Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) GhostPetya


GhostPetya
(addikt)

Bár jó és érdekes játék lenne, de nagy karriert nem jósolok neki.

七転び八起き / Legutóbbi AMV -m: https://bit.ly/2Tdzcwm / Legjobb CoD BO IIII meccseim: https://bit.ly/2TcYDya

(#2) Gery9112


Gery9112
(őstag)

NEEE a Teyon fejleszti. :)) Ők csinálták a mesés Rambo játékot még jópár éve. Remélem az NPC-k majd itt is azt az 1 mondatot fogják hatvanezerszer ismételni.
He is a man, not a god. :DD

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#3) Sirandrish


Sirandrish
(titán)

Meglepő, de első ránézésre nem is tűnik pocséknak :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#4) SunMount3r


SunMount3r
(veterán)

A Salvation idején is jött egy akkor még ígéretesnek tűnő és hype-olt (vagy csak nagyon várt) TPS játék, de elég gyengére sikeredett a végén, pedig rendes AAA-s címnek szánták. Ma már nem is sokan emlékeznek rá. Én kb. az 1/4-éig bírtam, annyira unalmas és repetitív volt.

(#5) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Elég noname csapat készíti a játékot és a Rambo játék után külön félek, hogy mit hoznak össze. Ettől függetlenül ki****ott jó lett a trailer és végre T800-asok ellen harcolunk. Ha még Swarci is feltűnne benne biztos, hogy beszarnék!!! :)

[ Szerkesztve ]

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#6) Gebriel válasza GhostPetya (#1) üzenetére


Gebriel
(veterán)

Pedig lenne benne fantázia. :)

(#7) mephi666 válasza SunMount3r (#4) üzenetére


mephi666
(veterán)

...1/4-ig? azt amire kb 3óra játékidőt mondtak? :DDD arra emlékszem, hogy nagyon retek volt... bőven elég volt gameplay-t látni belőle

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) GhostPetya válasza Gebriel (#6) üzenetére


GhostPetya
(addikt)

Bőven, nagyon is sok lehetőséget látok benne én is. :K

七転び八起き / Legutóbbi AMV -m: https://bit.ly/2Tdzcwm / Legjobb CoD BO IIII meccseim: https://bit.ly/2TcYDya

(#9) GhostPetya válasza mephi666 (#7) üzenetére


GhostPetya
(addikt)

Tessék múltidéző: [link] :DDD

七転び八起き / Legutóbbi AMV -m: https://bit.ly/2Tdzcwm / Legjobb CoD BO IIII meccseim: https://bit.ly/2TcYDya

(#10) laceszgamer


laceszgamer
(addikt)

Majd 1 eurot megér a megjelenés után fél évvel. :D A filmtől sem várok sokat, de a video alapján ez sem fog többet nyújtani mint a már emlegetett előző felvonás.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#11) eL Geri válasza GhostPetya (#9) üzenetére


eL Geri
(senior tag)

Ezt én anno végigtoltam... és még szerettem is :B

(#12) GhostPetya válasza eL Geri (#11) üzenetére


GhostPetya
(addikt)

Végigjátszottam én is, aztán ment a kukába azonnal. :DDD

七転び八起き / Legutóbbi AMV -m: https://bit.ly/2Tdzcwm / Legjobb CoD BO IIII meccseim: https://bit.ly/2TcYDya

(#13) FLATRONW válasza eL Geri (#11) üzenetére


FLATRONW
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is bejött, kedvet is kaptam hozzá.

(#14) Zsébernardo válasza GhostPetya (#9) üzenetére


Zsébernardo
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Terminator 3 The Redemption játékot PS2 konzol emulátoron toltam.
Hangulatban hozta a Terminator játékélményt, de a szintén PS2-re megjelent Terminator Dawn of Fate játék nem sikerült valami jól és hamar otthagytam.

[ Szerkesztve ]

(#15) Zsébernardo


Zsébernardo
(őstag)
LOGOUT blog (1)

SEGA Mega Drive konzolra megjelent The Terminator játékra emlékszem vissza még szivesen. Főcimzene perfect volt, csak a játékidőben volt picit rövidebb...

[ Szerkesztve ]

(#16) SunMount3r válasza Zsébernardo (#15) üzenetére


SunMount3r
(veterán)

Én erre emlékszem C64-ről. De szinte minden platformra megjelent anno, ez volt akkor a "nagy T2-ős játék". Az Ocean csinálta, ahogy a legtöbb filmes "adaptációt" is anno és a jobbak közül való. Az egyetlen T-s játék, amivel hosszabb ideig toltuk. De valahogy utána a PC érában nem is voltak annyira, ami eljutott volna hozzám.

(#17) Vesa


Vesa
(addikt)

Nagyon alsókategóriásnak néz ki, szerintem egy agyatlan lövöldénél nem lesz több. Pedig milyen szuper lenne a T világában játszódó Skyrim féleség (azért nem Mass Effectet írtam, mert az nem nyílt világú, mármint a klasszik széria). Ez viszont vélhetően anny lesz, hogy menj ide és öld meg A-t, aztán menj oda és öld meg B-t. 56-szor egymás után.

[ Szerkesztve ]

(#18) Zsébernardo válasza SunMount3r (#16) üzenetére


Zsébernardo
(őstag)
LOGOUT blog (1)

PC érában a Robocop vs Terminator játékot toltam és SEGA-ra is megvan. SEGA CD-re megjelent The Terminator játékot majdnem kihagytam, pedig játékidőben és a pályák kidolgozásában egészen jól sikerült.

(#19) _Gugu_


_Gugu_
(tag)

Az utolsó jó terminátoros játék a Skynet volt vagy a Future Shock.. már nem tudom melyik jött ki később... mondjuk jó terminátor filmekkel sem vagyunk elárasztva....:)

(#20) Neurotoxin válasza Gery9112 (#2) üzenetére


Neurotoxin
(senior tag)

Neee :D Emlékszem én is erre az egysoros, üvegtekintetű monológra.Legutoljára 386 vagy 486-on játszottam a Terminator vs Robocoppal, a kor színvonalán milyen jól nézett ki.

@SunMount3r:AAA címnek?Mindenki annak várja, de még a stúdió se gondolja komolyan. Ahhoz kellene egy jól csengő(szándékosan írtam így) stúdiót megbízni, hogy készítsenek valami adaptációt, a Mad Max játék stílusában. Nem is kellene vele sokat dolgozni, a világ textúrái 1:1-ben maradhatnának, csak új scriptek meg skinek kellenének :D

[ Szerkesztve ]

"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.

(#21) rdt89


rdt89
(őstag)
LOGOUT blog

A címén kívül nem sok Terminator feelinget érzek benne, ez egy tucat FPS így ránézésre, bár ettől a cégtől a Rambo játéka után nem is várok többet.

(#22) Danecay


Danecay
(senior tag)

Csodálkozom, hogy a hazai fejlesztésű, Clever’s Games által elkövetett Terminator 3: War of the Machines förmedvényről nem emlékezett meg senki :DD
Mindig szívesen játszottam volna egy a Terminator univerzumban játszódó játékkal de sajnos ezek minősége miatt sohasem volt rá lehetőségem vagy ingerem. Nem értem, hogy miért nem adják oda a fejlesztési jogokat vagy miért nem bíznak meg egy neves stúdiót egy értékelhető játékadaptáció elkészítésével. Feltehetően azért mert nem is cél, a hype úgyis elad annyit, hogy a fejlesztőt csikkzsebből kifizessék és még profit is legyen rajta.

(#23) Bad Pritt válasza Danecay (#22) üzenetére


Bad Pritt
(veterán)
LOGOUT blog

Uuuh arra emlékszem. :D
Full vörös volt a képernyő, mikor Terminatorral játszottál, alig lehetett valamit látni. Meg csak úgy eldőlt mindenki, mikor elfogyott az életük. :D

- My name's Richard Grayson, but all the kids at the orphanage call me Dick. - Well, children can be cruel.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.