2019. szeptember 19., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) WonderCSabo


WonderCSabo
(félisten)

Jó ez a dinamikusabb mozgás, de

viselkedésével úgymond tanácsokat adjon neki. Például a legközelebbi fedezék felé nézzen, ahová biztonságosan el lehet jutni egy gyors sprinteléssel, vagy amikor nem lenne jó ötlet előbújni, akkor automatikusan lehúzná a fejét, ezzel jelezve hogy most várni kell egy kicsit

Lassan már mehetne akkor magától is, nem?... Azért játék, és nem videó, hogy én magam találjam ki, mit is kéne most csinálni.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#2) B4nd1t4 válasza WonderCSabo (#1) üzenetére


B4nd1t4
(tag)

Ha jól veszem ki a mondatök közül, ezek csak segítségek, javaslatok a tapasztalatlanabb játékosoknak. Ettől függetlenül azt csinálsz amit akarsz, nem kötelező a fedezékben maradni, ha épp Rambo-t akarsz játszani.... És szerintem egy fiatalabb kezdőnek igenis hasznosak a tanácsok. Ettől függetlenül bele lehetett volna opcióként is integrálni és csak az kapcsolja be aki akarja...

[ Szerkesztve ]

Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

(#3) Zoli133


Zoli133
(őstag)

Jó lesz ez a dinamikusabb mozgás, a kérdés csak az hogy ezek az apró "segítségek" mennyire illeszkednek be a játékba, ha nem túl feltűnő hanem szinte épphogy csak jelzésértékűek akkor ok.

"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."

(#4) D_r_u


D_r_u
(tag)

Gears of War. Nekem meg ez ugrott be. Bár az előző rész harcrendszeréről is, és az is igaz, hogy a Deus Ex 3-mal nem volt szerencsém időt elölteni.

Egyébként a felfejlesztett RPG-elemekről volt már videó? Számomra az is érdekes lenne, nem csak az, hogy hány millió fegyver lesz a játékban, és hogy főhősünk most már ököllel is halálra tudja sújtani a csúnyákat.

(#5) vitaro


vitaro
(senior tag)

Videó eleje vicces, DA2 mint legjobb RPG, az... :W Mondjuk ez az egész VGA egy röhej, legjobb zene kategóriában még csak jelölve sincs a Skyrim.

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay: BehindTheRabbit

(#6) Ryder62


Ryder62
(őstag)

Ez nagyon jó :DD

Bár a reaperek elől bújocskázhat Shepard :D

(#7) nemethati


nemethati
(senior tag)

Kristine pályát tévesztett :DDD
Mellesleg miért van "pengehang" amikor beleszúr az "izéjével" a földön fekvő ellenbe :F
Biztos ilyen "lézerfémkard" lehet...

(#8) M3Ny3'T


M3Ny3'T
(senior tag)

Heh...ez pontosan olyan, mint a DX:HR-ben, csak kicsit gyorsabban megy végbe. Nem baj, szerettem ezt a lehetőséget a DX-ben. :K

Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.