Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Éjfélkor? Kafa!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wellin9
tag
40 percbe azért sok minden belefér,pedig jó sok játékuk már megjelent,amik voltak az elôzôben. Gondolom azért Zeldára még ne számítsak.
-
mike1334
veterán
Fallout 3 és new vegas, mass effect trilógia, korábbi gta részek, bilibe lóg a kezem...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Sirandrish
legenda
Bejelentenek egy fullos Ocarina remaket....szerintem el is durrannék
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Steven
addikt
új zelda kész lesz decre (mekkora lenne) , új mario odyssey , és valaki megicsnálhatna egy God of war szintű játékot mint anno psp-n (csak amiatt vettem anno psp-t)
vagy szimplán át portolhatnák (tudom nem fogják)
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
nxswitch
senior tag
Kb. egy hete osztottak meg Mario odyssei és sunshine jellegű dolgot twitteren, és élő adásban is utaltak rá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xenoblade bejelentes lesz allitolag.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest