Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GC-EvElyN-
senior tag
1 hsz
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy legalább feleolyan jó lesz-e a játékélmény mint a screenek. Jó lenne már egy igazán jó NFS résszel játszani a MW után.. VárokHali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
bOtX
aktív tag
ez nagyon Most Wanted-esnek néz ki. Nekem tetszik
-
hakos1987
őstag
látom egy kicsit a látványra rágyúrtak (víz effektek...), de a játékélményen is javítanak remélem, mert nem túl élethű 250-nél kanyarba berántod a kocsit, aztán úgy elkanyarodik, mintha kötelező lenne... továbbá még a pro street-ben először látható törést is remélem hogy továbbfejlesztették, mert ott csak sablonosan törött az autó.... mindenesetre nagyon várom a megjelenését, akkor majd ezekre a kérdésekre kapunk választ is!
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
félisten
Jópofa a második képen a távvezeték...
Amúgy csinos képek, de nekem ez a túlzot szembetűző nap nem tetszik.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
kételkedem
addikt
Néhány képből nem sok minden derül ki, de már sokan várjuk az új NFS-t. A reálisabb fizikára tényleg rágyúrhatnának.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
athomi
veterán
Neten fel lehet lelni egy kisebb videót, sajnos 250-nel nyugodtan bele lehet menni az előttünk lévőkbe komolyabb következmények nélkül (csak egy enyhe lassulás lesz).
A kocsi törik, hogy mennyire reálisan azt nem tudom.Amúgy a shotok nem valószínű, hogy játékból kiragadott javítatlan shotok lennének.
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz GC-EvElyN- #1 üzenetére
Nem ártana ha már megráznák magukat a srácok és összedobnának egy legalább olyan jó részt mint az Undreground 2.Nálam a mai napig az a tuti ha már NFS.A MW-is egészen jól sikerült,ehhez képest a Carbon legalább is számomra látványvilágában visszalépésnek tűnt a MW-hez képest.De a Pro Street volt számomra az igazi csalódás.Egyszerűen gagyi.Remélem azért most sikerül összekalapálni valami élvezhető játékot és nem a csilli-villi grafikán lesz a hangsúly mint eddig.Kíváncsian várom milyen lessz.
-
Daveedka
tag
remélem odateszik magukat az EA-nél és jobb lesz mint a Pro Street
-
sagesz93
addikt
Több BMW több élvezet remélem nem vallanak kudarcot az EA-sek mert a pro streetel nagyon beégették magukat sztem :S
-
félisten
Ahhoz még csak oda sem kell tenniük magukat...
Szerintem a Underground 2 óta folyamatosan égnek.
(#12) eddie17: Ha nem cserélik le a teljes csapatot, akkor az NFS Porsche utódot más cégektől várd, ne az EA-tól. Én is így vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
eddie17
addikt
Még mindig várok, egy Porsche Unleashed utódot. Belső kamera, reálisabb írányítás, jó játékélmény. Más nem is kell
-
-
hoffman_
nagyúr
Kövezzetek meg... De szerintem NFS-be nem szabad törést tenni. Ez nem GTR, mégcsak nem is TDU(itt nem a törés miatt...). Ez egy NFS... Az irányítás? Hát tény, hogy 200 fölött kemény balosban befordulni... Ez tényleg sok, lehet csiszolni, de nem a végletekig. Ez nem szimulátor
A képek ígértesek, remélem a játék mixeli a képeket, az MW-t, meg egy kis újítást/fantáziát
Hozzáteszem, hogy én a sokak által fikázott éjszakai részeket is imádom. A Carbon nálam üti az MW szintet, csak a rendőrözés túlontúl gyengus. UG1 és 2 pedig... No komment, 2-vel játszottam a legtöbbet, NFS pályám alatt. Ezek voltak az első NFS-eim.
(kivéve persze Porsche Unleashed-et/a legjobb a mai napig / és Hot Pursuit-et )
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Venditor
csendes tag
Hali! Én is nagyon várom már a jatekot! A többi képet egyébként hol lehet megnézni?
-
ez_meg_emaz
őstag
Énis kiprobálom majd, mint szinte minden NFS-t. De minden hirnél meg uj nfs játéknál jön a sok-sok ember, hogy de milyen jo lenne ujra UG2 meg jobb NFS. Tényleg meg lehet kövezni ha rosszul látom(tényleg jo lenne), de ilyen nem lesz. Egyszerüen ennyi. Reménykedni lehet persze. De ha azt nem birják összehozni, hogy ne csak nappal meg este legyen egy autos játékba az már gáz. Mert ha joltom undercoverben csak "nappali rész" lesz.
Miota mondják már a régi nfs játékosok(gondolom külf-ön is és igy biztos tudják ezt az EA-nél is) hogy UG2 szintjét kéne hoznia az ujabb nfseknek. Azota se lett jobb az nfs, csak rosszabb.[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
Ha olyan lesz mint a képeken egy fullos gép is kell hozzá,de inkább gép keljen hozzá.
Nagyon most wantedes de ez jó,mert azt szerettem. Meg hála a jó égnek ott van a bömbi is,ezaz. Várjuk!There's an app for that
-
janeko
őstag
ott vannak a képek, szép graf, bár szerintem ez nem ingame kép
-
feka007
veterán
Nem tudom ti mit esztek ezeken a képeken, rendőrkocsi tök matchbox hatású, fák borzalmasak, minden szögletes, környezet felületes, pedig ha legalább grafikailag jó lenne...
Habár már elég régi képek, de ettől függetlenül szerintem ne várjunk túl sokat ettől. -
ígyvanferi
addikt
Úgy tudtam a fél tucat 6-ot jelent és nem 3-at... Na mindegy.
Mellesleg ezt a három képet már jó ideje látni lehet itt-ott. -
<NewL>
addikt
válasz ígyvanferi #23 üzenetére
Igy szokott ez lenni,mindig kevesebbet kapunk
feka007 : nem rosszak ezek a képek azért...
x360 hát azzal (annyiért) el is mehetThere's an app for that
-
feka007
veterán
Egyébként ez a Gamer365, akik a híreket copyzzák ide egy másik oldalról, ez meg van bízva, hogy ide is feltegyék a híreiket, vagy mi az oka, hogy ide is felteszik a híreiket?
-
feka007
veterán
válasz ígyvanferi #26 üzenetére
Jah, elég kihalt lenne a Gamepod nélküle...
Ez így már féltucat kép, nem tudom, hogy a hírbe itt mért csak a felét sikerült betenni...
-
janeko
őstag
válasz ígyvanferi #26 üzenetére
igen így van mit olvasni és kellenek ezek a hírek is a fórumra
Köszi a többi képet
-
nagyúr
Hát, mint mindenki, én is nagyot csalódtam az utóbbi időben az NFS szériában. Nagyon össze kell kapniuk magukat, hogy újra megszeressem. De hajár,szurkolok
-
marcias
őstag
Ez már nevetséges... legalább ne írnád ki, hogy hány db képet akarsz kitenni. Vagy tájékozatlan lennék, és újabban a fél tucat az három?
-
luw2win
őstag
Nekem a MW- volt a kedvencem és ez nagyon hasonlit rá... a graf az nem egy nagy vmi...sztem.
Bár ez jó legalább elfut.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
athomi
veterán
A mi autón ki van dolgozva rendesen, a forgalomban részt vevő többi autó viszont tényleg nagyon gagyi: [link]
Kipolírozva viszont rendesen ki van, ugyebár mindegy hogy kartondoboz vagy autó jön szembe, csak csillogjon...Gamepod-os hírek mindig hiányosak és későn jönnek.
[ Szerkesztve ]
-
eclipse006
őstag
Üdv mindenkinek!!!
A képek alapján jónak tűnik,bár néha a látszat csal !!Nagyon szeretem az NFS-t csak nekem már a Carbon se tetszett!!Remélem jó lesz! a rendőrautó ugyanolyan mint a MW-ben
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
ez_meg_emaz
őstag
Ja meg most juttott eszembe hogy MW-ben is mekkora fos volt az "MI"(script ). Ha nagyon lehagytál vkit 2mp alatt egyszercsak beért. Igen lol volt. Hát NFS-töl mint irtam már rég nem kell csodákat várni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz eclipse006 #34 üzenetére
Egyértelmű... a grafikus lusta nép, tudom én is az vagyok...
Ha már megvan egy objekt, max. fel kell hozni, kicsit megbütykölni modellt + texturát és láss csodát -
Blizz
őstag
Valaki tud valamit a gépigényröl?
No mistakes, just happy little accidents
-
-
Prof01
veterán
Tud.
Minimum gépigény:
Operációs rendszer: Windows XP/Vista
CPU: Pentium 4 3.2 Ghz vagy AMD Athlon 64 3500+
RAM: 1GB MB RAM vagy nagyobb (Windows Vista 2 GB RAM)
Lemezterület: 10 GB
Videókártya: 256 MB
DirectX: 9.0c verzióAjánlott gépigény:
Operációs rendszer: Windows XP/Vista
CPU: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+ vagy AMD Phenom
RAM: 2GB MB RAM vagy nagyobb (Windows Vista 3 GB RAM)
Lemezterület: 10 GB
Videokártya: 512 MB
DirectX: 9.0c verzióFour wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
válasz ez_meg_emaz #41 üzenetére
Ezért kell konzolt venni.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
ez_meg_emaz
őstag
Van. De ki az a hülye aki egy ilyen játékért pénzt ad. Persze nem szabad lopni stb.(értem ezt arra hogy PC-n kitom "probálni" ingyen) Akinek tetszik vegye meg. De én eddig az ug2 ota a felénél mind1ik nfs-t otthagytam a fenébe. A konzolt meg nem kellene falshelni , nem szép dolog. De ebbe most ne menjünk bele.
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz ez_meg_emaz #45 üzenetére
Erre való a demo.
-
ez_meg_emaz
őstag
Az tény hogy kiprobálni ugy is ki lehet ingyen és legláisan. De nem feltétlen unom meg 5 perc után. Szeretnék mindent kiprobálni nem csak a töredékét+kiv vok a sztorira is (hiszen igy tudom meg leginkább hogy kell-e. Pláne ha elötte csak szar részeket adtak ki.
Amugy mikor megjelenik vmi csak konzolra(ami jonek igérkezik) akkor jön a demo, aztán ha megtetszett akkor megveszem. De ezért amit ezzel az EA müvel biztos nem fizetek.[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz ez_meg_emaz #48 üzenetére
Akkor nem értem miért vagy ennyire ellene a konzol warez-nak amikor pc-n ugyanezt csinálod?
[ Szerkesztve ]
-
ez_meg_emaz
őstag
Annyira nem vagyok ellene igazbol.....vagyis de. Az ember bukja a multit ha flashel. Vagyis ha elég naprakész vagyok a témában akkor mai napig igy van. Márpedig réges rég nem olvastam ezekröl. Ugyanis amiota tudom hogy gari buko nem is érdekelt már. Ami miatt nem kéne aggodnom, ha lenne vizhütésem hozzá, szal ez megoldhato, de a multi nemhiszem. Bár ez PC-re is igaz részben, de ott ugye van böven multis törés is.
Lassan már privibe kéne folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- Netfone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Legjobb ár! Új Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
- ÚJ MSI 4K CORE I5 13400F Gamer PC 10X4.4GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR!
- 16 DARAB ! GAMER TERVEZŐ GÉP -20 -50% NVIDIA 3050 , 3060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 16GB RAM 1.0TB NVME SSD AMD 6700XT 12GB DDR6 2ÉV GAR
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest