Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
válasz
Dilikutya #10 üzenetére
Igen. Az első évad után abban a hangnemben kelett volna folytatni, de már előre alláírták a karakterekkel a második évadra szóló szerződést, szal vissza kelett tenni őket. Más épeszű magyarázatot nem találok.
Legalább a nigger csávó meghalt békében. Ha már a feleségének a végén kiderült, hogy van még két mutáns ikertestvére aki úgy néz ki mint ő...
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Dilikutya
félisten
Lehet én vagyok a hülye, de a Heroes-ban mi volt követhetetlen?
Igaz, csak egy évadot láttam, mert szünet volt a második előtt, aztán abba még belekezdtem, de valahogy az már nem tetszett. Vagy végignéztem? Az volt rövid évad? Az időutazós...
Az sem tetszett, hogy gyakorlatilag mindenki visszatért. Az első évad nagyon kerek volt, igen bénán folytatták, hogy az első végén az összecsapás két résztvevője is túlélte a robbanást.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kkf
aktív tag
király!!! hát gondolom szigorúan azt az 1 évadot, amit már megrendelt a csatorna
én mondjuk csinálnék egy FAQ-t a csatorna honlapján, ahol még a trivialitásokat is kifejtősen megmagyarázzáktán akkor még kettőt is megélhet.
fellépsz és please select your nationality: American / Non-American"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
kkf
aktív tag
nekem már kiskoromban is az volt a véleményem az eredeti sorozatról, hogy az annyira szar, hogy muszáj néha nézni
a képregény után, ahol ugye egy fizikailag igen jó állapotban lévő figura aprította a csúnyarosszembereket, egy nagyapám alkatú 5FPS-sel mozgó fazon elég durva visszalépés volt.
de ez a cápa spray, ez így még közel 30 év után is óriásit ütött.
a HEROES-t meg abbahagyták, mert az amcsik nem tudták követni. ilyen előélettel nem is csoda[ Szerkesztve ]
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
Dilikutya
félisten
A sorozatot nem láttam, de az 1966-os film kegyetlen. Abban volt a cápariasztó spray, és nem az volt az egyetlen marhaság.
Tökéletesen passzol ezekhez a csetlő-botló LEGO játékokhoz a hangulata. Hát még ha a képregényes ütés/robbanás szövegbuborékos "hangokat" is átvennék...Mondjuk akinek a Batmant a The Dark Knight jelenti, és mást nem tud róla, annak ez szentségtörés, de a 60-as években remekül működött. Meg nem rossz ez, csak nem kell komolyan venni, ahogyan a Dark Knight-ot sem kéne.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Steve1207
veterán
-
kriszpontaz
veterán
Nekem hirtelen a Polgármester ugrott be
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
vegitossj7
addikt
Hmmm
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Úgy néz ki, előkerülhet a cápaspray a legújabb LEGO Batmanban, hiszen a hatvanas évekbeli tévésorozat sztárja is felbukkant a szinkronstúdióban.
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...