? :DD

plus ça change, plus c'est la même chose

(#16) Romvr


Romvr
(őstag)

Személy szerint a trial alapján én 8/10-et adok rá. A szinkron rendben van, a grafika csodás, a fő karakterek jól meg vannak csinálva és változatosan reagálnak dolgokra, a történet pedig érdekes így 7 óra játék után. A párbeszédekkel nem tudom mi baj van, mert nekem egyáltalán nem tűntek ki a többi RPG szövegei közül. Van aki tudományos, van aki közvetlen, van aki semleges, van aki érzelemdús...stb. Nincs azzal sem semmi baj.

Igen, vannak benne még csiszolni való elemek, mint az animációk és a mimika, de ha csak konkrétan nem keresel a kákán is csomót, akkor nem fog kitűnni a játék világából.

Én azt mondom hogy aki szeretne egy jó Sci-Fi, akciódús, történetorientált szerepjátékot annak ajánlom a Mass Effect Andromeda-t, így a jelenlegi formájában is. De a jövőben tuti fognak csiszolni rajta.

Tény hogy kisebb elvárásokkal esnének neki az emberek ha csak simán "Andromeda Initiative" lenne a címe.

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

(#17) Kr/\toS


Kr/\toS
(senior tag)

A trial után azt mondom teljesen rendben van. Kifogásolni való dolgok vannak ez tény, és hangulatában is kicsit másabb mint az eredeti trilógia, de a mai sz@rjátéktengerben ez egy igazi minőségi darab. Sztrongli rikommended.

[ Szerkesztve ]

(#18) Maelephant


Maelephant
(kvázi-tag)

Na mindjárt kipróbálom, legalább a prológ erejéig. Amúgy a videók tanúsága: PC Master Race ;)

(#19) dabadab válasza rodrigez (#13) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

"A fejlesztők pénzből élnek és nem vállveregetésből."

Ez azért nem teljesen így van. Egyik haverom dolgozott a Witcher 3-on és mondta, hogy tök jó érzés volt, hogy amikor a céges pólóban ment bevásásrolni, akkor idegenek állították meg, hogy "milyen fasza a witcher3" - és ez sokat jelent azon a téren, hogy az ember bevállalja-e a folytatáson való dolgozást.

DRM is theft

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.