Új hozzászólás Aktív témák
-
Paul119
addikt
nagyon gány lett ez a játék és több ismerősöm is isteníti,és mikor megmutattam nekik a split secoundot vagy a nfs shiftet csak fújolták hogy mekkora gány egyet értek a 12 éves korhatárral de akkor ezek szerint agyszintben kell mérni
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
heihachi
addikt
Én erre számítottam, amit kaptam egy ízig-vérig árkád elmebeteg száguldozásra. Épp ezért nem csalódtam benne. Nekem bejött, egy ideig lekötött, ilyen is kell, hogy az ember kitombolja magát, mielőtt visszamegy GTR-ezni.
Viti Full HD GT5 háromdében mi? Persze 1280*720-ról felskálázva
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Góliát
őstag
Szerintem a Most Wanted lett a legjobb, aztán a többi rész valahogy nem érdekelt! Ha ilyen kritikákat olvas az ember, ez se lesz megvéve.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Rebirth II.
tag
Íme egy újabb példa arra hogy az NFS Underground 2 nél meghalt.
-
Viti
csendes tag
válasz Benjamin1976 #37 üzenetére
Lehet, én most játszok a GT sorozattal először, és eddig nagyon tetszik.
Vannak benne hibák, mert a 800 autó belső nézete elég hiányos sajnos.
De összeségében maga a játék fenomenáális, nagyon jó hangulata van. Igaz néha elég nehéz.
Lehet hogy a gt4 jobb volt sajnos ahhoz nem volt szerencsém.
Csak az dühített fel hogy az EA fikázta a GT5-öt, hogymajd ezzel a progival mennyire lenyomnak mindent. És egy arcade játékok a GT-hez hasonlítani azért erős túlzás.
A GT5-ben nem szabad hamar levonni a következtetéseket, mert ahogy növkszik a szinted úgy nehezedik a játék, én most 14-nél járok és messze vabn még a vége, mégis vannak már elég nehéz versenyek.
Az lenne a jó ha lenne hozzá egy 3d-s monitorom mert full hd-ban támogatja a 3d-t a gt5. Olvass majd utána, nagyon jókat írnak a 3d tesztekben róla.
Én már a GT-t vártam a ps3-ra 3 éve. Lehet kicsit elfogult is vagyok vele. -
hemaka
nagyúr
zsarukkal végig vittem. grafika egész jó, a kocsik hangja is az lenne, ha lehetne normálisan hallani, az irányítás gypseknek való, mindegyik kocsi ugyan úgy driftel minden kanyarban sebességtől függetlenül, szóval ennyi, elég hulladék...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
subaruwrc
félisten
miéééért lett ennnnyire árkád ? ? ?
sz,,,,rok én bele a csicsába meg a motion blurba ha élvezetes irányítani, és jók a motorhangok
ennyi kéne szevassz -
addikt
Jó játék nagyon bejött nekem!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
M3Ny3'T
senior tag
Szerintem is egy jó kis game lett, jól elökörködök vele unalmasabb hétköznapokon.
Egy pár (tényleg) apróság, ami megintcsak a régi részeket idézi: kocsi választáskor a gyújtáshang, leírás a kocsikról, közben kamera végig "vezet" az autón, ami akkoriban fénykép-sorozat formájában jelentkezett. Apróság, de jó, hogy gondoltak rá.
Amivel meg a legtöbbet szoktam baromkodni, az a turbó. Főleg 3. szinten eszelős mondjuk egy Bugattival.Jelezték, hogy szinte 0 a motorhang -amitől nekem is viszketett a tenyerem-: bug, bizonyos konfigurációkon jelentkezik, azt hiszem. Készül a patch.
#1: Ha annyira baromi fontos a belső nézet: Camera Hack. Bár egy Arcadeba nem érzem "szükségét". Arról nem is beszélve, hogy mivel eléggé sajátos az irányítás, agyf*szt is kapnál a belsőnézettől, mert nem látnád, hogyan kellene siklani, hogy gyors is legyél.
Pár, esetlegesen hasznos dolog: [link]
[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
kpal
nagyúr
Nálam 1napot bírt a játék a drift rész szörnyű a Grid sokkal kezelhetőbb a többit nem minősitem.
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz CsiguszMaxim #35 üzenetére
Szándékos volt, csak utólag nem jeleztem
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #34 üzenetére
"de a hejesírás ellenőrző sem" helyesírás lesz az
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Necroman_Mk2
őstag
Auuuu! Hogy siklottam el e felett?!
A Real Light modra akartam célozni, amit te linkeltél be a játék fórum-topicjában(#5) beluschi Kösz a pontosítást!
(#8) PowerBuldog Nem tértem ki erre, de én is a hajamat téptem, amikor egy restartot követően még fél percet kellett várnom.
(#29) Grifid Én se találtam, de a hejesírás ellenőrző sem. Jobb lesz erre is figyelnem :S
(#33) Peterson_ A World-öt próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Peterson_
addikt
válasz Peterson_ #32 üzenetére
"Aham mutass már olyan játékot az elmúlt pár évben ami nem hasinlít egyetlen másik játékra sem. Ez a rohadt rókabőr..."
- Csak mondjuk az NFS széria meghalt a Most Wantednél, és azóta már a századik bőrt nyúzzák le egy kifulladt koncepcióról.
Sem hangulatban, sem újításokban nem tudják hozni a szintet.-nekem-
Pedig régen eléggé NFS fanatikus voltam.
Aztán kinek a pap, kinek a paplan.Hmm...Sikerült reagálnom a saját hozzászólásomhoz.Na, ilyet sem csináltam még
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
Nekem még nem volt szerencsém próbálni,de két ismerősöm is megvette, és egyikőjük sem dicséri a gammát...sőt.
Így már nekem sem valami csábító, az előzetes alapján valami Sokkal nagyobb durranásra számítottam.
A teszt viszont alapos, részletes.
Gratula hozzáApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Silenzio
addikt
Te mi a fenéről papolsz? Ebben a játékban sem limitáltabb a kocsiválasztás, mint bárhol máshol. Minden járművet, amit unlockoltál, bárhol vezethetsz. A pályák meg ugyanúgy hosszú útvonalak szegmensei, mint már az első NFS-ben. Belső nézet valóban nincs. Dehát már 8 éve sem volt a Hot Pursuit 2-ben. Most keltél netán egy hosszabb kóma után?
Számomra a hangulat és az irányítás az, amiben elmaradt a régi, nagy nevű epizódoktól. Tartalmilag 1000x többet nyújt azoknál, te meg néha mocskosul idegesítő tudsz lenni. Pökhendi, lesajnáló modorod (amilyen az enyém is ) felszínes bölcsességekbe burkolt siránkozásokban nyilvánul meg. Ezúttal is gratulálok hozzá.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Grifid
aktív tag
Hát igen jó kis hozzá szólás. Minősít is rendesen. (mármint téged)
"Szabadon választható kocsik és pályák nélkül: 1-es. Még hogy karrier mód, ki nem szarja le? "
Mivel ez egy multira kihegyezett játék. A karrier módot és a kihívásokat pedig azok nem szarják le akiknek vannak barátaik. Ja tudom szerinted itt is csak adatokat akarnak lecsippantani a felhasználókról, mint a steam is. Amúgy pedig van a játékban CUSTOM meccs. Nem custum mint a cikkben...ami nem tudom honnan jött mivel magyar nyelvű a játék. Lehet hogy azért nem találta a tesztelő."A néven kívül így sok köze nincs az eredeti Hot Pursit-hoz, részemről maradok annál, ill. az azt is tartalmazó High Stakes-nél, mert a f.sza grafika nem éri meg a szar játékot."
Hát mi nagyon is jókat LAN-oltunk akkoriban. Maradhatsz is mert ott a wrz verzióddal még lanozhatsz a barátaiddal. (?)"Lényegében megint egy régi, nagy névvel akarják kihúzni a zsebünkből a pénzt"
Aham mutass már olyan játékot az elmúlt pár évben ami nem hasinlít egyetlen másik játékra sem. Ez a rohadt rókabőr... -
Warpig
aktív tag
A Porsche Unleashed óta nem játszottam értelmes NFS játékkal. Abban volt kihívás, nagyon jó játékmenet, érdemes volt végigjátszani a legendás autókkal. Viszont azóta megváltozott a világ és más elvárások vannak egy autósjátékkal szemben. Ezt sajnálom.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
A teszt jó, de nekem így nagyon nem jön be.
Én szerettem a tuningot és a többféle verseny módot.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Ghosti
aktív tag
Up a tesztek, remekül sikerült.
A játékról annyit, hogy nekem nagyon bejön, jó hogy törik benne a verda.:/
-
BalaNce87
addikt
Pontosan, a burnout is bazi unalmas lett egy idő után.
Egyszerűen ezek a játékok nem hosszú életűek, a multi meg konkrétan nem érdekel egy nfs-be, soha nem is az volt a lényeg bennük.
Normális autós játék nem igazán jött ki idén, a legtöbb ilyen blur és split second szintű. Ok most kijött gt5, ott viszont örökkévalóság mire végig viszed az összes versenyt, és ezért is lehet megunni ugyanúgy. Ezek a játékok már olyanok hogy az "újdonság" varásza leköt aztán el is van felejtve.[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Na hát valami ilyesmire számítottam. Nem bánom meg, hogy nem veszem meg, főleg hogy ilyen fos rendőrös valami.
PS4
-
anulu
félisten
részemről arcade autókázásra számítottam, WoW: Cataclysm-ig teljesen jól kitölti az időt, nomeg amikor már elfáradtak a kezeim a GT5 alatt
BoP-ot szerettem, vagy legalábbis jól ellehet(ett) vele marhulni. Criteriontól nem vártam mást.amúgy arcade léte ellenére teljesen jól irányítható szvsz (PS3)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
fiATHaLON
őstag
Tényleg nem támadás, de nem bírtam elmenni mellette:
PC-n szerintem már a Burnout is csak egy unalmas játék volt a sok közül
előre féltem, hogy milyen gyatra lesz az új NFS, ha ők csinálják, és lám úgy is lett
egyébként a szép sorban csepegtetett infók alapján én egy teljesen más, jó játékra számítottam - aztán mikor kipróbáltam, jött a pofára esésNekem ez kicsit ilyen (stilszerűen NFS módra):
Éreztem én, hogy pirosat kapok a következő sarkon, de amikor pirosat kaptam, nagyon meglepődtem, mert erre végképp nem számítottam...
Vagy ez amolyan, tudtam, csak nem sejtettem dolog?
Minden jót, tényleg csak azért írtam, mert aranyos volt.
[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
Jól megy a rendőrség sora, ha Lamborghinire is telik. - persze hogy telik, lassan Mo-n is Lambo lesz, ha beállnak minden 30as tábla mögé mérni
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
- = Zk = -
félisten
ezt biza Like-olom....
a 4 után ő a másik, amit imádok...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Skodry
aktív tag
Eddíg a carbon sikerült az nfs-nek többi off
"Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"
-
Joe.36
addikt
Nekem tetszik
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
bpx
őstag
nem tudom mit várt mindenki
rengetegen írták, hogy hú, na majd most, na majd a criterion
PC-n szerintem már a Burnout is csak egy unalmas játék volt a sok közül
előre féltem, hogy milyen gyatra lesz az új NFS, ha ők csinálják, és lám úgy is lett
egyébként a szép sorban csepegtetett infók alapján én egy teljesen más, jó játékra számítottam - aztán mikor kipróbáltam, jött a pofára esés[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
"Mind az autók, mind a táj perfektül ki van dolgozva, még a forgalomra se panaszkodhatunk, bár fények nekem túl fakók. (PC-n érdemes leszedni a .. modot, thx Sonja!)"
Direkt lett kiszedve egyébként a mód neve vagy elérhetősége?
