Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyáltalán nem volt ez rossz game, sőt! A kutyás rész nekem kicsit sok volt, a távírós meg szimplán unalmas, de egyébként élveztem a játékot. 🙂 A vége kifejezetten érdekes.
Köszi az írást! 👍🏼 -
emiki6
veterán
Én meg a cím alapján azt hittem ez valami Batman v Superman game lesz
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
GodGamer5
addikt
Pc-nagyon rosszul optimalizált, végtelenül öncélú és értelmetlenül brutális, a többi része meg dögunalom volt.
Pedig nagyon vártam ezt a játékot. A vége meg egy nagy nulla.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
törölt tag
Tettem vele egy próbát, de nem nyerte el a tetszésemet. Talán majd legközelebb, sokszor így szokott lenni.
-
Steve1207
veterán
Nekem itt figyel, de még nem volt idő belekezdeni. Épp csak átfutottam a cikket, de szerintem ennyire nem rossz a helyzet. A The Town of Light-nál bemutatták, hogy milyen egy pszicho horror és ez se tűnik különbnek, maga a téma miatt ilyen általában náluk a sztori és a körítés. Olaszok, én el is várom tőlük ezt, ahogy általában a régi filmekben is a megbotránkoztatáson van a hangsúly. Hogy a "gyomorforgató jelenetek" kinek miképp jön le... szerintem a stílus velejárójának kell lennie ebben a műfajban, ahogy az előző játékaiknál is (elég csak az endingre gondolni a TTOL-nál, ahol én is csak pislogtam, de még VR-ék is fogták a fejüket). Enélkül nem mutatna többet, mint egy egyszerű sétaszimulátor, akár az épp csak közepes Medium.
Nyilván elég szubjektív még így részemről, mert nálam se pörgött még le, de review-k alapján én pont jobbnak ítéltem meg mint az előző játékukat (plusz ott amúgy napestig olvasgathattad a doksikat is).(Kis infó, a Deluxe változat tartalmazza a The Town of Light-ot).
.
-
Bad Pritt
félisten
Aha, PC-n "kölcsönadta" egy ismerős. Nagy sétaszimulátor meg kalandjáték rajongó ő is, nála kevésbé verte ki a biztosítékot, szimplán uncsinak találta.
Biztos átgondolt, csak értelmét nem látom annyira., nem egy intelligens megoldás az alap történet és probléma feltárására, inkább tényleg ilyen Agony meg Resident Evil szintű over the top ábrázolás.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
Most olvastam el a játék történetét. Hidd el ez a pár sor semmi. Sőt, nem is biztos, hogy helyes amit Grath ír. Vagyis nem úgy helyes, ahogy azt te értelmezed.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
khron78
őstag
Jó lett volna a spoileres részeket előre jelezni.
-
.LnB
titán
Ja te játszottál is vele már?
Tuti direkt csinálták ilyenre. A leírtak alapján átgondolt dolog ez, főleg az apró részletei miatt. Az más kérdés, hogy akkor nem működik. De szerintem direkt van minden úgy, ahogy.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Mikor olvasgattam meg trailert nézegettem róla, ugyanezt gondoltam, hogy érdekes játéknak tűnik. Alapból szeretem a zsánert, Call of the Sea, Everybody's Gone to the Rapture, What Happened to Edith Finch, Vanishing of Ethan Carter mind szép emlék számomra, meg persze a Frictional horror kalandjátékait is mind végigvittem, amik közel állnak.
Viszont ez a játék valami bődületesen nagy homályt lőtt szerintem. Iskolapéldája annak, hogy valami érdekesnek tűnik, de végül akkora homályt lőttek és sikerült úgy megvalósítani, hogy minden érdekesség kiveszett belőle pár óra után.
A mondanivaló jó lenne, de nem jól építkezik a kezdő jelenetre, az öncélú erőszak ábrázolástól függetlenül is kapufa, egyértelműen a megbotránkoztatás volt a céljuk. Kínosan lassú a játék, mintha direkt lelassítottak volna mindent, hogy kicsit hosszabb legyen ezáltal, csak elalszol sétálgatás közben.
Az év csalódása, ott volt benne a nagyszerűség lehetősége.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
(Na, már Grath-re is ráírtam, hogy miért nem lehet hozzászólni ehhez a teszthet. 2-3 hónap és biztos el is olvassa. )
Nagyon érdekes játéknak tűnik. Biztos meg fogja találni a közönségét. Ezek a művészies dolgok mindig megszokták. És manapság mint ha egyre kevesebb ilyen médium készülne. (Legutóbb az a Titane film volt, amiről olvastam. Az még díjakat is nyert.)
Szóval a szinopszis nagyon érdekes, és a megvalósítás is a maga nemében. Kár, hogy ennyire brutális. Olvastam, hogy mit vágtak ki belőle PS-en, már csak olvasva is felhúztam a szemöldököm. Meglepő egyébként, hogy a stílusa, és a tartalma ellenére, elég nagy sajtóvisszhangot kapott a játék. Az mondjuk pozitívum, hogy ez legalább elég stílusos, nem úgy mint az az Agony.
Azt hittem olyasmi lesz ez mint a What Remains of Edith Finch.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Grath
HÁZIGAZDA
Elnézést, hogy kis ideig nem lehetett hozzászólni a cikkhez, már megjavult. Köszi azoknak, akik szóltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Vírusirtó topic
- Elite: Dangerous
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps3 Játékok
- ELKELT - Steam Deck LCD 256 GB
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival