- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Kerékpár biztonságos tárolására van lehetőség?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bogyi007
veterán
Ezt én is szeretném tudni.
Egy jegyem van a Mastercardos akcióból, de jó lenne egy másik is páromnak.Update: Bocha! Köszi az információt! ;-)
Ez a jegy csak névre szólóan működik?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz petipetya #11 üzenetére
A "Sikeresen regisztáltál az eseményre, várunk a helyszínen!" azt jelenti, amit ki is lehet olvasni belőle, szeretettel várunk a rendezvényen! Aki várólistára kerül, annak már azt fogja kiírni a rendszer, hogy várólistára került. Ha onnan felcsúszik, emailben lesz értesítve.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nagyon szeretnénk, hogy legyen, de elképesztően sok pénzbe kerülne ezt megvalósítani, több száz méter kordon, több tucat biztonsági ember, meg akkor elég kényelmetlen lenne, hogy folyamatosan ellenőriznék a biztonságiak a karszalagokat, mert ugye nem lenne minden jó mindenhova. Szóval ezt sajnos nem tudjuk megvalósítani, ezt kompenzáljuk az ingyenes jegyekkel az olvasók felé.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
BiP
nagyúr
Sürgősen jelezném, hogy a pár éve még mobilos Nokia (ma a Microsoft égisze alatt fut), és az a Nokia (Networks), akik most felvásárolták/-ják az Alcatel-Lucentet, nem ugyanaz a bagázs. Persze a cég papíron és névileg ugyanaz, de annyi változás volt a cég körül, hogy inkább ne mossuk össze a két történést, mert nem függnek össze.
----
Jó dolog ez az ingyen jegy. Ha lenne időm, és nem utálnám a tömeget, meg a 12 éves macskajancsikat, azonnal mennék is, mert maga a rendezvény tök érdekel.[ Szerkesztve ]
-
ViSAS
senior tag
válasz matteo_szg #37 üzenetére
Egy házigizda megerősítené, hogy amennyiben "Sikeresen regisztráltál az eseményre, várunk a helyszínen!" üzenetet kapunk a regisztráció után, akkor benne vagyunk az első 200-ban?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Achill3uS #26 üzenetére
"de sokszor az volt a visszajelzés, hogy nem volt érdeklődés, lézengtek az emberek stb. de ez a 2500ft-os napi belépő nem segít rajta sokat az biztos "
Nem volt érdeklődés? Akkor gondolom nem voltál a legutóbbi Pesti eseményen, ahol konkrétan mozdulni nem lehetett annyi ember volt. A rohadt folyosón nem tudtam végigmenni, annyi ember volt mindenhol.
Live-Die-Respawn
-
FID
őstag
válasz TESCO-Zsömle #34 üzenetére
jó lenne ám, ha visszatérnél Macskapacsi jó?
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
nonsen5e
veterán
válasz Achill3uS #26 üzenetére
Ha jól emlékszem a PlayIT belépő az Veletech nélkül is már ilyesféle árakon ment az összebútorozás előtt is, nem a Veletech hozzácsapása miatt lett ennyi a belépő.
Azt sajnálom, hogy az nem lett valamilyen módon megoldva, hogy lehessen külön menni a kettőre. PlayIT-en kétszer voltam jópár éve a Millenárison, utána már csak a képeket néztem róla, de egy biztos: a résztvevők átlagéletkora brutális mértékben leesett, és valamilyen szinten a "tartalom" is ahhoz igazodott.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nagyúr
Van esetleg valakinek felajánlható MasterCard ingyen kuponja? Ott helyeb egy jó sörmeghívásért cserébe mondjuk!
az enyémet - én idióta - nem nyomtattam ki és valószínűleg töröltem! mindezt már hetekkel ezelőtt és már volt azóta töredezettségmentesítésem szóval még csak nem is állítható vissza HDDről
és persze nem lehet újra letölteni a PDFet és a mastercard oldalán pedig már nem adnak több jegyet a szombatra
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
zzola
titán
Pécsin voltam, de így utólag még az 1200 HUF is drága belépő volt! Tele volt óvodásokkal, semmi olyat nem láttam, ami miatt megérte sorban állni 1 órát a bejáratnál...
-
Achill3uS
nagyúr
gyerekek teljesen őszintén, örülök, hogy lesz megint PlayIT, korábbi években is volt szerencsém kiállítóként kint tuningolni, de sokszor az volt a visszajelzés, hogy nem volt érdeklődés, lézengtek az emberek stb. de ez a 2500ft-os napi belépő nem segít rajta sokat az biztos értem én hogy a hungexpo meg a syma drágább mint a millenáris, de ez az ár csak szerintem horror?! a saját ismerőseim nem fognak eljönni ennyiért a másik pedig, tavaly rengeteg gyerek volt a kozoloknál szimulátoroknál, ha az a cél, hogy nekik bemutatni az ujdonságokat a kipróbálás lehetőségét megadni, csak szerintem rablás ennyit elkérni tőlük? csalódott vagyok, én minnél több emberhez szeretném eljuttatni a PC tuning, extrém tuning szépségét, és csak remélni tudom, hogy minnél többen jönnek el a 2 nap alatt még így is.
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
nonsen5e
veterán
válasz polyszi2013 #22 üzenetére
Ha rákattintasz megint ugyanarra a gombra, ahol regisztráltál, akkor azt írja ki mint amikor regisztráltál, ott meg tudod nézni.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Barcsik
aktív tag
Ha minden igaz, ott leszek vasárnap délelőtt.
-
polyszi2013
csendes tag
Nekem befrissített a böngésző a regisztráció után és annyit tudtam elolvasni, hogy Sikeresen... Valahol meg lehet nézni, hogy kaptam vagy sem jegyet?
-
TESCO-Zsömle
titán
Oculus gondolom lesz kint.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
axioma
veterán
Na regisztraltam a parommal. A gyerekeknek meg ha jonnek, veszunk jegyet, igy fair, meg mar elviselheto.
Mar csak ne arra a napra akarjak tenni a csaladi programot... akkor persze lemondom. -
nonsen5e
veterán
Emlékszem pár éve, amikor a Nokia képes volt beállítani 4 darab dummy 920 modellel, és aki kérte, annak a pultból elővettek nyomogatni 2 db 620-at.
Felvásárolta 17 milliárd dollárért az Alcatelt, de fél tucat promó készülékre nem futotta? Egyszerűen csak szartak az egészre, mint most is pár másik cég.A jegyesdi engem is érdekelne, hogy hogy van.
"Sikeresen regisztáltál az eseményre, várunk a helyszínen!"
Nekem is ezt írta ki. Ez azt jelenti, hogy én akkor már ott vagyok, mutogatok egy útlevelet vagy akármit és nyert ügyem van?D4: hunPH, nonsense#2596
-
nagyúr
Lehet idén végre kidugom az orrom, közel lesz
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
viano
aktív tag
Egy-két nagy név azért nagyon hiányzik a listáról.
Meg lehetett volna (lehetne ?) őket keresni valami ellenálhatatlan ajánlattal.
-
petipetya
nagyúr
"Sikeresen regisztáltál az eseményre, várunk a helyszínen!"
Egyből ezt az üzenetet kaptam a regisztráció során. Ezek szerint díjmentesen mehetek, és csak fel kell majd mutatni a jogsit? Vagy csak félreértelmezhető a szöveg?
"nincs rá lezsóidő"
-
Simi87
senior tag
/inkább semmi/
[ Szerkesztve ]
-
XDModesty
aktív tag
Rányomtam a regisztrációra, hogy derül ki, hogy benne vagyok-e a 200ban?
-
TESCO-Zsömle
titán
Két jegy megvéve szombatra, megyünk ki öregemmel.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
addikt
Szerintem megyek!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
tonerz
aktív tag
Ott a helyem
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Biztonságos bicikli tároló esetleg van?
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
jFox
addikt
Regisztráltam.
Továbbra is preferálnám, ha lenne külön, ólcsóbban, csak Veletech-es jegy. Engem a játékok abszolute hidegen hagynak.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
nagyúr
Ott leszek
-
JanR
addikt
Yesss, újra lesznek gyönyörű hostess lányok
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új Lenovo LOQ 15IRX9 83DV0059HV premium gamer laptop, 3 év garancia, csak kibontva volt
- Gorenje MO20A3B Mikrohullámú sütő
- Hitachi 50HK5601 127cm 4K UHD Smart LED TV - WiFi - Netflix - YouTube
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest