Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Classic kinézet hiányzik nekem és a fizikai lünetta.
?#@*&%!
-
babosmiki
addikt
Hát az alapmodell irtó ronda lesz ha így fog kinézni.. Mintha egy csőbe néznél bele.
"Galaxy Note20 ultra , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
DrBubo77
addikt
Hát elég izé a kinézete.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
stewe780
őstag
Nem lettek összekeverve a képek? Szerintem a felső a pro.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
szilasz007
aktív tag
Amugy nem lennek meglepve, hogy iden lunetta nelkul kiadjak a Prot, amit majd szepen bevasaroljak azok, akiket negyon zavar a 4-es gyenge aksija...
Majd jovore kiadjak meg 1x ugyanazt, lunettaval, hogy akik megvettek az 5-os a nagyobb aksi miatt, megvegyek a 6-ost is a lunetta es a nagyobb aksi miatt...
Siman eltudom kepzelni ezt a gondolatot... -
jacis
nagyúr
válasz
szilasz007 #5 üzenetére
Neked mennyi idő alatt merül le a 4-es, hogy gyengének ítéled meg az üzemidejét?
Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4
-
sfefe
őstag
Nagyobb méretű nem lesz?
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Maxxy10
őstag
A pro nem rossz de inkább a tudására leszek majd kíváncsi.
-
Csafka
csendes tag
Szia Nekem is 4-es Classic van . Kritikán aluli az üzemidő.
18-20 órát mondanék ha folyamatos a kapcsolat és nem keresik egymást ( amikor keresik egymást nem volt nálam a telefon szerintem a félnapot sem bírt nálam )
Beállítás függő kihogy akarja használni az Órát de nem bír sokat -
prokxy
veterán
Nekem 4 classic van, de nem cserélem le az 5-re, sem az 5 pro-ra, üzemidő ide vagy oda.
A fizikai tekerőjét nagyon hiányolnám, megszoktam és sztem bazi jó. Nem mellesleg jó párszor mentette meg a kijelzőt a koppanástól.Az s21+om is ennyit bír kb, mennek fel a vez.nélküli töltőre, amikor szükséges azt kész. Nem mondom, h nem lenne jobb több üzemidő, de ez van. Megszoksz vagy megszöksz. :)
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
jacis
nagyúr
válasz
szilasz007 #10 üzenetére
Nekem simán bír egy napot így nem érdekes mert minden este megy a dual töltőpadra a telefonnal együtt. Számomra mind1 hogy az éjjelin pihen vagy az éjjelin lévő töltőpadon így nincs is igényem arra hogy napokig bírja.
Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4
-
floatr
veterán
Egy hónapja vettem egy huaweit, de úgy látom a következő is az lesz, ha cserélni kell. Ez egyre rosszabb...
-
szilasz007
aktív tag
Dettó, itt is. Hétköznapokban nem gond. Még sose kerültem abba a helyzetbe, hogy lekapcsolt. Viszont nem hétköznapi helyzetben, mikor messzebb, tovább el vagyok, esetleg kirándulok, stb., akkor örülnék, ha nem kellene fél szememmel az aksiját nézegetnem azért, hogy megelőzzem a kipuccanását. Kétszer ekkora aksival üzemidővel már boldog lennék.
(Hozzáteszem, Moto 360-al kezdtem még régen. ott megszoktam az egy napot androidtól. Kb itt is erre számítottam, ezért nem is sírok. Viszont az, hogy a Sima Watch Tizennel elfutott 24 órát simán.. azt mindig nyugodtan viseltem. Ez nem, de erre is számítottam)
-
Én még a Gear Sportot hajtom, de már köhög - gondolkoztam is, hogy mire váltsam, de ebből csak egy G4C lesz, mert a fizikai lünetta akkora istenkirályság a hétköznapokban (is... nemhogy télen kiszáradt - urambocsá kesztyűs) vagy kánikulában ronggyá izzadt újakkal), hogy aki még nem próbálta, nem is igazán tudja, miről marad le, amikor a kapacitív érzékelőkkel való újra és újra szüttyögés helyett ott a tárcsa...
[ Szerkesztve ]
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
prokxy
veterán
Bizony, emiatt nem váltok én sem. Akksit megszoktam, figyelek rá azt kész.
Volt huawei watch gt2-m is, azután fura volt tényleg az üzemidő, de maga a 2 szerkezet össze sem hasonlítható.
A lünettával 1x volt problémám, mikor iszonyat porban dolgoztam és utána picit máshogy ment, "akadt", de egy jó adag tusfürdős, melegvizes öblítés megoldotta. Ezen kívül semmi, azóta sem. Várós az 5, ha lesz belőle ilyen fizikai lünettás, akkor első napos vétel lesz, ha nem, akkor marad ez a vekker.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
petesejt
aktív tag
Fúj de ronda....
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
bromi84
tag
Üdv. Van tapasztalatotok, hogy a Galaxy Watch 5 type-C gyorstöltője jó a Watch 4 44mm/40mm-hez? Illetve ha igen akkor gyorsabb mint a gyári neki?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden oldalról megcsodálható a Pro verzió is.
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic (Fekete) SM-R960N
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE WATCH SE 1GEN GOLD 40MM LTE K801
- Apple Watch Series 8 GPS Aluminum 41mm Midnight
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular 41 mm Midnight Aluminium Case Midnight Sport Band
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE WATCH SERIES 5 GOLD 40MM K1186
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest