2019. szeptember 17., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Kareszovics


Kareszovics
(addikt)

"Tény, hogy a fejlesztők szempontjából meghatározó érvekről beszélnek az Obsidiannál, de kérdés, hogy valóban eljött-e már annak az ideje, hogy kizárólag digitális formában jelenjenek meg a játékok."

Lehet én emlékszek rosszul, de valahol olvastam, hogy például a Paradox az értékesítéseinek 90%-a már a "digitális piacról" származik. A létjogosultság ezáltal szerintem megvan.

(Ha rosszul emlékszek, akkor elfogadom a "javítást".)

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#2) Chiller


Chiller
(senior tag)

Ezzel nem szüntetik meg a használt piacot, csak az lesz a következmény, hogy elszaporodnak az accountok. :N

(#3) Muton


Muton
(addikt)

Nem utolsósorban pedig rugalmasabbá válna a fejlesztés, és nem kellene foglalkozni a gyártási idővel, ami idő alatt a lemezeket és borítókat elkészítik, így plusz egy hetet nyerhetnének.

LOL ekkora fals dumát régen láttam :U
és melyik menedzser nem fogja a játék fejlesztési határidejét egy héttel alapól korábbra tenni?

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#4) anulu


anulu
(nagyúr)

valamint megtehetik, h kiadják a core játékot (le tudod generálni a karaktert), és már az első lépéshez DLC-t kér. :(((

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#5) Nordic válasza Chiller (#2) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Azért az acc-ok hiába szaporodnak meg, azt ki lehet szűrni az ip-címek alapján. Viszont aki eddig használt játékot vett, az majd vagy megy warezolni, vagy megvárja, míg normális áron lesz a játék(mint én a Steamen). Ettől nem lesz több bevételük, amit majd megint ráfoghatnak warez-pistikéékre.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#6) olymind1


olymind1
(aktív tag)

Viszont így a kiadók nem szólnak bele a játékaik fejlesztésébe... Így olyan közösségnek kreálhatnak olyan játékokat amilyeneket ők akarnak, nem pedig a kiadók kényére.

(#7) Ryder62


Ryder62
(őstag)

Az obsidian féle fallout new vegas egy rémálom volt. Most nem megyek bele hogy miért, elég legyen annyi hogy a Bethesda szívvel lélekkel összekalapált egy fallout 3-at ami szép is és jó is. Erre az obsiadian arra sem volt képes hogy a meglévő elemekkel egy korrekt mappot összehozzon. (értsd: a játék kb 95%-ban a fallout 3-as textúrákat, modelleket stb használja.)

Nem tudom hogy ki hogy van vele de számomra az egy hatalmas 0 hogy a sivatag közepén kell bolyongani ahol nincs semmi érdemleges. Üres az egész játéktér. Ez így egy F3 után, 2010-ben olyan semmilyen, vacak, érzést nyújtott. Ráadásul még a modellekkel sem kellet bajlódni hisz már adottak voltak, de egyszerűen képtelenek voltak értelmesen felhasználni. Grat.

Hogy a hírhez is hozzá szóljak az igaz hogy a Kotor 2-t is ők készítették és azért lett olyan amilyen mert kb 80%-os állapotban kellet kiadniuk (befejezni) mert lukas arcnak már kell a pénz.

De eddig ezzel a csapattal vagyok legkevésbé kibékülve. Már kezdett úgy tűnni hogy próbálják összeszedni magukat mivel a new vegashoz kiadott old world blues dlc nagyon jóra sikeredett. De a lonesome road megint olyan lett mint az alapjáték: ötlettelen és üres.

Most hogy gondolom ismét megkapják a fallout jogokat a skyrim motorjával együtt kiváncsi vagyok hogy mit fognak magukból kiizzadni. Mivel itt már modellezni is kell és textúrázni.

(#8) DrTroglodyte


DrTroglodyte
(tag)

Nem kéne kiadniuk sehogy sem: Onlive, oszt csókolom.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.