Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokuszkocka
csendes tag
Tehát akkor van egy lista amely egy adott régióban eladott "dobozos" játékokat tartalmazza. Nah akkor az én ismeretségem körében az eladási toplista:
1. Diablo 3
2. -
3. -Jobb ha aggódni kezdenek a játékfejlesztők, mert nem nagyon fogynak azok a játékok a Dió-n kívül
-
FefeeX
veterán
-
szeksziboj
tag
Lenne egy felesleges guest passa valakinek? Kíváncsi vagyok milyen a játék
-
xlife11
senior tag
válasz
medvezsolt #65 üzenetére
Még nem multiplatform, PC-re is csak egy hét múlva jelenik meg.Amúgy teljesen mindegy, mindenki azzal játszik ami tetszik.
-
HaZsolt
őstag
Hajrá Max
-
Gergosz2
veterán
-
FefeeX
veterán
A vasárnapi szerver-kimaradás óta nekem érdekesmód nem volt problémám vele. No nem mobilneten kell játszani, mert ha ott laggol, az bizony nem a szerver hibája, hanem a rossz netkapcsolaté. UPC 60/6 neten, folyamatos 400kBps feltöltés mellett hibátlan a játék, zöld a csík. Vasárnap este, tegnap este, ma reggel, összesen erről a három napról kb 12-13 óráról tudok nyilatkozni...
Ilyen összehasonlítást meg... Fizikális lemezes vs szintén, úgy, hogy a Diablóból nem volt esély fizikálisan többet eladni - a digitálisat amivel meg magasan veri a MP3-at nem számolják bele, PLUSZ mivel a digitális drágább, és kevesebbet ad (minden digitális feature mellett doboz, 2 guest pass meg lemez) így az is érthető, ha egyesek kivárják, míg lesz újra dobozos (az az egy hét nem olyan vészes, én sem venném meg csak digitálisan, mikor ilyen szép doboza van...)
-
xlife11
senior tag
válasz
medvezsolt #61 üzenetére
Nem tök mindegy?
-
InVino86
aktív tag
Szerintem egy kicsit félrevezető a cím. Világviszonylatban, mindent nézve( digitális letöltést, előrendelést, AP-t) Diablo III közelébe sem ér az MP3. Szóval nem fektette ki, csak megsimongatta.
Max Payne 3-ra is kiváncsi vagyok, hogy milyen lett.
-
InVino86
aktív tag
Ant@ : Elég hamar helyrerakták szerintem a szervereket, az általam fizetett nettel egyáltalán nem tapasztaltam laggot sem és szaggatást sem.
Gergosz2 : Online letöltött Diablo III részemről sokkal jobb, (úgy mint az SC2-nél is), pár perc alatt lenn van és sokkal hamarabb feltelepíti.
Mindezek ellenére megvan a bolti változat, de előszedve nem igazán lesz.
-
BorkL
tag
Emlékszem, annak idején a Max Payne 2-t körülbelül 14 óra alatt végigjátszottam, igaz, nagy élmény volt, de akkor is, a Diablo 3-mal pedig már most 30 óránál járok.
-
Youri
veterán
Multiplatform vs PC-only
-
WongFeiHong
senior tag
Szerencséd volt.
Kb 20 belépésből ha 10 sikerült és akkor ott volt a lagg meg az fps csökkenés. Amúgy tele van youtube ilyen vidikkel...
Na de inkább Max Payne
Aki úgy gondolja hogy semmi noir hangulat nincs a játékban az még nem látta a temetős részeket. Lehet elfogult vagyok kissé de az nekem rohadtúl bejött.
-
Ant@
senior tag
Online le lehetett tölteni a megjelenés előtt és éjféltől lehetett aktiválni. Azért adtak ki kevés DVD-t mert az nekik csak pluszköltség. (Aki türelmetlen az így majd megveszi a neten.) Egyébként nekem az a tapasztalatom ,hogy cégtől/címtől függetlenül a megjelenés napján mindig túlterheltek a szerverek. Számomra érthető ,hogy nem fognak egy napra plusz még egyszer annyi szervert beüzemelni. Persze jobb lenne ha nem kéne mindig ezzel szívni, de akkor már inkább jobb lenne ha sok minden más jobb lenne.
-
hunbi
tag
Előbb utóbb kell csinálniuk belőle offline változatot különben mikor már rég nem fogy a játék még akkor is bazi nagy szerver terhelésük lesz amit meg majd nem akarnak kifizetni...
-
Gergosz2
veterán
válasz
GegeWarrior #43 üzenetére
kb egész Európában kifogyott
-
Ant@
senior tag
Tekintve ,hogy a szörnyeket a cuccokat a pályákat és minden mást egy szerver generálja, nem lesz offline single, max tört szerver ami meg hát nem biztos ,hogy sokkal jobb lesz mint az eredeti. Ahhoz ,hogy az álmod valóra váljon valakinek fel kellene törnie a blizzard servereit és lenyúlni a kódod amit gondolom azért próbálnak védeni már az x millió wow havidíjas miatt is.
-
Xaels
félisten
válasz
WongFeiHong #22 üzenetére
Azért ne csináljunk már bolhából elefántot. Több mint 40órát tettem már bele a D3-ba és igazán laggosnak csak tegnap éreztem amikor volt az a komolyabb szerverhiba. Mai nap már teljesen jól ment.
-
WayneGace
őstag
Ez milyen adat? Angol, francia, üzbég?
-
Ant@
senior tag
Ez aztán a meglepetés. Mármint ,hogy a Max Payne újabb résszel jelentkezik.
-
-
walkmanboy
tag
Érdekes..
-
Wolverine
félisten
válasz
WongFeiHong #22 üzenetére
Tudod, szerintem a Diablo II-ban nincs single, csak online co-op - ami játszható szólózva is... de ettől még nem single.
#24: nem érzem úgy, hogy kicsesztek volna velem - szerverhiba bármikor előfordulhat (pl. akár a PH-nál is, vagy egy MMO-nál... azt meg azonnal javítani kell, ami leállással jár), a túlterheltségbe meg nem halok bele, mert játszhatok mással is, és a D3-mal meg máskor...
-
oxox
addikt
dio3-ban nem szamoltak az elorendelest?
-
Drizzt
nagyúr
Melyik orszag, vagy ilyesmi? Szeretem az ertelmezhetetlen hireket...
Amugy meglep, bar el tudom kepzelni, hogy az MP3 jobb, csak meg Pc-n ugye nem tudhatom..
-
Gergosz2
veterán
amúgy kit érdekel az a lista?
-
Wolverine
félisten
válasz
WongFeiHong #16 üzenetére
Az offline-ná tett single csak megkönnyítené a warez co-op szerverek létrehozását, szóval elfelejtheted, hogy lesz olyan...
-
xlife11
senior tag
Nem tök mindegy?Lenyomták a Diablót és kész.Move on
-
anulu
félisten
válasz
WongFeiHong #16 üzenetére
tekintve, hogy a loginnál battle.net authentikáció van, értelmetlen a petíció.
-
Khaal
őstag
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Nem igazán érdemes hasonlítgatni a kettő játékot, a Diablo újrajátszhatóságban nyilván viszi a prímet a minden egyes alkalommal újragenerált pályák miatt.
Mindenesetre ha a Max Payne 3 olyan mint az elődei akkor azzal is simán játszani fognak 10 év múlva is szerintem.
Én részemről néhány évente előveszem mindkét MP részt. Meglepő módon még az első rész grafikája is teljesen fogyasztható mai szemmel is (a szabadon állítható felbontás ezen sokat segít). A hangulat pedig elviszi a hátán a játékot, akkor is ha már jól ismerem előre a történetet és a fordulatokat.
-
bpx
őstag
ja hogy a Max Payne 3 megjelent?
nem is tudtam... -
WongFeiHong
senior tag
válasz
Plazmacucci #14 üzenetére
Ja úgyis megveszi mindenki aztán koppan.Már peticiot is inditottak az offline singlerért de rögtön kitörölték a topicot.
-
Max eszméletlen jó, nem csodálom.
-
válasz
WongFeiHong #13 üzenetére
Van kb 10 évük rendbehozni, a sok nerd meg kitart úgy is
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Játszanának vele ha nem laggolna folyamatosan mint az állat.
Mármint Diablo.
-
UnSkilleD
senior tag
igen ezekben nincs benne a digitálisan vásárolt példányok száma
-
anulu
félisten
az 1 milla + annual pass-os valszeg ebben nincs benne. ill kételkedem, hogy akik battle-net-en vették, azok is beleszámítottak-e. szerintem sima D3 "győzelem".
-
havasa
aktív tag
UK Chart statisztika, egyébként 8k példánnyal utasította maga mögé az egyelőre csak konzolokon megjelenő Max a Pc only Diablo-t.
-
Amras
tag
Hiánycikk 1-2 hét a beszerzési idő mindenhol, van ahol 20db.-ot hoznak hetente...
-
kapeti07
senior tag
Én sem találtam már eladó (bolti) példányt a Dio3-ból. Mondjuk a rávalót már elköltöttem kajára +számlákra, úgyhogy most úgysem tudnám megvenni. A max pedig annyira nem fogott meg a trailerek alapján.
-
zotyesz66
őstag
Arra is kíváncsi lennék, hogy a WoW Annual Pass tulajdonosok beleszámítanak-e?
-
Tök mind1 mit csinál a Payne, ha a D3 olyan mint az elődei, 10 év múlva is játszani fognak vele. Vajon Maxal is?
-
Taky
senior tag
Igen, mert a Diablo 3 elfogyott...
Viszont még jópár hónapig ott is lesz a lista tetején valószínűleg... -
Sanyi.mTs
addikt
ez globális, eu-s, usa vagy hazai adat?
-
D.Orion
veterán
Persze, mert a Diablo 3 hiánycikk lett.
Úgy könnyű valamit lekörözni, hogy ha nem lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A két titán párharcából első körben a Rockstar került ki győztesen, igaz csak hajszál híján.
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest