Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Hordozható COD...nyami
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dunc
nagyúr
válasz Sirandrish #1 üzenetére
360P szuper irányítás nyami Gonosz OFF
-
Sirandrish
legenda
Az irányítás gondolom olyan lesz mint bármelyik másik konzolon
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
Más Konzolon ott a FHD,(switchen gondlom lesz 720P se) csak nehéz beletenni egy Agregátort meg egy 40" tv és a konzolt egy hátizsákban.
Irányításról már most tudsz valamit egy hír alapján? akkor rossz lesz PS4 meg boxon is, ha switchen nem fog jól működni,[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Sirandrish
legenda
Aki Switchet vett az nem a 4K-ért vagy a FHD 60FPS-ért vette....szerintem
-
félisten
Nyugi az van nálam, csak a szokásos SWitch híreknél felbukkanó ilyen jellegű nyomorgás túl korán jött a második komment formájában.meglátjuk milyen lesz.
kérdésem ismét az, ami az irányításra is volt. Mit tudsz róla, milyen lesz így a 2 polós srác fényképe alapján?
Gondolom, mi switch tulajok nem várunk PC minőséget, nem az miatt vettük a gépet. A switchez képest kell hogy jó legyen. Attól nem lesz több a te PC verziód, se kevesebb.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
SzDavid99
tag
Nyilván aki kifejezettem a multiplatfrom játékokat kedveli, az nem (csak) Switch-en játszik, de a konzol hírének mindenképpen jót tenne egy ilyen ismert név megjelenése a felhozatalban.
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
vilmose33
őstag
Jó kis trailer. Biztos megoldják az irányitást,emlékszem anno a Ds-re is megoldották a GTA-t, pedig ott is voltak megjelenés elött kérdések. Mellesleg már az új Zelda miatt is érdemes megvenni szerintem a switch-et
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
Silεncε
őstag
Na erre kíváncsi leszek. Ha azt az ősrégi motort portolják switch-re, ami most van alatta, abban nem lesz köszönet. (A Wii U-n is rendkívül jól néztek ki a cod-ok )
[ Szerkesztve ]
-
Kisgépkezelő
senior tag
PSP-n is volt CoD régen és ott sem volt vészesen rossz az irányítás, pedig azon csak egy analóg bigyó volt és még az is elég vacak. Én szerettem azzal játszani. Később a PS Vita is kapott egyet, azon állítólag már semmivel sem volt rosszabb az irányítás mint egy nagykonzolon, csak a kutya nem vette azt a konzolt. (én sem) Gondolom Switchen is teljesen használható lesz az irányítás. Ilyen téren az Activision nem szokott mostanában hibázni.
[ Szerkesztve ]
-
mikej95
aktív tag
Switch-en nem csak a téma lesz a II. világháború, de a grafika is annak az időnek a technológiai színvonalát fogja idézni.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
addikt
Na erre kiváncsi leszek, ha ez igaz! Ha valamikor, akkor most biztos a teljesítőképessége határán fog pörögni a kis masina.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
válasz Kisgépkezelő #16 üzenetére
Igaz, azt hittem az legújabb engine-t fogják bevetni, amit a COD:Infinite Warfare-nál láttunk. Bár látom, hogy az is remekül fut a mostani konzolokon
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8500G + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest