Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végre egy normális zene, pont illik a videóhoz.
Live-Die-Respawn
-
saelin
veterán
Rég vártam ennyire játékot mint ezt! Nálam tuti első napos vétel lesz, a pénzt már hónapokkal előre félretettem.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Raysen623
addikt
Chop Suey forever! Nemhiába az egyik kedvenc zeném...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Z10N
veterán
Melyiknel volt dubstep? Amugy a ket ikonikus karakter nelkul eleg fercmunka lesz (Reiko es Fujin), mikozben Tanya DLC-kent elerheto. LK felig Kai. Jarek helyett ott van Kano. Shinnok visszajott, Goro jatszhato. Tremor nagyon jo huzas volt a community fele. Takeda es Jin ossze van rakva es erthetoek. De a ket fiatal rib@nc csak a statisztika miatt van benne (Cassie es Jackie), tiszta Family Edition. Tobb keresnivalojuk van egy MK XXX verzioban, mint az MKX-ben. Olyan karakterek mutakoznak uj szerelesben, akik nem lesznek jatszhatoak, mikozben akiknek benne kene lennie sehol sincsenek. A kepregenyekben pedig az MK5-ig elmentek storyban.
My2cents.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Scholes9
nagyúr
Nekem tetszik, bár mivel a gta-val egy napon jön, én azt vettem meg.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
debrejo
senior tag
Na végre! Jó zene, jó (véres) kombók! Gyerekkorom kedvenc játéka ezen része láttán elkapott a musthave érzés! Kell
-
blaca83
őstag
Mindenképpen benevezek rá!
Gyerekkorom óta nagy kedvenc, mindig várom belőle az új részeket.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8500G + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest