2018. május 21., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Medocsabi


Medocsabi
(őstag)

Hát én eddig csak negatív véleményt hallottam haveroktól sajnos,szerintük grafikailag is elég gyengusz...Megvárom míg használtan fent lesz aprón,akkor teszek egy próbát! :)

a cikkhez:"Engem leginkább az zavart leginkább,"

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#2) oriic válasza Medocsabi (#1) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nézd, ahogy írtam is, én nem tagadom a játék hibáit, mert sajnos vannak neki (nem véletlen a 75 pont), viszont mindezek ellénére mégis élvezetes a program.

Live-Die-Respawn

(#3) Romvr


Romvr
(őstag)

Én a minap írtam tesztet a Logout-ra. 50 órával a hátam mögött meg vagyok elégedve a vásárlással, mert a fő sztorira még csak 4-5 órát fordítottam mindebből. Szóval hol van még a vége!

A harcok jók, a történet és a körítése is magával ragadó. Ha nem kimondottan a hibákra koncentrálsz (mert tényleg akadnak, de koránt sem annyi és olyan mint ahogy a MEME tartja) akkor pillanatok alatt magába szippant az univerzuma és alig bírod letenni több órányi játék után is.

(#1) Medocsabi:

A MEA-t fikázni már-már kulturális követelmény. Mert pont a grafika amire nem lehet panasz. A FrostBite elképesztő látványvilágot tár a szemünk elé:

Csak kiemeltem pár screen-t amit én készítettem.

Szerk.: Én mondjuk PC-n játszom és maximális grafikán.

[ Szerkesztve ]

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

(#4) Puma K válasza Romvr (#3) üzenetére


Puma K
(PH! kedvence)

1080p-ben?

(#5) .LnB


.LnB
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tegnap próbáltam ki egy órára. Szóval ez inkább csak első benyomás mint vélemény, de szerintem nem rossz. És szép. Abszolút szép.

Sidney Crosby #87 // Pittsburgh Penguins // https://www.youtube.com/watch?v=k3N-MVgeb0g

(#6) marilllyo


marilllyo
(PH! kedvence)

Megvettem én is itt aprón. Számomra úgyse jött semmi jó cím mostanában úgyhogy egy próbát megér mindenképp.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#7) Cifu válasza Romvr (#3) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A MEA-t fikázni már-már kulturális követelmény. Mert pont a grafika amire nem lehet panasz. A FrostBite elképesztő látványvilágot tár a szemünk elé:

Már megbocsáss, de nem a háttérvilág grafikáját kezdték ki a kritikusok sem, hanem a karakterek kinézetét és a karakteranimációt. Tehát tök jó, hogy a világ grafikája szép, de ettől még a grafikára lehet panasz...

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#8) nofi


nofi
(PH! addikt)

Az előző konzolgeneráció dobogós élménye volt az első 3 rész nálam. Tehát magas a léc, időm is kevés, ahogy a fejlesztőknek is láthatóan, így valami feltupírozott, patchelt GOTY kiadásig nálam kimarad. :N

(#9) noPublicFG


noPublicFG
(senior tag)

Annyira nem rossz a játék, ha valaki felül tud emelkedni a hibákon. Viszont tagadhatatlan, hogy vannak benne hibák, mi az hogy! Túl sok egy AAA játékhoz képest.

oriic Juuuj! Olvasd át még egyszer, és javítsd ki kérlek, mert nyelvtanilag kevésbé összeszedett az iromány, mint tartalmilag. :P
Ezt leszámítva:

Köszi a tesztet!

[ Szerkesztve ]

plus ça change, plus c'est la même chose

(#10) #68237056 válasza Cifu (#7) üzenetére


#68237056
(törölt tag)

Igaz, ki mit néz, de én pl 90%-ban a környezetet bambulom, nem a karaktert... Azt csak tudomásul veszem, a látómezőben. Tény viszont hogy a dialógusoknál már ingerköszöb környéki az animáció...

(#11) Romvr válasza Puma K (#4) üzenetére


Romvr
(őstag)

2560x1080 -ban játszom.


(#7) Cifu:

" Tehát tök jó, hogy a világ grafikája szép, de ettől még a grafikára lehet panasz..."

A grafika és az animáció két külön kategória. A grafika a kinézet. Az animáció pedig a mozgások. Lehet valami szépen kinéző és mozoghat benne minden úgy mint egy rossz rajzfilmben.

De ha ki akarsz ragadni egy részt az egészből az olyan mintha kiragadnál egy mondatot egy könyvből. Lehet teljesen más lesz az értelme mint amiről a könyv szól. Egy játékot ízekre bontani értelmetlenség. Igen, az animáció az itt-ott kicsit furcsának érződik, de koránt sincsenek vele akkora gondok mint sokan próbálják éreztetni. Ha egy Parkinson-kórós módjára nyomkodod a gombokat mint a barom minden irányban akkor lehet összeakad. De furcsa mód 50 órányi gameplay alatt nekem egyszer volt hogy elszállt a mozgási animáció amikor egy repülő ütés közben pofoztak 30 méterrel odébb és furcsa pózban ragadtam. A neten mégis mindenki erre panaszkodik. A mimika sem olyan vészes, az előző Mass Effect-ben látottakhoz hasonló, bár tényleg néhol nem jön át teljesen a mondatokban taglalt érzelmi faktor. De elvileg javítják egy részükét meg ma.

De tessék néhány nem "háttérvilág" kép.

Ne cikizd a parkolást, ott volt csak hely :DDD

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

(#12) trufa12


trufa12
(PH! addikt)

Szerintem grafikailag, korrekt, és egyébként jön a patch, sorozatban, majd utána meglátjuk. Minek ítélkezni az elején , meg kell ezt szokni úgyse lesz teljesen kész egy játék... v legalábbis a legtöbbje nem.. . ilyen ez a mai felgyorsult pénz centrikus világ....

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#13) Cifu válasza Romvr (#11) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A grafika és az animáció két külön kategória.
...
De ha ki akarsz ragadni egy részt az egészből az olyan mintha kiragadnál egy mondatot egy könyvből.

Örülök, hogy te is így gondolod. Akkor miért is csak a második mondatomat idézted? Emlékeztetőleg az első mondatom:

"Már megbocsáss, de nem a háttérvilág grafikáját kezdték ki a kritikusok sem, hanem a karakterek kinézetét és a karakteranimációt."

Úgy állítod be, mintha csak az animációt vettem volna elő, ami nem igaz.

De menjünk tovább.

Én a grafika és az animáció témakörét egybe venném, nem állóképet nézünk, hanem mozgóképet egy játékban. Gondolom te sem állóképként kezeled tehát a grafikát.

Igen, az animáció az itt-ott kicsit furcsának érződik, de koránt sincsenek vele akkora gondok mint sokan próbálják éreztetni.

Három végig játszott ME és három végig játszott DAO után nekem furcsa, hogy ott nem találkoztam gyakorlatilag soha furcsa animációval, itt meg nem csak furcsa, de egyenesen nevetséges / idegesítő animációkkal futok össze folyamatosan... :U

Lehet tekerni a dolgot a végtelenségig, az én véleményem az, hogy ez egy félig kész / béta állapotú játékként került ki. Ne mondja nekem senki, hogy alfa / béta teszter körön ne kellett volna kiszűrni az ilyen hibákat.

A szép állóképekhez pedig most be lehetne rakni az 5 évvel ezelőtt kijött Mass Effect 3 videókat, és mellé lehet rakni a Mass Effect: Andromeda videókat. A félreértések elkerülése végett én az ME3 animációit sem tartottam csudaszépnek vagy hú, de emberinek, ám az ME:A alulmúlja azt.

Végül pedig az, hogy ennyien figurázzák ki / emlegetik fel az ME:A animációjának a gyengeségét, az teljesen érthető. Egy AAA sorozat negyedik eleméről van szó, amely bizony visszafelé lépdelt a minőségben. A cikkben erre volt egy jó utalás, mely szerint majd az ME:A2 jobb lesz az ME:A-hoz képest remélhetőleg, ahogy az ME2 is jobb volt az ME1-nél. Csak hát az ember nem azt várná három ME után, hogy visszafelé lépünk...

[ Szerkesztve ]

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#14) Polllen


Polllen
(PH! nagyúr)

600 év után mennyire lesz a magukkal vitt technika elavult?

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#15) Medocsabi válasza Polllen (#14) üzenetére


Medocsabi
(őstag)

Kb mint a South Parkban,mikor Cartman lejegelte magát a nintendo wii miatt :D:D:D

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#16) _cHAos_ válasza Cifu (#13) üzenetére


_cHAos_
(fanatikus tag)

Ami mindenkinek elkerüli a figyelmét:
egy RPG játékról lévén szó, ami több ezer anamiált párbeszédet tartalmaz---> több ezer párbeszédhez szabott egyedi animációra, MOCAP-ra az EA-nak nem futja USA beli bérek mellett egy AAA cím esetében sem.
Nyilván a fő animációs sémák sikerültek gyengébben, biztosan csiszolnak majd rajta. Nem az EA-t védem, nem L.A Noire szintűek az anaimációk, de annyira nem illúzióromboló, mint amilyennek be van állítva szvsz.

Singularity is near

(#17) Gery9112 válasza _cHAos_ (#16) üzenetére


Gery9112
(senior tag)

Az L.A. Noire, Witcher meg a társait tényleg nem kell idekeverni mert teljesen más kategória, Cifu szerintem épp ezért a Bioware (még ha ez nem is ugyanaz a Bioware, akik az előző Mass Effecteket csinálták) korábbi játékaival vetette össze az Andromeda-t, hogy azokhoz képest esik a minőség.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#18) mad1 válasza oriic (#2) üzenetére


mad1
(PH! kedvence)

Es azert 75 pont?
Jo nem vagyok tesztelo de ez nagyon keves hogy ennyit kapjon,mert a jatszhatosag szempontjabol es itt a harcrendszerre gondolok siman 80-85 pont...kontranak -25 pont sztem sok.Bar en lehet elfogult vagyok mert nagyon tetszik game.Nallam olyan 88 pontot kapna a game mint atlag jatekos.

Mikor nézed a vga-dat miközben használod?

(#19) fonix232 válasza _cHAos_ (#16) üzenetére


fonix232
(fanatikus tag)

Hát...

Ez mind igaz. Viszont... Van jópár fő sztorivonal-beli animáció, ami egyszerűen nevetségesre sikeredett (pl. ha női karaktered van, az első küldetés utáni animációk, az az ébredés valami fergetegesen pornóparódiába való).

Ezeket leszámítva, a játék kifejezetten jó, rengeteg időt bele lehet ölni, a rengeteg mellékküldetés, mellékszál, mifene. Leülsz elé, és bumm, elrepült 4-5-10 óra. És alig haladtál bármerre is.

Mert csak.

(#20) fonix232 válasza mad1 (#18) üzenetére


fonix232
(fanatikus tag)

Van benne pár idegesítő bug, ami miatt még van pár plusz pont levonva. A harcrendszer jó, de pl. a NOMAD irányítása néha vicces, akkor az AI is képes csinos kis trükkökre (van mikor lő a pofájába a raklap kett és magában viccelődik, és van mikor lopakodunk hogy kikerüljünk egy nagyobb csapatot, erre elkezd lőni, vagy csak szimplán beragad egy ponton és fél óráig egyedül vagy...). Az 1.0.4 nem tudom mennyit javított, azóta nem volt időm játszani hogy kijött.

Mert csak.

(#21) Cifu válasza _cHAos_ (#16) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gery9112 lecsapta a magas labdát, én már csak a lepattanóra ugorhatok...

Említettem, a három előző ME és három DAO animációit hoztam fel. Azokban se volt szvsz kevesebb animáció. Mellesleg (elvben) ugyan ezen fejlesztőcsapat munkái. Még azt is említettem, hogy még az ME3-ban se voltak azért hú, de zseniálisak az animációk, de azért nem lógott ki ennyire a lóláb se ott, de a DA3-ban.

Gery9112 említette a másik dolgot, hogy az elmúlt pár évben a Bioware több alapítója / magas rangú vezetője / fejlesztője hagyta ott a Bioware-t. Ezt már direkt nem akartam felhozni, utólagosan kezdem érteni, miért léptek le.

Más részről viszont én egyorrú felhasználó vagyok, ha fizetek valamiért, elvárásaim vannak. A játékot pedig Mass Effect név alatt adták ki, talán nem nagy elvárás, hogy ha nem rosszabb játékot várok, mint az előd volt... Az ME3 minden hibájával együtt nekem nagyon tetszett, a Dragon Age: Inquisition pedig a Witcher 3 után nálam a második ebben a kategóriában. Ezekhez képest hol helyezkedik el az ME:A szerinted?

Mert szerény véleményem szerint elég mélyen. Nem azt mondom, hogy a történet nem visz magával, mert de. Viszont ha sorrendet kéne felállítanom, akkor nálam a Dragon Age 2 szintjén mozog, elég messze a dobogótól... És igen, számomra összesítésben nem kis mértékben az animációk és a karakterek kinézete miatt is kritizálható a játék...

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#22) mad1 válasza fonix232 (#20) üzenetére


mad1
(PH! kedvence)

Igen ezek orvosolhatok nagyreszt a patchel.Es mivel bugok,orvosolva is lesznek.Amugy... jo csak azert mondom mert a -25 pont az sok ezert.

Mikor nézed a vga-dat miközben használod?

(#23) fonix232 válasza mad1 (#22) üzenetére


fonix232
(fanatikus tag)

Ami a jövőben van. Egy MOST kiadott játék MOSTANI értékelése nem alapozhat a jövőbeli bugfixekre.

Mert csak.

(#24) tDr1v3r


tDr1v3r
(PH! kedvence)

Én vártam a játékot, elvégre az ME3-at is imádtam, még a végét is szerettem.... igaz DLC-kkel és a Director's Cut-al játszottam fél évvel később, de nekem nagyon bejött sokakkal ellentétben.

Elnézve ezt, és a beígért javításokat, hát nem fogok egy késznek propagandált early access játékért fizetni teljes árat, az biztos. Majd ha bekerül a Vault-ba ingyé' végigjátszom (meg veszem mellé a DLC-ket ha jók), de ez így ebben a formában nem ér semmit számomra.

最低だ、俺って。

(#25) rottenbull válasza Cifu (#13) üzenetére


rottenbull
(senior tag)

Te a trilogiaban nem talalkoztal furcsa animacioval ? LoL.
Ez a dolog kb ME trademark. Az elso resz tesztapofain a mai napig rohogunk, a masodik reszben is akadt szepen.

(#26) fonix232 válasza rottenbull (#25) üzenetére


fonix232
(fanatikus tag)

A harmadik rész elején lévő futás-animációról meg ne is beszéljünk (mikor az épületek külső részén futkorászol).

Mert csak.

(#27) Cifu válasza rottenbull (#25) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Dunno, ennyire gáz animációkkal nem találkoztam. Hogy nem volt annyira jól leanimálva, azt aláírom, sőt, írtam is.

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#28) Zoli133 válasza Cifu (#27) üzenetére


Zoli133
(PH! addikt)

Biztos?

"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."

(#29) rottenbull válasza fonix232 (#26) üzenetére


rottenbull
(senior tag)

Ott nalam az maradt meg, hogy en vagyok Shepi, aki intergalaktikus hos, megmentette a galaxist addigra ketszer, kinyirt egy fajt, vegig lotte a tejutat a renegat bandaja elen, mindenki bugyiba kullantott, ha meglat, erre jon a feka irodista politikus, es lovoldozesre oktat, meg fedezekbe lapulasba.
Ez anno annyira kemenyen pofan vert, hogy honapokig hagytam a jatekot. De az Andromedaban vannak szarul megirt dolgok :D

[ Szerkesztve ]

(#30) persil válasza _cHAos_ (#16) üzenetére


persil
(PH! addikt)

De ize, figyelj mar... Ez egy sorozat negyedik resze es az elozo haromban nem voltak ennyire ertekelhetetlenul gagyi animaciok.

Youtube-on van fent "lepcsore felszalados" video. Azon konkretan nem tudom, hogy sirni, vagy nevetni kene, de tenyleg. Es hangsulyozom, az elozo haromban fenyevekkel jobb volt minden animacio.

Ezt a "de ez egy rpg" hulyeseget meg hagyjuk mar. Attol, hogy rpg meg nem kell, hogy igenytelen legyen. Ez pedig nem egy indie szar, hanem egy AAA sorozat negyedik resze. Elhiszem, hogy sokan szemet tudnak hunyni ezek felett a hibak felett, de attol meg elfogadhatatlan marad.

The only good human.. is a dead human!

(#31) rottenbull válasza persil (#30) üzenetére


rottenbull
(senior tag)

Az a resz, es sok masik hiba, csak konzolon jon elo. Nalam PC-n alig volt valami a tesztapofakon kivul.

(#32) _cHAos_


_cHAos_
(fanatikus tag)

Mindenkinek rövid válasz:

Nem vagyok bennfentes, de lehetséges h a Frostbite enginhez is van köze az animációk minőségének---> előző ME-k UE-t használtak, lehet ahhoz jobban értett a fejlesztőgárda.

A Witcher 3 tényleg más kategória, ha az 10 -es skálán 9-es, akkor az Andomeda max. 4-es szvsz.

Azzal a résszel nagyon egyetértek, hogy nem sikerült igazán maradandót alkotni a Bioware-nek, a trilógia tükrében nézve végképp nem. DE nem az animációk minősége miatt nem lett forradalmi játék az új rész.

A kritikus fogadtatásban benne lehet az is, hogy:
- az első rész gyak. a semmiből jött, a második tényleg jó lett... ennyi év kihagyás és ilyen előzmények után jogosan többet várt mindenki
-az általános troll/toxic attitűd is, ami jellemzi mostanság a véleménynyilvánítást.

[ Szerkesztve ]

Singularity is near

(#33) trufa12 válasza Gery9112 (#17) üzenetére


trufa12
(PH! addikt)

én nem tudom azok sem nagy valamik, animációra, persze hibátlanok. :D de ennyi erővel belelehet kötni mindbe.

Persze az MA tényleg sok helyen idétlen, de ettől szerintem maga a játék összképe szórakoztató. úgy hogy csak videókat néztem már nem keveset belőle, de nem játszottam még, várom a patcheket .

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#34) Renok válasza mad1 (#18) üzenetére


Renok
(senior tag)

Angry Joe: 6/10.
Ízlések és pofonok.

Nálam a trial alapján a legjobb esetben is 7/10. Fájóan gyenge a szövegkönyv, és a sztori nem tudom hova fog eljutni a játék elejére, de az első 5-6 óra egyelőre karcsú.
A UI úgy ahogy van katasztrófa a legtöbb alrendszerben (inventory, crafting, stb.)
Nagy átgondolatlan sok rendszer a játékban, mintha ész nélkül pakoltak volna bele mindent, amit csak tudtak.

És akkor az animációkról még nem is beszéltem.

[ Szerkesztve ]

(#35) mad1


mad1
(PH! kedvence)

Birom sokan szidjatok a karakter beszedanimaciokat,a dark soulsban meg meg sem mozdul az npc k szaja,es 9-10 pontos jatek.

Mikor nézed a vga-dat miközben használod?

(#36) trufa12 válasza mad1 (#35) üzenetére


trufa12
(PH! addikt)

Az egy elmebeteg játék...

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#37) ttt1


ttt1
(őstag)

LA Noir-t ne keverjétek ide az egy speciális technikával készült -motionscan - (az volt az első és utolsó ilyen). Ezért is vettem meg és nagyon nem könnyű, mert tényleg a "valóságot" mutatja és kicsit valóban emberismerőnek kell lenni hozzá.

(#38) Shadowguard


Shadowguard
(fanatikus tag)

Animációs bakik voltak a trilógiában is, most játszom újra az elejétől (az Andromeda helyett inkább azt raktam fel újra) és direkt figyelem, mert nem rémlettek ilyen hibák a régi végigjátszásokból. A többség valóban rendben van, egyedül Ashley játszott többször is szélesszájú kisbékát beszéd közben az első részben. Meg a másodikban tűnt fel, hogy a hajón az öreg Shep úgy fut, mintha el lenne törve a nyaka.
Viszont most tartok a második résznél és merem állítani, hogy az arcanimációk magasan verik a MEA szintjét (nem a vicces videókra gondolok, néztem jó pár streamet és videót a játékról mielőtt az eredeti trilógia újrajátszására szavaztam volna a megvétele helyett).

Nekem a sztorit nem veszi be a gyomrom, megnéztem az első 4-5 óráját a játéknak és nem érzem azt amit akár az első rész elején (Eden Prime a Sovereign-el, a látomás, de rögtön a kezdést is mondhatnám), akár a másodiknál (Shep meghal! :Y ). Itt meg van erőltetett poénkodás helyette...

(#39) Adam_Shepard


Adam_Shepard
(PH! addikt)

De néztétek már az animációkat az uj update után is? Számomra örömteli, hogy szép lassan rakják rendbe a cuccost.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#40) ttt1 válasza Adam_Shepard (#39) üzenetére


ttt1
(őstag)

Igen ez örömteli, de ez azért valamennyire azt is mutatja, hogy rendbe tehető, ergo kihozhatták volna a játékot eleve így is.

[ Szerkesztve ]

(#41) Adam_Shepard válasza ttt1 (#40) üzenetére


Adam_Shepard
(PH! addikt)

Szvsz mtök felesleges azon keseregni, hogy milyen volt.. Arra kellene figyelni, hogy jó feedbacket adjunk nekik és ki tudják javítani az esetleges bugokat a jövőben.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#42) cain69 válasza Polllen (#14) üzenetére


cain69
(PH! kedvence)

nem. legalábbis eddigi korlátolt ismereteim alapján nem az otthon hagyottakkal kell versenyezni.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#43) trufa12 válasza ttt1 (#40) üzenetére


trufa12
(PH! addikt)

Tökmind1.... majd most már jó lesz. Nem értem ez megy évek óta, miért vannak még olyanok akik meglepődnek, a társadalom elfogadta már régen akkor most minek háborodik fel...
Ha már az első ilyen játékok megjelenésénél a kutya nem kért volna belőle meg nem tűrte volna akkor nem így alakul...

Mikor kezdődött ez? 2008? v előtte ? én úgy emlékszem azért még 2005 körül nem volt ennyi gond.. fogta az ember megvette és játszott...

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#44) Tikakukac válasza Adam_Shepard (#41) üzenetére


Tikakukac
(PH! félisten)

Szerintem meg gyártani kell a megalázó videókat ezerrel és lehetőleg padlóba verni az egészet. Jól nézünk már ki, hogy lassan örülni kell meg simogatni a játékkészítőket, hogy jahj de kis ügyesek vagytok, a pénzemért lassan akár már minőségi terméket is adtok így 30 giga patch után.

És igen, van játékfejlesztő ismerős, volt aki annak ment egyetemről, esetleg aki grafikáról beváltott ide. Tudom is, hogy ezek miért vannak, faggatom eleget a népet. Hajrá, oldjátok meg, harcoljátok ki a nagyobb fejlesztési időszakot ismét. Belém, akibe szó szerint beleverték a minőségi munkavégzést kiskorában, olyan elementáris ellenszenvet bír kihozni ez a hozzáállás, hogy az valami elképesztő. Érdekes, én nem javíthatok úgy, hogy hónapokig hordják vissza a dolgokat utógondozásra, de előre ideadták az árát. A DLC-be kiadott eredeti tartalmak a másik, de az már anyázós.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#45) KRi2


KRi2
(fanatikus tag)

2,5MB-os képek egy cikkben :((

||| | || ||||| | ||| ||

(#46) polgi803


polgi803
(őstag)

1. Szerintem aki túlkritizálja, az gondolom már akkor ugyanígy kritizálja a mosógépet, hűtőt, autót, amikor megveszi, mert ugye, az is elromolhat...sőt, ha így nézem akkor átverés, mert "amikor megvettem jó volt, most meg nem jó...mi ez a sz..."...
2. Igenis szép sztem. Aki nem így látja, az megint "e-penis" szindróma, vagy low gépen nézte. simán majdnem witcher, vagy BF1...most nem az arcokra stb értem, hanem környezet, külső nézet...
3. Most már jött egy elég átfogó patch, amivel elég sok minden faragva lett.
4. Most jáccani vették meg az adott illetők, vagy...minek? Mintha nem lett volna még ezer, meg ezer olyan játék amiben nem lettek volna hibák. "...de ennyi...???" igen ennyi van-de inkább már csak volt az Andromeda-ban...és? Játék elindít aztán jáccani...

[ Szerkesztve ]

(#47) Tikakukac válasza polgi803 (#46) üzenetére


Tikakukac
(PH! félisten)

1. Hát ha első nap a mosógép nem működik rendesen, akkor jah, az DOA, nem értékesíthető termék. Nálunk így megy.
2. Szépséggel senkinek sem volt baja. Azzal a szépséggel amiről kritika van, azzal van baj.
3. Ez örömteli. Ennyi anyázás után.
4. Annak vették meg. Laktárs is előrendelte. Nálunk csak fagyik voltak, 1 pályáról kiesés és 1 beakadás. Ez befér első pár órába. Játszani vette ő is, nem szerencsétlenkedni és várni arra, hogy méltóztassék a kódot összeboronálni. 2 hét alatt sikerült mindent kijavítani? Ez miért nem ment kiadásig? Ja, várj, megint palimadár van és ha lemegy a szutyok is, akkor spóroljunk meg 2 heti tesztet, adunk pöccset és lehet számítózni rendesen. Ez a 2 hét pénzben és időben hány %-a a teljes pénzmagnak és a fejlesztési időnek? Ezredek? Kábé. Nem ez a dühítő, a hülyének nézés, az a dühítő. Megint.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#48) polgi803 válasza Tikakukac (#47) üzenetére


polgi803
(őstag)

De igen, baj volt a szépséggel is, ha figyelmesen visszaolvasol. Nem anyáztam senkit. Egy trágár szó sem szerepel az előző kommentemben tudtommal, de átolvasom, hátha...Manapság melyik játék is volt okés, vagy proci, vagy vga, vagy driver...nem tagadtam a hibák létét, hanem az elfogadását támogattam, mert úgyis jön tapasz. mindennel kapkodnak manapság, ha nem tűnt volna eddig fel. Gyanítom, hogy ez sem fog változni. Akkor meg minek ennyit háborogni. Én még nem is voltam "anyázós" ...

(#49) Tikakukac válasza polgi803 (#48) üzenetére


Tikakukac
(PH! félisten)

Nem anyáztam senkit. Egy trágár szó sem szerepel az előző kommentemben tudtommal, de átolvasom, hátha...

Globális anyázás és fejlesztők felé, játékosoktól. Nem te és nem neked és nem tőled :B

hanem az elfogadását támogattam, mert úgyis jön tapasz. mindennel kapkodnak manapság, ha nem tűnt volna eddig fel. Gyanítom, hogy ez sem fog változni. Akkor meg minek ennyit háborogni.

Ezért fogod megkapni a hulladék játékokat tonna patchel ezrdejére is, ezért van DLC, ezért kapod meg a félkész driveres notikat, ezért kapod meg az összes elolcsósított vackot teliárban és ezért lopják szét körülötted az országot is. Mert hát minek csipát nyitni, valahogy meg lesz oldva, felkel holnap is a napocska. Úgy nem is változik semmi, ha első nap belefér, hogy nem indulnak el játékok és majdnem egy DVD hibajavítás jön az első héten.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#50) persil válasza polgi803 (#48) üzenetére


persil
(PH! addikt)

Azt kene megerteni, hogy ha 2005-ben kapunk ilyen arcanimaciokat(meg ugy amugy az animok) akkor mindenki ujjong, hogy mekkora kiraly. De 2017 van, es a jatekot nem garazsban, nem ket ember es nem 200 dollarbol vaarzsolta ossze.

Vannak hibak minden programban, kisebbek, nagyobbak, es van olyan, ami elfogadhatatlan. Az andromedaban sajnos utobbibol van tobb, igy hiaba vagyok mass effect buzi, megis csak azt tudom mondani, amit sokan masok: ezt megis, hogy kepzeltek?

Szoval sajnos, vagy nem sajnos tikakukacnak 100%-ban van igaza. Es ez nem ellened szol.

[ Szerkesztve ]

The only good human.. is a dead human!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.