Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Feruendios #4 üzenetére
Lol
Mod:Még 3 perc múlva is ezen röhögök.... -
LackoMester
addikt
de vicces :-)
-
hommeros
őstag
borzalom...atomot neki...én ha ott lennék elnök, ferrarikkal és macákkal játszanék!!!!
-
wolruf
őstag
Ez nagyjából ugyanazt a célt szolgálja, mint Sony-éknál az Eyetoy. Egész jópofa (szerintem), hogy egy marokkonzolba rittyentettek ilyet.
Az már kevésbé, hogy így pont a ,,marokkonzol'' mivolta szűnik meg, hiszen le kell ülni, letenni egy asztalra, aztán gyite.Namost ha ugyanezt egy vonaton csinálod... az már maximum csak a körülötted lévők számára lesz vicces
Egyébként kevésbé
-
Hunter2
addikt
Magyarázza el valaki hogy ebben a videóban mit játszik a manus? És hogy ez miért vicces?
-
Inv1sus
addikt
Hu... hát ez... ez borzalmas...
-
edward2
addikt
drámai.
-
HaGii
tag
válasz
Feruendios #4 üzenetére
Ezen nincs is mit csodálkozni
-
WD40
aktív tag
Ez tényleg nagyon vicces és persze innovatív
-
Dé
aktív tag
neee
azt hittem hogy Nintendo-ék nemtudnak már kitalálni újjat erre megint
hihetetlen .
megjelent egyébként már nálunk is a DSi tudtommal bár kicsit drágán 55e FT-ért -
mitulabattyi
aktív tag
fogyaték...
-
copass
veterán
hát ez marhajó! játszani jóóó!
-
Puma K
nagyúr
Mekkora arc már
Megnézném a Rock Star elnökét mit reagálna arra hogy egy motorral majd elgázolja egy kukás autó a sarokról befordulva, Vagy simán csak motorozva Nico meg full részeg lenne.
Lehet fuckozna rendesen aztán meg elkapná a kukás autó vezetőjét majd főbe lőné az út kellős közepén -
Zsoccc
senior tag
válasz
fekeandras #3 üzenetére
A videó embedezve van a szöveg után.
Bár ha ez a kérdés a videó tartalmára akart utalni akkor azzal sajna nem tudok mit csinálni.
A többieknek:
A Wario Ware rengeteg minijátékból álló gyűjtemény amiben ilyen vicces bolondságokat kell csinálni, a DSi-s változatban ehhez felhasználták a kamerát is és ezt kívánja bemutatni a videó. -
Feruendios
tag
Hát szegények be vannak zárva egy szigetre.
-
fekeandras
őstag
De hol marad a megletősen vicces videó?
-
Omega81
senior tag
Ezt nem igazán értem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Satoru Iwata, a Nintendo elnöke a DSi-re elérhető Wario Ware: Snapped-el játszik.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Pörgesd fel géped teljesítményét most!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest