Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Egy pár percig egész szórakoztató De inkább nem linkelem az alkotást.
Amúgy trackpointtal egész könnyű.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
konas
senior tag
Nekem sincs hozza turelmem.De a demo-t azt tolnam...meg a holgyet iss.
-
bOtX
aktív tag
Ezt kár volt megcsinálniuk
-
lovag05
aktív tag
Ekkora fost, a belemet kihányom. xD
So many demons, so little time...
-
Ice!?
őstag
De ratyi.
-
Elijah Baley
tag
Höhöhö - Wacom Intuos Tablettel bírók előnyben
- most próbáltam ki,...., már bocsánat.., de hát ez egy mekkora kaki...
nyomjam a space-t hogy üsse a tintát..., heh'?[ Szerkesztve ]
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
Enton
addikt
Én is nekiugrottam de szinte biztos voltam benne hogy lehetettlen egérrel rajzolni. Régen se ment most se megy.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
nrgia
őstag
Óriási, kár, hogy türelmem nincs hozzá...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster Ferrari 458 Italia Edition perec
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia/Touch
- Dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3/ INTEL i5-11320H/16GB/512SSD/GTX 1650 4GB/120 Hz/Gari/