- Summer Game Fest 2023 - Az összes bejelentés egy helyen
- SGF2023 - Jövő év elején jön a Final Fantasy VII Rebirth
- SGF2023 - Íme a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name új előzetese
- SGF2023 - Pontos megjelenési dátumot kapott a Marvel's Spider-Man 2
- SGF2023 - Háromfős kooperatív móddal jön a Warhammer 40k: Space Marine II
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
Tetszik ez a téglalap dizájn
XXX
-
DrKapocs
senior tag
AOD, NFC fizetés, normális betűméret a kijelzőn, GPS, a többi számomra teljesen lényegtelen. Itthon szerintem kb. 35-40 lesz az induló ára, de majd megy az lejjebb is. Nekem tetszik, de természetesen nem cserélem le a Mi band 6 NFC-m.
-
TechMagneTic
tag
Huawei Watch Fit... Te vagy az?
-
MC Pite
veterán
válasz
TechMagneTic #3 üzenetére
Nekem is ez ugrott be, párom Watch Fitje szinte ugyanez.
Pixel 6a | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html
-
Egészen pofás a dizájn , tetszik.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Solten
addikt
-
orbit76
tag
Ezzel a mérettel pont a lényeg ment a levesbe… a karkötő design.
-
Inczke
tag
Ötlet hogy honnan lehet beszerezni?
-
Baggins86
aktív tag
Annyira sok variációs lehetőség van egy okosóra dizájnnál, egyszerűen elképesztő hogy egyes modellek hasonlítanak egy másikra
-
szpali
addikt
Ma érkezett meg, és persze sem a Zepp Life, sem pedig a Zepp alkalmazás nem ismeri fel....
Mi Fittness appot szeretne, de az meg nem kompatibilis a telefonommal Mi 11 UltraiPhone 13 Pro/Mi11Ultra || MBP M1 Pro 14 + XPS 15 9560 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok!
Aliexpressen látok röpke 32 ezerért, ami nekem megérné, de ahogy itt korábban is olvasom lehetnek gondok a CN version kompatibilitásával.
Ráadásul a leírásában olyanokat ír, hogy a mi fit app régió beállítását kínára kell állítani.
Működik ez rendesen? Vagy várjam meg az itthoni forgalmazasását. -
Kismazsi
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje elkezdett az eszköz kamu notikat mutatni jelzés(rezgés) nélkül és ilyen üzenettel hogy sárga vagy narancssárga...
Akkor is csinálja ha leállítok minden értesítést, újraindítás is megtörtént de ilyen 30 percenként dobálja és kicsit idegesítő,hogy nem tudom mi lehet és kikapcsolni se lehet,ti találkoztatok ilyen jelenséggel? -
szpali
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5ATM-es védelem, nagyobb kijelző és beépített GPS a profi Mi Band 7-ben.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest