Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Jó kis összefoglaló lett. Várom a folytatást.
Csak így tovább GameTeVe. -
pckownz
őstag
Tetszik a koncepció
-
őstag
Az I Am Alive az ugye nem pc-s verzió?
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
kovsol
titán
Silent Hill HD az nálam biztos vétel lesz úgy érzem
(#3) McSpy "csak konzolokon, letölthető formában" ezek után te megkérdezed hogy PC -s verzió-e ?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Apika
addikt
Egész szép a felhozatal...
-
KAMELOT
titán
Fenébe! Twisted Metal-t mért nem adják ki PC-re!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
HaaS
addikt
Rotátorral.
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
.mf
veterán
A mozgóképek alapján attól félek, hogy csak grafikailag újították kicsit fel a SH-t, de az irányítás, kamerakezelés továbbra is ugyanolyan fos
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
hunbi
tag
Nem értek egyet, bár lehet nekem van valami ficamom. A ME3 multi (demo) az utóbbi idők leg kellemesebb csalódása volt. (csak az érzékletesség kedvéért: majdnem annyit játszottam a demóval mint a bf3 mal de mindenképpen többet mint a mw2 multijával)
-
Jokes67
tag
Gratu az összefoglalóhoz!Csak igy tovább!
-
GiP23
csendes tag
Hát elég gyér eddig PC téren... Kétségbeesésemben most már tényleg beruházok konzolokra! A videó egyébként nagyon jó, jöhet még sok ilyen!
-
addikt
i am alive nagyon várós!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
GiP23
csendes tag
abszolút költői volt remélem azért a diablo 3 feldobja kicsit a PC piacot. Alapból a pénzügyi koncepcióval van a baj, de ha több megfizethető játékot dobnának ki, esetleg olcsó havidíjasat, vagy olyat amit nem unsz meg 1 hét után akkor még lenne jövő... Vicc hogy konzolra 20* annyi eladásuk van, holott közel nincs 20* annyi konzoljátékos mint pc-s.
-
hunbi
tag
Warez... bla bla bla...
Ha egyenként nézünk minden konzolt, (mert fejlesztés szerint kb annyi különbség van két konzol között mint egy konzol és egy pc közt) akkor máris nem akkora a különbség.A nyugati világban (a fő piac) nem akkora divat a virágbolti verzió mint kishazánk környékén. A nyomott áron kisszórt konzolok térhódítása miatt a konzol populáció is nagyobb mint a játék pc-k száma... Meg lehet nézni, hogy mennyi lapost adnak el, azokon jellemzően nem fognak futni az AA címek.
Meg lehet érteni a fejlesztőket, hogy szeretnének minél többet keresni adott munkával, de a piaci tényezők összetettebbek a "sok warez" felvetésnél.
Én sem vagyok elájulva a felhozataltól, de most mit panaszkodjak? Az utóbbi időkben elég sok kedvencet sikerült begyűjteni, és reményeim szerint pár nap múlva egyel bővül a lista.
-
hunbi
tag
No igen, van még hova fejlődni az árazás tekintetében. Főleg a kiadáskori árakat illetően. Azért írom így mert ha tud várni egy kicsit az ember... Pl most adják a Witcher 2 -t 5 ezerért, a Deus Ex HR -t pedig 6k áron.
5 pénz egy nem régi, jó játékért teljesen oké szerintem.Persze én sem tudtam várni, sem a Skyrimre, sem most a ME3 ra...
-
őstag
Igen,csak az a baj hogy külföldön az az ár amennyiért kiadják nem sok, a külföldieknek,azonban itt majdnem horror ár,a minimál bér több mint 10%,dehát a játék kiadók nem magyarországra koncentrálnak
[ Szerkesztve ]
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
hunbi
tag
Hát, ha már van regionális megjelenés, akár lehetne regionális árazás is...
@McSpy
Persze, így értem én is. De ha valakinek nem éri meg új áron akkor megveheti fél évvel később megérősen. Most az, hogy az adott játék fél éve már az üzletekben van mit von le az értékéből?[ Szerkesztve ]
-
GiP23
csendes tag
A külföldiek attól, hogy nekik arányosan mérve olcsóbbak a játékok attól még drágának tartják. Nem csak a mi vagyunk így vele, hanem nagyjából az egész játékostársadalom. Szerintem az nincs rendben, hogy 10 új játék árából kijön egy gép. Egy elavult pénzügyi formát követnek aminek gyakorlatilag pc-n nincs jövője. Valószínűleg az élelmesebbek áttérnek a csak online játszható ezáltal feltörhetetlen, vagy a havidíjas játékokra. Egyébként igenis 10x-es a különbség eladások terén konzolokra szétbontva is.
Csak egy példa:
MW2-ről van szó.XBOX 360 54%
PS3 42%
PC & Wii 4%ezen azért érdemes eltűnődni
-
hunbi
tag
Nem feltétlen, egyrészt nem feltétlenül kell 1/1 lemásolni a külföldi kereset/játékár arányt. Én se mennék 1 2 ezer forint különbség végett külföldre, mert nem éri meg. A külföldinek meg valószínű, hogy még kevésbé éri meg, mert a szállítás/ utazás utáni különbség neki bagó. Másrészt lehetne amolyan visszatérítés rendszerrel is megoldani a dolgokat, ezt sikeresen használják más termékekben pl időszakos akciók megoldására. Avagy, kérni lehetne kupont egy egy játékhoz, vagy egy kiadótól az ő játékaihoz, (így ugye a címből és az adatokból kiderülne, hogy mekkorára jogosult az illető) ezt pedig a boltban beszámítanák kedvezményként, így az áfa alap is csökkenhetne.
A digitális vásárlásnál pedig lehetne állandó kedvezményt regelni, amit akár alaposabban is ellenőrizhetnének, hiszen egy accountot csak egyszer kellene macerálni, mert elvileg a tulaj nem változik.
De gyanítom, hogy a megoldást már rég kidolgozta valami nálam nagyobb fej, csak kb még nincs rá elég kereslet / túl nagy macera a feleknek.
@GiP23
Ez durva![ Szerkesztve ]
-
MiAFak
tag
Nem rossz a felhozatal Bár mostanság nagy divat lett ez a HD -ba való át ültetés. Mondjuk meg értem , kevés munkával egy régebben meg alkotott játékkal szedhetnek még egy kis + pénzt , és a fanok is őrülnek. A Stree Fighter vs Tekken -re kíváncsi vagyok
Gondold meg 2x is , mielött írsz egy levelet. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Stellar Blade
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- További aktív témák...
- Latitude 7440 27%14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5300 touch - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill. számla, garancia
- Nintendo Switch Oled + 4db játék +256GB SD Kártya (Gar 2026.08)
- HP Zbook 15 G3 workstation notebook, i7, 16GB RAM, akár M2000 4GB MXM VGA, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes telefon/konzol felvásárlás!! Apple , Xiaomi , Samsung , Huawei , Playstation , Xbox
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest