Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Meg is érdemlik, csak így tovább
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Wesder
félisten
Elég gagyeszmó szàm, úgy hogy nàlunk kb 15-20 JátékÀllomàssal a csalàd is besegített ebbe az eredménybe. (PS1-4)
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
Tényleg meglepően kevés 25 év alatt. 18M darab/év. Ha nem kísérném figyelemmel már évek óta az eladási statisztikákat azt tippelném, h évente simán eladnak minimum 50M konzolt (külön-külön minden típusból). Ebből a 450 millióból én is kivetem a részemet kb 10 géppel. Csak PS4-ből volt három - de minek?!
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
PS3 kivételével velük voltam mindvégig.
PS3 kimaradt a sok(k) mmorpg miatt. -
sasa134
addikt
PS1 kivételével megvolt mind, így nem kérdés, hogy a PS5 is jön majd a nappalimba. Bravo Sony!
Avanti Roma
-
hombre[EU]
veterán
Mind megvolt több verzióban is, de a sorban csak a pc után volt(többi konzollal együtt). A 4es amivel nálam feltették az i-re a pontot. Szerintem nem vagyok egyedül akinek ma már a Playstation az elsōdleges gaming platformja. Szívesebben költök náluk pénz,mert látom,hogy felhasználják nem csak ülnek rajta
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
ldave
félisten
Nekem van/volt 1 db PS1, 2 db PS2, 1 db PS2, 1 db PS4 és most 1 db PS4 Pro. Ezen felül 1 db PSP és 1 db Vita. A Vitát leszámítva mindegyiket újonnan vettem, szóval én is hozzájárultam 7 db géppel ehhez a rekordhoz.
Számodra lehet gyenge eredmény ez, de ha ezzel első tud lenni valaki, akkor számomra az azt jeletni, hogy a piacban nem igazán volt ennél jóval nagyobb lehetőség.
A Slime draws near! Command?
-
<Lacy85>
addikt
válasz hombre[EU] #7 üzenetére
Nekem a PS4 volt az első konzolom. Előtte mindig PC-s voltam.
Azóta szegény asztali csak másodhegedűs.
10-ből 9,5 játékot PS4-re veszek meg. -
hajbel
addikt
Szerintem sárga kazettásból többet eladtak
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Wesder
félisten
-
Scholes9
nagyúr
-
Puma K
veterán
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
eeXaa
addikt
az 500 millios kiadás akkor kamu volt?
-
GodGamer5
addikt
Ps2 kivételével mindegyikből volt több is. Mondjuk sajnálom, hogy komoly hardverrel és minőségi exkluzívokkal ma már csak a Sony maradt.
A N64-re, meg a Dreamcast-re visszagondolva mindig belesajdul a szívem...[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 200 megapixeles zoomkameráját demonstrálja a Vivo X200 Pro
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nokia 130 - egyszerűen vége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hatalmas az érdeklődés a Dragon Ball: Sparking! Zero iránt
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
- Jedi, Miasma, Mortal Kombat XL, Diablo II. eladó
- Ayn Odin2 szép állapotban eladó!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen