Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegory
tag
Hát ennyi pénzért megkapod a Ghost Blade-t, a Danmaku Unlimited (és ezek nem $zarok) és még mindig nem érted el a 50$-t
Nem egy rossz játéknak tűnik de ne rajtunk próbálják leverni a hosszú fejlesztési időt. Jelenleg én is fejlesztek egy Bullethell gamet és tisztába vagyok, hogy mennyire is nehéz tökéletesre csiszolni a játékélményt
-
Low Noise
senior tag
Hát ettől a kapkodástól és elnagyolt pálya kidolgozástól Commodore Amigán jobb volt a Disposable Hero.
-
GodGamer5
addikt
Trailer alapján irtó gagyi, 100%-os játék meg amúgy sem létezik.
Egy csöppet elfogult az értékelés... -
Youri
veterán
Nehezen vehető komolyan egy 100-as értékelés. Főleg úgy, hogy van kontra is
-
dreampage
aktív tag
Egyetértek, de a mai világban már kialakult elvárások vannak a játékosok részéről abban a tekintetben, hogy milyen árért milyen játékot várnak. Ebben a műfajban akár már néhány ezer forintért is találni játékot, így szerintem a Natsuki Chronicles kezdőára mindenképp felfelé lóg ki, de az is tény, hogy a minősége ezt teljes mértékben igazolja. Lehet, hogy ezért a pénzért jóval "nagyobb" címeket is kapni, de aki a műfaj kedvelője, az szerintem rengeteg időt tolhat bele.
-
nyisziati
veterán
50 $ csak nekünk sok, arrafelé fél napi munkával megkereshető összeg. De lassan nálunk is szakmunkáért simán elkérhetsz ennyit.
Egyébként meg ha összehasonlítom, mennyit lehet elnyomni egy p2w játékra, akkor aprópénz.
Én legalábbis eljutottam oda, hogy inkább fizetek egyszer egy nekem tetsző cuccért, mint apránként tologassam a tizeseket egy közepes színvonalú RPG-be.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az év legvégén, mintegy karácsonyi meglepetésként érkezett a japán Qute Corporation legújabb játéka, amely rögtön az STG műfaj élvonalába robbant. Az Xbox One tulajdonosok egy valódi kincset kaptak.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest