Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
[link] Mikre nem lehet lelni YT-n. Kéne a játéknak egy topic.
-
fpeter07
veterán
Spoiler
Vannak eldugott ábrák, graffitik, miegyebek. A világító toronynál a Trust no one-ról egyszerre beugrott az Alan Wake játék. Az egyik piramis-szerű ábra meg az Assassin's Creed végénél lévő vérfoltokra emlékeztetett. Van itt Lara Croft, Final Fantasy, mindenki talál magának valami érdekességet.
Ami a döntéseket illeti van még pár kombináció, ami érdekel. Leginkább az, hogy a biztonsági főnök pasast mennyire lehet megnyerni, illetve jól kijönni a beszélgetésből.
Ha tehetném márciusig (a folytatásig) naponta végigvinném.Tudja valaki mekkora távolság lehet Seattle és Arcadia Bay között?
-
crue
őstag
Nagyon tetszett a játék, most értem az epizód végére. Kalandjáték rajongóknak mindenképpen ajánlott, az egyedi játékmenet új színt visz a stílusba. PS3-on játszottam, grafika és irányítás rendben.
Az epizód végén a statisztikák után azt írta, hogy márciusban jön a második rész. Gondoltam megemlítem, mivel erről sehol sem találtam eddig információt. -
nonsen5e
veterán
Megtaláltam a köszönetet a Square-nek a játékban.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Inkább nem olvasom a topikot, hanem végigviszem, mert sok a spoilergyanús elem.
-
VictorHUN
aktív tag
Az eleje még jól kezdődik aztán gagyivá válik
-
Sident96
tag
Az a fél órás ,,pofázás" a történethez tartozik.
Ez a játék erről szól. Én élveztem minden percét. Miután pedig kimész az osztályteremből, felveszed a fülhallgatót és elkezdődik a zene, ami szerintem zseniális, tényleg úgy éreztem magam, mintha ott lennék.
A játékot ajánlom mindenkinek! Nagyon jó ^^
-
mrhitoshi
veterán
Érdekesnek tűnik.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ja, valóban, bár most kb. 3100 forint, de nem régiózáras, úgyhogy meg lehet venni onnan is nyugodtan.
@mindenki:
5 részes lesz, mindenki nyugodjon meg, nyilván hosszabb és tartalmasabb lesz, illetve lehet, hogy most nincs súlya a döntéseknek, mivel vissza lehet forgatni az időt, de majd a 4. epizódnál nyilván nem fogja az ember a legelejére visszaforgatni. -
Zamery
senior tag
Hát, a nuuvem-en ~2990Ft a teljes pack. Nekem onnan van, éjjel le is töltöttem, de még nem játszottam vele.
-
bozont
veterán
Vagy csak még a sztori elején jársz gondolom?
Ugye nem ritka egy film vagy akár játék esetében hogy csak a végére áll össze az egész. Én mindenesetre megvárom amíg az összes rész megjelenik, aztán esek neki.
A GMG-n most ~4600Ft-ért hozzálehet jutni a komplett pakkhoz 25%-os voacher-rel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha esetleg valakinek van róla személyes tapasztalata, kérem ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az első beszámolók mellé bemutatták a játék premier előzetesét is.
- Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook (Ryzen 5 7535HS 6/12, 16GB/512GB, 14.5" 2,5K, Radeon 660M) eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest