2019. augusztus 22., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Nova96


Nova96
(őstag)

Csak legyen jó. :C

(#2) wednesday válasza Nova96 (#1) üzenetére


wednesday
(őstag)

Ez már tényleg futószalag termelés. :U Az Acti állva hagyja most már az EA-t ebben a tekintetben. Eddig azt, hittem a 3 fejlesztő csapat külön projekteken dolgozik, akkor még van értelme egy minőségi játék elkészülésének. De nem, kiderül 3 külön csapat gányolja gyorsan össze (rossz esetben) vagy készíti el (jó eset) a játékot. Az időtényezőt nem mindig lehet extra munkaerővel kiváltani, egy minőségibb feladatnál.

Szerk: ez nem válasz akart lenni. :)

[ Szerkesztve ]

(#3) hoffman_


hoffman_
(veterán)

Ejha, nem bízzák a véletlenre :D Én a WaW-ig pártoltam a Treyarchot, a MW2-őt szidtam eleget, de jelenleg jobban tetszik mint a BO. Szóval MW3 powa, én sok sikert kívánok nekik.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#4) jozefgucci1


jozefgucci1
(őstag)

Hát remélem jobban lesz megcsinálva mint az MW2 .Azaz inkább a támogatásra gondolok.Maga a játék jó és jó lenne , ha többet foglalkoztak volna a csalókkal és az egész IW nettel.Ezt biztosan nem rendelem elő .Kivárok , hogy mi lesz belőle bár az hogy három különálló csapat építi , fejleszti nekem egyáltalán nem pozitív gondolat.Gyakorlatilag bármit csinálnak az MW2 böl venni fogják mint a cukrot.Amennyiben a környezeten , grafikán nem változtatnak valamit 2011-ben akkor számomra felejtős.

WOT Nick .: wlele , Origin :jozefgucci1980 , Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#5) Black Dragon


Black Dragon
(addikt)

Nekem csak annyi az elvárásom, hogy valamelyest folytassák a storyt, és egy ultra fasza story módot dobjanak össze.:K

(#6) wednesday válasza jozefgucci1 (#4) üzenetére


wednesday
(őstag)

A grafika marad, max ráraknak pár vakító effektet, de ugyan az lesz. Ez megmondta Kotick is, hogy a graf motorral nincs semmi "baj", teljesen jó. Ebbe a konzol generációba ez lesz.

A létszám növekedés szerintem se pozitív dolog. Ez csak monoton, előre meghatározott munkánál kifizetődő (futószalag példa). Valószínű a meglévő dolgokból összeraknak valamit gyorsan. A novemberi határidő tartása miatt dobták be a csapatot, ez egyértelmű.

A támogatásra megint nincs sok remény. Ennél a politikánál nem szabad túl jó játékot csinálni, mikor menetrendszerűen fut be a következő rész. Hiszen akkor miért is cserélnéd le? Sőt az a jó ,ha már szinte szándékosan van benne, hiba, hogy a "következőbe biztos javítják, meg jobb lesz" remény miatt sokan váltsanak. Természetesen nem ugyan azok a hibák lesznek, hiszen akkor egy idő után nem venné senki.

[ Szerkesztve ]

(#7) Manbal válasza wednesday (#6) üzenetére


Manbal
(senior tag)

Eléggé baj hogy a konzolshit miatt nem fejlesztik a grafikát.
Azért nem izgat, mert idén vagy 50 k*rva jó játék jön ki, és azok között 20 biztosan kihajtja a PCből a maxot :) (legalább is ezt igérik és a videóanyagok is ezt támasztják alá)
szal ha a cod marad ilyen amilyen, legalább akkor egy 6 éves gépen is vígan elfut majd :)

(#8) jozefgucci1 válasza Manbal (#7) üzenetére


jozefgucci1
(őstag)

A BO esetében megdőlt az elmélet.A szar optimalizáció miatt nem fut még egy 2 éves gépen sem rendesen.Ahogyan ezt lentebb írta a kolega , lehet szándékosan.Nem lesz ez jobb ez hiú ábránd.Most az MW3 névvel akarnak eladni , hogy igen ez egy tökéletesen továbbfejlesztett MW2 némi újdonsággal. Aztán kapunk innen onnan összelopkodott multi mapokat stb.Gusztustalanok.

WOT Nick .: wlele , Origin :jozefgucci1980 , Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#9) wednesday válasza Manbal (#7) üzenetére


wednesday
(őstag)

Erről nem feltétlenül a konzolok "tehetnek". A túl nagy bevétel is romboló hatással van az innovációra. Ugye 3 lehetőség van:

"Minek fejlesszek plusz dolgokat, ha nem térül meg".
"Minek fejlesszek plusz dolgokat, ha nélküle is viszik mint a cukrot". -ergó csak a költségemet növelem vele.

A 3. lehetőség ami a legeslegritkább, hogy a közepes bevétel miatt verseny van a kiadók között, (a fejlesztők is szabadabbak) amikor ténylegesen a játék minőségével versenyeznek. Ez az időszak már eleve elmúlt, hiszen mára a 2 mamut cégen kívül nem sok kiadó maradt talpon. A mamut meg mindenkit beolvaszt és felvásárol. Nem csak a warez tette tönkre a kisebbeket, sok ígéretes csapat került beolvasztásra és aztán lapátra.

A COD szerintem csak akkor fog fejlődni, ha egy rivális játék akkora ugrást hajt végre, hogy letaszítja a trónról és muszáj lesz. De ilyen nagyobb kaliberű játékot csak nagy kiadó csinálhat, ők meg nem fognak.

(#10) csigacska


csigacska
(tag)

Ennek egy kicsit így futószallag szaga van, talán jó játék lesz belőle.
Egy kicsit mást téma:
Kár az MW2-ért, megjelenés napján megvettem, toltam a multit kb 2010 februárig, azán ott betellt a pohár, annyi csaló volt az iw. nettel is voltak gondok. Én azt mondom, ha az a játék dedikált szerókkal jött volna ki, még a mai napig is játszanám. A single-t vagy 6x végigtoltam, co-op-ot kb. 5x vittük végig ismerősökkel.
Ezek után megvettem a BO-t szintén megjelenés napján, ezzel most elvagyok, bár az elején voltak gondok, nem is kicsik, de a legújabb patch rendbe rakta.

(#11) M3Ny3'T


M3Ny3'T
(senior tag)

Az sose jó, ha sok csapat dolgozik egy projecten, főleg, ha úgy osztják szét, hogy single-t egyik csapat, multit másik csapat csinálja... :(

Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

(#12) jozefgucci1 válasza csigacska (#10) üzenetére


jozefgucci1
(őstag)

Igen ez volt a gond az MW2-vel és talán még most is megvan.Az első napon voltak lvl hackerek + csalók és a rengeteg csatlakozási probléma + szétkapcsolás. A BO így 3 hónap után játszható és élvezhető .Úgy állok az MW3-hoz , hogy jobb nem lesz így legalább nem esem pofára.

WOT Nick .: wlele , Origin :jozefgucci1980 , Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#13) Thome válasza wednesday (#9) üzenetére


Thome
(addikt)

"A COD szerintem csak akkor fog fejlődni, ha egy rivális játék akkora ugrást hajt végre, hogy letaszítja a trónról és muszáj lesz. De ilyen nagyobb kaliberű játékot csak nagy kiadó csinálhat, ők meg nem fognak."

Ne feledkezzünk meg az IW-ből kivált, majd Respawn-ként megalakult csapatról. Mivel az EA is tudja, hogy le kell takarítani az Actit (+ a CoD-ot a színről), így garantáltan hagyják a Respawnot érvényesülni, hadd csinálják csak meg az új, aranytojást tojó tyúkot. :K
Szerintem lassan onnan is elkezd szivárogni az infó, vagy ha nem, akkor egy hirtelen robbanással megjelenik a játékuk, ami tarolni fog, úgy gondolom.

Bánat

(#14) Tituka


Tituka
(senior tag)

reménykedek benne hogy jó lesz :U

Skizofrén vagyok, és én is...

(#15) elithun válasza Thome (#13) üzenetére


elithun
(őstag)

Ámen. :)

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#16) $H4Đ0W


$H4Đ0W
(csendes tag)

Legyen fasza a sztori, legyen szép és mozgalmas na meg persze legyen kész :(((

(#17) mistixx


mistixx
(tag)

A single részek nekem eddig tetszettek, engem a scriptelés nem zavart mert sosem az érdekelt főként a CoD-okban. Egyszer végig nyomtam és pont.
Meglátásom szerint nem a jó irányba halad a sorozat multi terén. A dedikált szerverek kihagyásával megölték a közösséget, legalábbis abban a formában amit szerettem. A mai napig ha jót akarok szórakozni a haverokkal akkor CoD2 wart játszunk. Néha elő vesszük az MW1-et de ritkán. MW2 meg alkalmatlan warozásra szerver híján. Publik meg hemzseg a csalóktól. Bo-t már meg sem vettem, sőt meg se néztem még 1 videót sem róla.
MW3? Ha nem változik gyökeresen az MW2-höz képest akkor az is ki fog maradni valszeg.
Marad a Bad Company hiánypótlásnak.

<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

(#18) RootRulez


RootRulez
(nagyúr)

Remélem hosszú lesz a single... Bratyó nem multis, ő a storyját szeretné...

═══════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════

(#19) HS 2142 válasza wednesday (#6) üzenetére


HS 2142
(őstag)

A baj csak az, hogy Kotick úrnak nem csak a látásával van probléma :DDD

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#20) mrhitoshi


mrhitoshi
(veterán)

Iszonyat hosszú story legalább 30 óra ( :DDD ) + hosszú CooP + iszonyat jó multi + iszonyat jól kitalált story (mint a BO.). Ha ezeket mindet jól megcsinálják, akkor iszonyat jó játék lesz a számomra. :C :K

Platformok: PS4~PC~W10

(#21) rupert


rupert
(tag)

Hát ebből sok jó nem sülhet ki. Már az MW2 se volt az igazi.

X58 Asrock Extreme6, Xeon W3680 (Noctua Nh-d14), 3*4GB HyperX Fury, 500 GB Samsung Evo 860, Seasonic Focus Plus Gold 650W, Asus RTX 2060 ROG Strix OC, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G403 Wireless

(#22) wednesday válasza HS 2142 (#19) üzenetére


wednesday
(őstag)

Őt nem érdekli a látvány. :) Ha erre a motorra írt játék 2038-ban is pénzt fog hozni akkor addig marad. Egyszerűbb +20milliót reklámra elkölteni, mint fejlesztésre. Fejőstehén korszakban nem nyúl az adott dologhoz hozzá, tejeljen csak. Majd ha anyagi vonzata is érződni fog, akkor lesz csere.

(#23) F e Z o


F e Z o
(veterán)

Megvoltak a gyerekbetegségei az MW2-nek és a BO-nak is sajnos. Remélhetőleg az mw3 multi stabilan fog működni.

Powered by ASRock łł Ramsünik --> https://tinyurl.com/yypvn5ws

(#24) Prézli21 válasza F e Z o (#23) üzenetére


Prézli21
(senior tag)

Miféle gyermekbetegsége volt az MW2 multijának?

Remember when there was a tomorrow. Remember where it all began. Remember Reach.

(#25) Thome válasza Prézli21 (#24) üzenetére


Thome
(addikt)

1 szó: IWNet. :K

Bánat

(#26) feka007


feka007
(nagyúr)

Akkor idén sem marad el az aktuális CoD-adag.. :D
Inkább a BF3-ra állnának rá ennyien

(#27) Thome válasza feka007 (#26) üzenetére


Thome
(addikt)

És most ugrott be. Mi van, ha a BF3-at a Respawn csinálja? :Y

Bánat

(#28) GabN73


GabN73
(addikt)

Hát nemtudom... :U :U Mikor lesz már cod final ep?:DDD

I don't believe in that phony hero stuff.

(#29) Prézli21 válasza Thome (#25) üzenetére


Prézli21
(senior tag)

ez gyermekbetegség? :Y Inkább megváltás...

Remember when there was a tomorrow. Remember where it all began. Remember Reach.

(#30) Thome válasza Prézli21 (#29) üzenetére


Thome
(addikt)

Míg a dedikált szervereken nem volt csaló, addig az IWNeten csak úgy hemzsegnek a wh és/vagy aimos és/vagy level hackes nyomorultak, és senki nem tud ellene tenni semmit... :U
És még a ping is egy rakás szar. (150-300ping, WTF, hol volt ilyen az előző Codokban? Ha amcsi szerverre mentél fel, akkor volt esetleg.) :F

Ez megváltás?

Bánat

(#31) GrG1210


GrG1210
(aktív tag)

Legyen már elég bassz......a+ , még a Black Ops kisem hült ojan meleg , nincs időm megszokni a mapokat úgydobálják az ujj részeket. Nem arról volt szó , hogy az idén már nem lessz MW3 ??? hanem majd csak 2012-ben.

(#32) fpeter07


fpeter07
(veterán)

Gondolom nem lehet egy könnyű vállalkozás, ilyen rövid idő alatt játékot készíteni. A munkaerő megvan. :)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.