2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) .LnB


.LnB
(PH! félisten)

Hosszú napokig gondolkodtam rajta, hogy elkezdem. De a "bázis managelés" miatt kihagyom. Valahogy az volt az amiért azt mondtam, hogy inkább nem.

Sidney Crosby #87 // Pittsburgh Penguins // https://www.youtube.com/watch?v=k3N-MVgeb0g

(#2) Ganzer


Ganzer
(tag)

Kb 18 jatékóra után abbahagytam, nem tudott tovább lekötni. Plusz a legnagyobb problémám vele hogy nincs benne az a "Studio Ghibli" érzés ami az első részben megvolt.

Off: Frostpunk-ról várható teszt? Baromi jó játék, pedig alapból nem szoktam város menedzselős játékkal játszani. Hangulatos, ötletes.

[ Szerkesztve ]

(#3) Xaels


Xaels
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Sajnos a város managelés nem kikerülhető mivel vannak olyan pontjai a történetnek amikor kelleni fog. A Skirmishek nekem sem fekszenek de persze a végjátékban van belőle ami ugyancsak kikerülhetetlen. Nem vagyok nagy JRPG-s, nekem a nehézsége elég, szenvedni ráérek a Niohban. A világ, a látvány kiváló. Van egy-két pillanat amikor megvillannak a karakterek azért. Összességében nagyon jól el vagyok vele.

PSN ID: Lord_Machine_X ///

(#4) Youri


Youri
(PH! kedvence)

A játékmechanika alapvetően tetszett a városépítéssel és a skirmishekkel is. A rengeteg sok fejleszteni valónak több értelme lett volna, ha nem ilyen könnyű a játék. A sztori meg a karakterek, hát finoman szólva is hagytak kívánni valót maguk után.

Az meg egy érdekes dolog hogy a világtérképen böngészve a PS4 Pro mindig átment turbinába :)

RTX ON

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.