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sanyix
őstag
Ez a driftelős kanyarodás szánalmas. Ráadásul csak egy kicsit áll keresztbe, és fixen, így nem alig lehet észrevenni mikor van driftben, csak abból hogy nekimegyek a falnak, mert az ellenkező irányba nem kanyarodik... na meg megint megvan a "megyek az úton, de nem látok semmi pedig a monitort nézem" dolog is.
gáz... köze nincs a régi nfs-hez, csak talán néhány helyszín hasonlít, meg az hogy rendőrök üldöznek...Ha rendőrös témát akarok továbbra is az NFS 4-et kell indítanom, ha kicsit szimesebbet, és még szebb tájakat akkor az 5-öt.
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
InHell
senior tag
válasz PowerBuldog #8 üzenetére
Tökéletesen egyetértek azzal amit mondtál.
Ezt a játékot szigorúan 12 éves kor alattiaknak ajánlom.< béna duma helye >
-
ToxLee
őstag
válasz PowerBuldog #8 üzenetére
Ez még semmi. Alig lehet hallani az autók hangját. Levettem minden hangerőt amit csak lehetett, de így is alig hallani. Pont egy autós játékba, amibe ez lenne a lényeg. Nem is értem, hogy gondolták...
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Kis túlzással az egész játékról üvölt, hogy a Burnout volt az alapja az egésznek.
A törések, az idegesítő, kikapcsolhatatlan kamera ugrálás.Én ennél jóval többet vártam a Criterion Games-től.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
PowerBuldog
veterán
Én úgy fél órát próbáltam vele játszani, de már attól csaknem agyvérzést kaptam, hogy 30db entert meg jobbra balra nyilat kell ahhoz megnyomkodnom, hogy egyáltalán vezethessek. Aztán a 3 perc száguldás után megint 5 perc enter nyomogatás. Nagyon kizökkenti az embert... Meg nem lehet az átvezető videókat elnyomni...
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Glenda
addikt
Nekem nagyon tetszik! Végre nem egy Lada Racer...
Ez az első rész a HP2 óta ami bejön. Szerintem az eddigi legjobb NFS.
Egyedül az nem tetszik, hogy a rendörök mintha csak minket üldöznének...de lehet csak én éreztem így.from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Boxi88
őstag
Nekem mint játék bejött, de mint folytatás elég gyenge lett, ettől független autókázni, meg bohóckodni jó vele...
-
beluschi
tag
Jó a cikk, de egy megjegyzésem volna a leírtakkal kapcsolatban:
A játékban lévő Subaru Impreza WRX Sti nem kombi, hanem ötajtós.Homeworld forever
-
Viti
csendes tag
A cikk amúgy nagyon tetszik. Grat a szerkesztőnek.
-
- = Zk = -
félisten
köszönet ezért a velős tesztért. mostmár 100% , hogy nem veszem meg.
oka: nekem nem jön be a driftelős kanyarodás. ennyi.most kivételesen egyetértek katt fórumtársammal. de csak részben.
az NFS 4 nekem (is) a legnagyobb kedvenc NFS-em...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
katt777
félisten
Autóverseny belső nézet nélkül: 1-es!
Szabadon választható kocsik és pályák nélkül: 1-es. Még hogy karrier mód, ki nem szarja le?
A néven kívül így sok köze nincs az eredeti Hot Pursit-hoz, részemről maradok annál, ill. az azt is tartalmazó High Stakes-nél, mert a f.sza grafika nem éri meg a szar játékot.
Lényegében megint egy régi, nagy névvel akarják kihúzni a zsebünkből a pénzt.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Digitális Állampolgárság Program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Lenovo Thinkpad T460S, 14" FHD, i5-6300U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10/11, 27% áfás számla, 1
- Asus TUF Gaming A15/ Ryzen 5 7535 HS/ 16 GB RAM/ Nvidia RTX 4060 8GB VRAM/ 512 GB SS/144 HZ
- Dell LATITUDE 9420 2in1 14 colos I5-1145G7 2.60 GHZ 16gb ram 256gb ssd 27% Áfás
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE 8G OC
- Panasonic full HD plazma tv 50 (125 cm)
- Denon AVR-X4400H 11.2-es Auro 3D, Dolby Atmos házimozi erősítő