Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
Mikor legutoljára játszottam monopoly-t élőben (vagyis nem telefonon), haverokkal voltam és verekedés lett a vége (nem én verekedtem, de olyan ittas voltam, hogy mozdulni sem birtam). Azóta sohatöbbet monopoly élőben
-
Sirandrish
legenda
Ez mekkora királyság
Monopolyt imádom, a Zelda meg a mindenem...idevele -
sad_Vamp
őstag
Azt nem értem, miért kell évek óta olyan fantáziátlannak lenni, hogy a 4 sarok az mindig ugyanaz, név és grafika ügyében is folyton.... A go to jail és a free parking rettentő kiábrándító egy tematikus(nak látszó) játéknál.
-
Mate
nagyúr
"A különleges kiadású társas többek között a GameStop üzletekben is debütál, ahol exkluzív Ocarina of Time figurával és hat az alapkiadásban nem megtalálható kártyával is kedveskednek a vásárlóknak."
Aztán kiderül, hogy alapból hiányzik a fél pálya és DLC formájában lehet majd megvenni. Mindenki kinyomtatja magának és lesz egy teljese értékű játéka
-
Kár hogy utálom a Monopoly-t.
-
Steve1207
veterán
Zeldapoly
Ahhoz képest az ára se vészes, nem sokkal olcsóbb egy sima se.
-
Feverke
tag
Inkabb ezt vennem, mint a simat
-
TESCO-Zsömle
titán
Jöhetne még pár ilyen feldolgozás.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mostantól fogva a fanatikus Nintendo és Zelda rajongók nem a Duna korzóért, hanem az Idő templomáért és Hyrule kastélyáért versenyezhetnek Monopolyban.
- Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook (Ryzen 5 7535HS 6/12, 16GB/512GB, 14.5" 2,5K, Radeon 660M) eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus B360M i3 9100F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest