Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
Tudja esetleg valaki, hogy lehet angolra állítani a játék nyelvét Wii-n? (most épp franciául beszél) A játékban nincs olyan menü ahol a nyelvet lehetne állítani. Ha a konzol nyelvét átállítom németre, akkor németül beszél, ha angolra, akkor meg franciául...
-
kovsol
titán
igazából engem annyira nem is érdekel a dolog, én megvettem a magam példányát az meg, hogy ezután ki veszi meg és ki nem az már nem tartozik rám
legközelebb szerintem akkor lesz rajt a listákon ha lesz egy árcsökkentés vagy majd kiegészítő megjelenésekor
meg maga az RTS műfej se olyan közkedvelt szerintem mint az FPS -
Jander
senior tag
Szerintem meg fogsz lepődni, mert az SC2 eladásai aligha lesznek rajta az éves toplistán! Tippeim szerint Wii játékokkal fog kezdődni aztán egy-két multiplatform cím.
1.5 milka soknak tűnhet, de azt nézd hozzá pl. hogy 20 milánál is több fogyott pl. az MW2-ből, és mivel az tavaly év végén jelent meg, ennek a számnak igen nagy része ez évi, plusz a DLC-k miatt is sokan megvették újra. Nem összehasonlítani akarom a két játékot, csak azért mondom, hogy lásd a PC-s játékok eladásai nem meghatározók, SC2 szinte az egyetlen példa ami el tudja adni magát milliós példányszámban (meg persze a wow-gamecard).
-
kovsol
titán
majd meglátjuk év végén melyik játék lesz az éves eladási listán, mert sc2 ből azért első pár nap eladtak 1,5 millió példényt, azért az nem kevés és kétlem, hogy közelébe érne mondjuk a toy story 3 a több heti elsőségével együtt is
de most amúgy megnéztem gameplay videót a ts3 ból és szerintem hasonlít a pop rá nem ?akkor azt miért nem fikázza senki ?
-
Jander
senior tag
Biztos letiltanak egy 100e felhasználót (mert cheater) és azok újra megveszik minden hónapban
Természetesen én sem rosszindulatból jósoltam, hogy lekerül a listáról. Az SC2 tipikusan az a játék, ami ha valakit érdekel rögtön megveszi megjelenéskor, két hét múlva viszont már a kutya sem megy be a boltba... viszont pár hónap múlva amikor kicsit lejjebb megy az ár megint sokan veszik megveszik majd.
-
WayneGace
őstag
Toy Storí 3 azért olyan sikeres, mert minden platformra megjelent. A szülő megveszi a gyereknek, csak hallgasson már egy kicsit.
-
Sicilian
addikt
Érdekes a britek ízlése
-
Jander
senior tag
Ahogy megjósoltam az SC2 gyorsan lekúszik a listáról...
-
bigadam94
tag
Azt sejtettem, hogy nagy sikere lesz a Toy Story 3-nak, de hogy ennyire nagy..
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Toy Story 3 továbbra is tartja vezető pozícióját, miközben a Starcraft 2 lecsúszott az élmezőnyből.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest