Hirdetés

2019. július 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) mike1334


mike1334
(PH! kedvence)

Akkor ez egy co-op destiny division szerű játék lesz, ha jól értem és nem "rendes" rpg. Kár :(

...unless the law provides otherwise.

(#2) Xaels válasza mike1334 (#1) üzenetére


Xaels
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jól érted. Teljes mértékben coop lesz. Megjelenéskor PVP sem lesz benne.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#3) Daelion válasza Xaels (#2) üzenetére


Daelion
(tag)

Eddig nem úgy volt,hogy coop csak ajánlott lesz de nem kötelező?
Vagyis,hogy nem az egész játék coop köré van tervezve és azért soloba is lehet játszani.

De akkor le vagyok maradva,érdekelt a játék de egy ideje nem követem viszont ha ez tényleg ennyire coop alapú lesz akkor felejtős is. :N :(

(#4) saelin válasza Daelion (#3) üzenetére


saelin
(PH! kedvence)

Elvileg a story solozható, de a raidek és bizonyos aktivitások 100% hogy több embert követelnek meg. Van benne matchmaking rendszer is, így akinek nincs barátja aki játszana vele az randomokkal is tud nyomulni.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#5) Daelion válasza saelin (#4) üzenetére


Daelion
(tag)

Értem,tehát akkor kb mint Destiny 2 sztori amit soloba megcsináltam és véget is ért a játék számomra.

Majd azért ránézek a pár napos próba alatt de így max talán ha leárazzák megveszem a sztori rész miatt mert maga a játékstílus bejön.

7+ év MMO meg egyéb netes játékok után már nincs türelmem senkivel foglalkozni amikor játszom pláne ha még fel is idegesítenek,tehát nálam a random matchmaking is kiesik.

Köszönom a választ. :)

[ Szerkesztve ]

(#6) Scholes9 válasza Xaels (#2) üzenetére


Scholes9
(PH! nagyúr)

Akkor ez ki is esik, mondjuk mindegy, mert lesz bőven jó játék ebben az évben is.

(#7) - = Zk = - válasza Daelion (#5) üzenetére


- = Zk = -
(PH! félisten)

nah, pont ez van velem is 1,5+ éve... csak a solo mókázás... :K

más:
várom én is a játékot, de csakis ha soloban végigjátszható

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#8) Csapoati válasza - = Zk = - (#7) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Barátokat kéne szerezni, akivel aztán nyomhatnátok a coopot is. ;] Én haverrel fogom nyomni, így a Destiny 2 is teljesen jó volt. Egyedül megértem, hogy sokaknak nem jött be.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#9) wolfman válasza Csapoati (#8) üzenetére


wolfman
(PH! kedvence)

Tudod én azért nem szeretem a Co-op játékokat, mert hiába van sok haverom, sose érünk rá egyszerre egy időpontban vagy éppen más játékkal játszanak vagy az adott játék nem érdekli, engem meg az amit ők tolnak. Szóval nekem ez mindig is kerülendő volt, akármennyire is mocsokmód erőltetik mostanság a multit játékokban.

Egy nyamvadt értelmes BF1 mecset nem tudunk lenyomni, nem hogy egy co-op játékot végigjátszunk. Francokat.

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#10) Csapoati válasza wolfman (#9) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Te így vagy vele, más meg máshogy. :) Gyanítom népszerű a coop, ezért is tolják ezt annyira msotanság, hiszen ha a kutya nem játszana így, akkor nem mozdulna el ebbe az irányba a játékipar. Azt kell mondjam, hogy x évi kizárolagos singleplayer játék után felüdülés volt a coop Destiny 2. Közben beszélget az ember haverokkal, elnevetgél stb. Nem azt mondom, hogy mindenkinek ez kell, de igenis sokkal jobb is tud lenni, mint a SP:

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#11) Daelion válasza Csapoati (#10) üzenetére


Daelion
(tag)

Ahogy mondtad ez egyén függő.

Én is sokat játszottam anno haverokkal meg úgy általában netes játékokat de most jutottam oda kb ~2 éve,hogy ez nekem már inkább nyűg és Single playert/solo játszást jobban élvezem még ha neten játszok is.

Meg nekem nem bejövős az a felfogás ami sok embernek van,hogy állandóan sietni meg skippelni kell mindent.
Én az vagyok aki elolvassa a quest szöveget,ha szebb grafikájú/dizájnú játékot játszok néha meg szoktam nézni a dolgokat,stb.
Vagyis szeretek a saját tempómban játszani illetve akkor otthagyni a gépet x percre amikor akarom.

Emlékszem amikor vagy 4-en vártuk haverokkal a Borderlands 1 megjelenését,ment egyből a coop de kb úgy rohantak mintha már 10x-re vinnék át a játékot és ismerik,~20 percig bírtam azt kiléptem és mentem soloba játszani. :D

Manapság meg simán nem játszanak már olyan játékokat amit én,én meg azt nem amit ők.

Destiny 2 az nekem soloba is bejött,amíg tartott legalábbis.

[ Szerkesztve ]

(#12) - = Zk = - válasza Csapoati (#8) üzenetére


- = Zk = -
(PH! félisten)

jelentem, nekem pont az "egyedül" a lényege .. :C

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#13) Vistaboy


Vistaboy
(PH! nagyúr)

Ha nem lehet egyedül játszani - azaz pardon: végigvinni -, akkor engem onnantól nem is érdekel... pont.

(#10) Csapoati: Azért erőltetik, mert manapság sajnos a sok rohanó játékos csak darálni akar, arra nincs ideje, hogy el is olvassa egy küldetésnek a szövegét, megy a nyíl után és lő mindenre, ami mozog. Szomorú, hogy erre van igény, nem pedig az igényesen kidolgozott történettel, szereplőkkel és környezettel rendelkező játékokra, ahol több száz órát el lehet tölteni azzal, amivel épp szeretnél.

A kiadóknak nem az a lényeg már, hogy minél tovább játssz egy adott játékkal. Nekik az a fontos, hogy minél szebb legyen a körítés, látványos akció, darálás, pörgés, fröcsögő vér, stb. Hogy minél többen megvegyék az első hónapokban. Utána következő évben úgyis jön a folytatás, addigra nem érdekes, hogy ezzel akarsz-e még játszani, vagy sem. Ezért terjednek ezek a tucat-lövöldék.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#14) wolfman válasza Csapoati (#10) üzenetére


wolfman
(PH! kedvence)

'ha a kutya nem játszana így, akkor nem mozdulna el ebbe az irányba a játékipar.'

Tudod te mennyire ki van éhezve a játékipar (de leginkább a PCs játékos társadalom) a jó történettel rendelkező, élvezetes és tartalmas single kampányokra? Azért van Co-op mert muszáj erőltetni az internetkapcsolatot, muszáj hogy valamivel erőltessék, hogy ne lehessen másolni a játékokat. A co-op is multi. Egy multit központi szerverrel nem tudsz feltörni és törten használni. Csak közben kinyírták a single játékmeneteket.

Nekem meg személy szerint hányingerem van ettől amit a 2010-es években kezdtek el nyomatni, hogy amikor játszol, legyél egy közösség tagja, játssz a barátaiddal, akarj jobb leni náluk, győzd le őket játszva, legyél közben egyedi, vegyél ruhákat, fegyver skin-eket, legyél egy boldog család része. Egy játék manapság már nem termék, hanem szolgáltatás. Rámennek a fiatalok tudatalattiára, már táncolni lehet ezekben a mocsok szar Battle-royal lövöldékben, közben meg értelmes tartalom nyomokban található meg benne. Ezekkel a szarságokkal veszik rá vérpistit, hogy hívja meg a haverjait játszani, mert az milyen jó lesz neki meg a haveroknak is és nem csak a suliban de otthon is együtt lehetnek és normális játék helyett ökörködhetnek. A PC játékipar rettenet elment a mulik felé, néha van egy egy Tom Raider, de amúgy meg az eddig szép és jó Single játékokat is kiherélik (ugye ugye BFV és CoD). Részemről gusztustalannak tartom.

Aztén jönnek az Indie játékokat gyártó garázs csapatok és mérföldekkel jobb játékokat raknak össze, amik reggel éhgyomorra lealázzák a mostani AAA MULTI címeket, csak hát sajnos nincs alattuk annyi lóvé és így nem is lesz oly részletes a mű, mint ahogy lehetne (ugye Hellblade vagy Ghost of a Tale stb.)

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#15) Xaels válasza wolfman (#14) üzenetére


Xaels
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nagyon rosszul látod. Attól, hogy valamiben van coop lehetőség még nem lesz kiherélve. Megoldható, egy komplex sztori úgy hogy végig lehessen játszani egyedül vagy többen is. Persze itt a komolyabb RPG-kre jellemző sokféle döntési lehetőségek korlátozottabbak lehetnek de mondok neked egy olyat, hogy Divinity: Original Sin. Egy jól kialakított coop lövöldében olyan mechanikákat kaphatsz amit máshol nem. Régi Splinter Cellek, Army Of Two például. Egy jól kidolgozott coop rendszer sokat tud dobni az élményen ha megfelelő emberekkel játszik az ember.

"PC játékipar rettenet elment a mulik felé, néha van egy egy Tom Raider, de amúgy meg az eddig szép és jó Single játékokat is kiherélik (ugye ugye BFV és CoD). " - a BF mindig is a multiról szólt. Egyedül talán a Bad Company ágánál beszélhetünk olyan SP-ről ami nem felesleges időpazarlás. A Witcher széria a GTA is megjelent PC-re, jön elvileg a DMC5 és a Sekiro illetve az Ubisoft címei is mindig tiszteletüket teszik és a legutóbbi két AC-ről egész jók a visszajelzések. Nem kéne mártírkodni, az hogy a Sony ex címek visznek minden díjat az nem jelenti azt, hogy más platformokon nincs élet. Ha meg a God Of Warra meg a Pókemberre fáj a fogad akkor vegyél egy használt konzolt olcsón, mellé használtan a kiszemelt játékokat és ha végeztél eladhatod minimális bukóval...

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#16) wolfman válasza Xaels (#15) üzenetére


wolfman
(PH! kedvence)

Sose fogok venni konzolt, mert nekem a PC adta lehetőségek kellenek, meg hát Joy-os irányítás se a világom.

Igen, felsoroltál pár címet, de korábbn sokkalta több jó játék született mint most. A GTA is jelenleg a multi oldalából támogatott, Ubisoft címei meg valljuk be, erősen rókabőrök. Jó, a legutóbbi két cím biztos jobb lett mint elődeik, de mint AC játékok (úgy értem amit az Desmondos szál elindított) már sehol nincsenek, egyedül a platformer része van előtérben. Meg már belevettek varázslatokat meg szuperhős ereje van a karakterünknek, hát nem tudom. Nekem messze van a maradéktalanul emészthetőtől.
A BF igaz hogy mindig a multira épült, de a BC-val becsempészték a Single kampányt. Be is vált. Ment is ez a BF1-ig. Aztán most az V-el kapcsolatban azt hallom, hogy összecsapott, fércmunka, na de lesz Battle-royal, "nem kell félni".

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#17) Xaels válasza wolfman (#16) üzenetére


Xaels
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez a te saját döntésed. Mint írtam minimális bukóval játszhatnál egy csomó jó játékkal. Ha a kontroller a bajod arra is lenne megoldás. Nem azt mondtam, hogy dobd a kukába a PC-t, simán elfér egymás mellett több platform. PC-re is vannak olyan játékok amik konzolon nem. RTS-ek például.

GTAV-nél jól pörög a multi, de azért ott a komplex SP ami teljesen önálló, multizni senki sem kényszerít senkit. Ubisoft címeivel nem játszom egy ideje, de azt be kell látni, hogy mai napig nagy rajongóbázisa van a szériáiknak. BF3-4 sztorijai unalmasak, klisések és rövidek egy csomó QTE-vel. Na azok is csak azért kerültek bele mert a tömeg ezért sírt. Itt megjegyezném, hogy a Bad Company konzolex címként kezdte.

Címeket meg sorolhattam volna még. Van egy rahedli nem csak ezek.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#18) avman válasza Xaels (#17) üzenetére


avman
(PH! addikt)

elnézést, hogy visszakérnénk a nem coop, nem multira kihegyezett single játékokat.
bocs, hogy erre nem orvosság, hogy vegyünk pc helyett konzolt, meg hogy tök jó a coop játék, jáccunk azzal.

[ Szerkesztve ]

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#19) Csapoati válasza avman (#18) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

elnézést, hogy visszakérnénk a nem coop, nem multira kihegyezett single játékokat.

Csomó ilyen van, mit szeretnél még? Attól, hogy vannak alapvetően coopos játékok IS, még nem kell eltűnnie a SP-re kihegyezett játékoknak, ahogy nem is fognak. Valós igény létezik mindkettőre, még ha a két tábor egy része ezt elképzelhetetlennek is tartja a másikról...

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#20) Xaels válasza avman (#18) üzenetére


Xaels
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egyáltalán nem tűntek el az SP játékok. Leírtam egy csomót ebben a témában, olyanokat is amik jövőben fognak megjelenni PC-re is és nem indie címek. De mondhatok még... Ennél sem lesz kötelező coopban játszani, lesz pár raid meg stronghold küldetés ahova bedob melléd pár random figurát, de őket nézheted úgy is mintha sima botok lennének. Mintha olyan nem lenne SP játékokban, hogy botok rohangálnak melletted... Ismétlem magam, nem a PC helyett vegyél konzolt hanem mellé amit utána el is adhatsz.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#21) k-adi


k-adi
(PH! kedvence)

Lehet vitatkozni jó-e a coop vagy sem, stb.... de a lényeg a videó... ami alapján a játék felejtős :D

(#22) Scholes9 válasza k-adi (#21) üzenetére


Scholes9
(PH! nagyúr)

Kb nekem is hasonló jött le. Olyan játékok jönnek nemsokára, hogy muszáj szűrni, és még így is necces lesz győzni idővel :D :(

[ Szerkesztve ]

(#23) wolfman válasza Xaels (#17) üzenetére


wolfman
(PH! kedvence)

BF3-4 single menete nagyon jó volt, csak rövid, de nem is baj talán. Anno a Crysis 1-re is az volt a nagy fikadömping, hogy ez csak egy techdemo, olyan rövid. Sztem pont elég volt. Elmesélt egy háború egy fejezetét, semmi sallang, közben technikai újítás is történt (és manapság is gyönyörű).

Igazából az is bajom, ami már nem a single/coop problémához tartozik szervesen, hogy PCn valahogy nem azok a stílusok jelennek meg ami engem érdekelne. Régen új címek jöttek, minden második játék érdekelt, szép volt, varázslatos, jó volt az univerzuma, most vagy túl gyerekes vagy túl látványos vagy gagyi nem tudom. Érdekesebb játékok vannak konzolra elismerem, csak azok ott is maradnak.

Na mindegy, szóval lehet coop egy játékban, de ne erőltessék rám, lehessen az adott játékot single only-ban is végigtolni.

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#24) Xaels válasza wolfman (#23) üzenetére


Xaels
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem annyira nem volt jó a BF3-4 SP-je, azthiszem a 4. rész kezdődik úgy, hogy a csatornában mászik az emberünk és 5 perc alatt több QTE van benne mint egy klasszikus God Of Warban... Ott van PC-re a BC2 óta az összes Premiummal meg mindennel együtt. Az 5. részt ha meg is veszem akkor már csak konzolra fogom. Magamat játékosnak tartom, platformtól függetlenül nekem a játék az szórakozás. Amióta az eszem tudom, szinte mindig volt PC-m és mellette a kínai sárgakazistól kezdve mindenféle konzolom is. A kontroller nem ördögtől való, kis gyakorlással el lehet sajátítani annyira, hogy egy SP lövöldét is élvezni tudjon az ember. Ezzel a csökönyös elutasítással nem velem szúrsz ki, hanem csak saját magaddal mert rengeteg élményt hagysz ki.

A PC platform leépülését én is végignéztem. Nekem már a WoW-val indult nagy MMO láz is megfeküdte a gyomrom de ami utána kezdett kialakulni a DOTA meg LoL idején na az meg már csak hab volt azon a bizonyoson.

Haverral átnyergeltünk PS4-re, multit szinte teljesen hanyagoljuk már. Viszont coopban elég jókat szoktunk játszani. Neki is ez az első konzolja, de belerázódott.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#25) heihachi


heihachi
(PH! addikt)

Ezer éve nem vártam így játékot, mint most ezt. Szerencsére már nem sokat kell várni.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#26) k-adi válasza heihachi (#25) üzenetére


k-adi
(PH! kedvence)

... akkor jó idős lehetsz már!

(#27) - = Zk = - válasza k-adi (#21) üzenetére


- = Zk = -
(PH! félisten)

..számodra, tedd hozzá nyugodtan. ;)

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.