Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
Szerintem, aki Wii U tulaj, mint én, szarik rája, hogy nem lesz crysis.
Ott a Zombiu, ami erre gépre van kitalálva. Év elején meg jön az aliens. -
Chp
őstag
Szerintem kimegyek a konyhába és felvágom az ereim.
-
Mister_X
nagyúr
Azért a Nintendo helyében egy aktatáskányi zöldhasúval kérném meg az EA-t, hogy ugyan készítsék már el a Crysis 3-at Wii U-ra.
De legalább Yerli bá elkészítené. Azért üzletileg csak sikeresebb lenne, mint a Crysis 1 (PC)"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Silentfrog
veterán
Pénz beszél a többi meg süket duma! /vagy a kutya ugat a franc tudja / Erről szól az egész .nem kell túldimenzionálni!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha a többi konzol többet tud, akkor a Wii U is, mivel az a legerősebb az aktuális rendszerek közül. Egyszerűen az a baj, hogy azt a terméket Mariózni veszik, és még mindig kevés a hardcore vásárlóbázis rajta. Ez a baja az EA-nek. Nincs ezzel amúgy semmi baj, legalább elismerik, hogy üzleti döntés.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Ryder62
őstag
Az ilyen Wii U-t meg hasonlókat sose vettem komolyan. Valahogy olyan gyerekes a beütése. Egy komolyabb cím halott rajta.
Szigorúan magán vélemény
-
Kvelstadt
veterán
látom nagy meglepetést nem okozott de pont ilyen hsz-ekre számítottam cím olvasása közben.
nemtom nem éri meg vagy mit bír a wii U de nekem nem sehogy nemjön n össze a cry3 név azzal hogy wii U."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
kasza blanka
aktív tag
ezt a sok hülyeséget egyébként honnan veszitek?
azért nem adják ki, mert nem éri meg, nem azért, mert nem tudnák megcsinálni.
a paksi erőművet is ki lehetne váltani szél és naperőművekkel, csak nem éri meg...eleve más közönség veszi a Wii U-t, mint mondjuk az Xbox-ot vagy a PS-t, és nem tudnának annyit eladni belőle, ami visszahozná a portolásra fordított költségeket.
emellett eddig 800e darabot adtak el belőle, hisz most jelent meg - ez a piaci szegmens jelentéktelen MÉG.
xbox360ból 70milliót adtak el, PS3-ból 50-60milliót. -
r-chee
őstag
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Prof
addikt
Egyszerű, megkéredezték a vezető fejlesztőt mit fog tudni Wiii U-n mondott egy max. 10 fpst, ez EA szinten az, hogy nem éri meg mert a boltba visszavinnék a vásárlók, hogy hibás a program mert akadozik
-
Mert persze a Mass Effect 3-at, napjaink egyik legtörténetközpontúbb játék befejező részét nagyon jó ötlet volt kiadni egy gépre, melyen az előzmények nem érhetőek el. Igaz, EA?
A Slime draws near! Command?
-
tag
Pedig jó lenne. Milyen jó is bent a munkahelyen Wii-zni
/ Telefonon: +36203566618 / Hétköznap 9 - 18 között elérsz /
-
MiAFak
tag
Szerintem meg oldanák . Bár azért egy ilyen kaliberű játéknál , jól ki kell gondolniuk mit mivel adnának össze , hogy az tényleg üssön , bár én a WII U "újítását" nem igazán értem , kb egy táblagép nagyságú joy Még a Nuncsakus megoldásuk a sima Wii -vel nagyot ütött (lopta is egyből a sony) de ez a nmostani elképzelés feleakkora siker se lesz ..
Gondold meg 2x is , mielött írsz egy levelet. :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem azért nem lesz mert senki nem jött rá hogy lehet tabletirányítóra megcsinálni a játékot. (igen tudom hogy van normál joy is)
Live-Die-Respawn
-
MiAFak
tag
Wii U egy olyan konzolra , aminek a nevén kb 2 percet giondolkodtak , ne csodálkozzanak hogy nem jön rá ki Félre téve a viccet , én eleve korainak tartottam a wii u debütálását , bár gondolom az oka az hogy nem mert volna a két másik nagy hatalommal egy időbe piacra lépni ... és igen, ami igaz az igaz , össze lehet számólni kb hány ember rendelkezik a világon wii U készülékkel Itt a pénz a fontos emberek!
[ Szerkesztve ]
Gondold meg 2x is , mielött írsz egy levelet. :)
-
félisten
LOL! nem tudom tisztában vagy e a WII u képességeivel..., jelenleg egy felső kategóriás PC ami hozza a szintjét, konzolból meg az övé a legfejlettebb grafikus hardver. Biztos nem lenne rajta szép...
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem meglepő. Én mondjuk nem is hittem soha, hogy lesz WiiU verzió belőle...
Live-Die-Respawn
-
Jhonny06
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ID-Cooling RGB Auraflow 120mm olcsó vízhűtés
- Samsung Galaxy TAB A9 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkalmi áron Hp Omen i7-13700HX 24 szál/32GBRAM/1TBSSD/Geforce RTX4070/2560x1440 QHD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A52, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Iphone 13 Pro Max - 128GB- 84%Akku- Kártyafüggetlen
- Macbook Air - 13" - 2022 - M2 (8C CPU/10C GPU) - 8 GB RAM - 512 GB SSD - kitűnő állapot
- Creative Sound Blaster Audigy SB0570 PCI
- 2020 MacBook Air M1 / 8GB / 256GB SSD / Magyar / Silver / 99% Aksi / Új Kijelzővel / Eladó ! ! !
- Harman/Kardon Onyx Studio 7 bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest