Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • joysefke

  veterán

  válasz b. #14 üzenetére

  A másik fele hogy azért ez nem egy 8 bites arcade játék, hanem fullra van pakolva tartalommal, gyönyörű a grafikája, és a szórakoztatási faktora lehet jobb, mint sok általad felsorolt játéknak.

  A szórakoztatási faktorról nem tudok nyilatkozni, mert valószínűleg nem mostanában fogok addig eljutni, hogy kipróbáljam. A számodra gyönyörű grafika viszont sokunk számára igénytelen túlzóan színes-szagos szar amolyan Fisher Price szerű szín és formavilággal (szigorúan a 2-6 éves korcsoportot megcélozva). Szóval szerintem kiegyezhetünk abban, hogy a grafika "gyönyörűsége" eléggé véleményes de legalábbis szubjektív.

  Ezt a kaptafát viszont mintha már láttuk volna már párszor. Az egész játék (pályák, játékmechanika, karakterek) munkaigény szempontjából objektíven tekintve bőven nem AAA kategóriás. Ha valaki nem elfogult a Nintendo irányában, könnyen gondolhatja ( ;] ) hogy itt bizony a bejáratott franchise-t meglovagolva relatíve bagóért megy a fejlesztés, (mert gyakorlatilag minden koncepciót már 1000x újrafelhasználtak) és mégis AAA áron akarják eladni a művüket óriásit kaszálva.

  Félreértés ne essék, nem az ellen vagyok, hogy a Nintendo jó munkáért fizetséget kérjen, de nálam az egész 2-6 éves korig fejőstehén-franchise színes szagos plasztik fisher price figurákkal AAA áron koncepció kiveri a biztosítékot.

  El tudok én is fél arcade játékokkal szórakozni, utoljára például a Lara Croft and the Guardion of Light / Temple of Osirisszel játszottunk co-opban nagyon jót barátnőmmel, de az 10 vagy 20EUR-ba került és annyit meg is ért. Én nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen Mario Karttal lényegesen több munka legyen mint mondjuk egy Lara Croft játékkal, innentől kezdve a 20E forintos árat bicskanyitogató lehúzásnak érzem, azt meg pláne, hogy még egy konzolt is kelljen mellé venni, amin összesen pár játék fog futni, és azok is hasonló kaliberűek lesznek...

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák