Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nah erre nem számítottam...Így nyilván a Switch verzió kilőve.
Így viszont hogy egy áras a PC és a PS, így szerintem a PS a nyerő.[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dé
aktív tag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Ahogy olvasom Switchre drágább lesz, mint a többi platformra.
[ Szerkesztve ]
Már 17 éve itt :)
-
Sirandrish
legenda
Nah ezt mire kéne beszerezni. Tipikusan az a játék ami controllerrel jobb lenne, viszont PC-re tuti olcsóbb lesz.
Vagy PC és használjam a Pro Controllert? A franc se tudja..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dé
aktív tag
A grafikai stílusa hasonló az új Zeldához / Wind Wakerhez, legalább lesz valami PS4-re amivel betölthetem ezt az űrt, amíg nem lesz egy Switchem.
[ Szerkesztve ]
Már 17 éve itt :)
Új hozzászólás Aktív témák
gp A különleges játékot eredetileg PS4-re és PlayStation Vitára jelentették be, de érkezik több platformra is.
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Playstation 5 Slim
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest