Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Path of Exile (ARPG)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Marvel Snap
- Baldur's Gate 3
- Ismét késik az új Alone in the Dark játék
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hetedikére vártam, néztem is, hogy hol marad, de aztán a fórumokon nem volt felzúdulás, így csendben (és okosabb) maradtam. No, majd most! Várom a híreket a PC-s portokról!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért KOTOR Remake-kel indítani elég vad volt.
Live-Die-Respawn
-
Ez Guardians of the Galaxy sokkal jobbnak tűnik az Avengers-nél.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
Ennyi? Hátööö.... végülis volt Ragnarök, meg Spidey 2.
-
Srácok, akkor ezek szerint az Uncharted 4 + Lost Legacy jön csak PC-re és az előző részek nem is? Ez komoly?!
Pedig már nagyon megörültem neki.
Amúgy a Knights of the Old Republic rendesen odavágott ill. még a Forspokent ill. az új God of Wart várom majd nagyon!
Amin meglepődtem, hogy a Kenából nem mutattak nekünk most semmit.
A szuperhősös játékok meg biztos szintén jók lesznek, de a Marvel univerzum engem nem köt le
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Új hozzászólás Aktív témák
gp Nem lesz túl hosszú az esemény, de azért néhány meglepetésre így is számíthatunk.
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest