2019. augusztus 20., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Mukorka


Mukorka
(addikt)

:C

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#2) ata4100


ata4100
(csendes tag)

Amikor azt mondták, hogy ekkora dlc még nem jött ki CoD-hoz, azt hittem legalább kapunk új játékmódot, vagy fegyvert. Nem eggyel több pályát. :S Nem beszélve arról, hogy én csak multizni szoktam, szóval számomra ez még eggyel kevesebb is. Az ára pedig továbbra is csalódás, jó lenne ha nem az ötödét kérnék el pár pályáért az egész játék árából. Valahogy nincsen egyensúlyban. Szerrintem.

Tudom, ha nem tetszik nem kell megvenni. Csak sajnos ez nem igaz. Mert ha Pc-n játszol, és Sabotage-t ami a legritkábban játszott játékmód, de nekem ez a bestest, akkor ha nem veszel Dlc-t sokkal esélytelenebb játékba kerülnöd ("Már mért lenne? - Azért mert Mo-ról eléggé a host playerektől keletre vagyunk, így is szokott lagzani, ők pedig garantáltan megveszik a Dlc mapokat, és ha egy ilyen pálya jön a szerver forgáskor kirak. Amire azért elég jó esély van 24/4.- most is előfordul hogy 1-2 perc is mire talál szervert, akkor még tovább nő. Ez a CoD MW2-nél odaáig fajult, hogy 1.5 évvel a megjelenés után kénytelen voltam minden Dlc -ét megvenni, mert egyáltalán nem tudtam sabotagelni.), ami elég szomorú. Kénytelen vagyok megvenni ha játszani akarok.

Egy szó mint száz, nem tetszik, hogy rákényszerítenek, és ahhoz képest még drága is.

[ Szerkesztve ]

Galaxy 3 => Galaxy S3 mini => Galaxy Alpha => Iphone SE

(#3) Gebriel


Gebriel
(veterán)

Mindegyik DLC-nek ennyi lesz az ára az akkor fincsi lesz. Játéklemezzel együtt közel 80-85.000ft lesz a vége ha az ember mindegyik DLC-t megvásárolja. :U

[ Szerkesztve ]

(#4) TESCO-Zsömle válasza Gebriel (#3) üzenetére


TESCO-Zsömle
(félisten)

Mond, hogy nem éri meg...

...a kiadónak...

(#5) lsgtvik válasza TESCO-Zsömle (#4) üzenetére


lsgtvik
(csendes tag)

Ja a kiadónak biztos... már az MW2 is sokba került.

Eladó motyóim néz be bizos találsz kedvedrevalót! http://b54.in/2tm

(#6) gyáliSanyi válasza Gebriel (#3) üzenetére


gyáliSanyi
(őstag)

World of Warcraft után szabadon!

Ami nem fizetős, az ingyenes.

(#7) kapeti07


kapeti07
(senior tag)

Ez a játék már a videóból is látszik, hogy inkább konzolra való, mintPC-re. Valahogy nekem sulytalan ez a lövöldözés és olyan árkádos tőle a játék. Örülök, hogy kiszálltam a COD szériából. Utóljára a WAW volt amire ingyenesek voltak a multis pályák PC-re.

Ezek az árak meg nevetségesek, de amíg nyugaton megveszik és profitot hoz ez lesz a tendencia.

De legalább azzal ellensúlyozzák, hogy nem kell minden egyes új résznél gépet fejleszteni, mivel a grafikája ugyanaz mint a COD4-é :)

(#8) #41133696


#41133696
(törölt tag)

Bezzeg PC-s megjelenésről mély csend van...

(#9) Jani18


Jani18
(aktív tag)

9-re kíváncsi leszek

"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/ https://www.twitch.tv/mazodox

(#10) Chereiose válasza ata4100 (#2) üzenetére


Chereiose
(addikt)

Nem értek egyet ezzel, mert nekem is másfél év után mw2 ben alig talál játékost, de van egy dlc-m és azzal sem talál többet, tehát így is úgy is szar, tök mind1 hogy veszel-e dlc-t.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.