Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Hetedikére vártam, néztem is, hogy hol marad, de aztán a fórumokon nem volt felzúdulás, így csendben (és okosabb) maradtam. No, majd most! Várom a híreket a PC-s portokról!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért KOTOR Remake-kel indítani elég vad volt.
Live-Die-Respawn
-
félisten
Ez Guardians of the Galaxy sokkal jobbnak tűnik az Avengers-nél.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Ennyi? Hátööö.... végülis volt Ragnarök, meg Spidey 2.
-
addikt
Srácok, akkor ezek szerint az Uncharted 4 + Lost Legacy jön csak PC-re és az előző részek nem is? Ez komoly?! Pedig már nagyon megörültem neki.
Amúgy a Knights of the Old Republic rendesen odavágott ill. még a Forspokent ill. az új God of Wart várom majd nagyon!
Amin meglepődtem, hogy a Kenából nem mutattak nekünk most semmit.
A szuperhősös játékok meg biztos szintén jók lesznek, de a Marvel univerzum engem nem köt le
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen