2019. április 22., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) VinoRosso


VinoRosso
(PH! addikt)

online lehet vele tolni?

(#2) Benito94 válasza VinoRosso (#1) üzenetére


Benito94
(tag)

Persze, demóval lehet...

(#3) VinoRosso válasza Benito94 (#2) üzenetére


VinoRosso
(PH! addikt)

ez most irónia akart lenni? Mert pl a PES demoval lehet online játszani.

(#4) Kisgépkezelő válasza VinoRosso (#3) üzenetére


Kisgépkezelő
(fanatikus tag)

Ezzel sajnos nem lehet. Mondjuk nekem a PES-ben sem sikerült valamiért ellenfelet találni. Meg a PES-el ellentétben itt szokás szerint minden meccs után végig kell kattogtani 1,5 percnyi, az új featureöket bemutató képernyőt, hogy azért éreztessék a játékossal, hogy jó lenne megvenni a teljes veziót, annak ellenére, hogy egyébként azoknak akik csak local multizni szeretnének iszogatás közben, tökéletesen elég lenne a demo is. :D

(#5) VinoRosso válasza Kisgépkezelő (#4) üzenetére


VinoRosso
(PH! addikt)

Hát az kicsit a fapados multiplayer. Mondjuk én (és szerintem mindeki) jobban szereti, mert azért mégis jobb haverral szemtől szembe játszani, mint egy ismeretlennel online, de fizikai lehetetlenség mindenkit leültetni magad mellé, főleg ha mondjuk Rio de Janeiroból játszik az ellenfél.

De ezért jó pl a PES lite, haverral sokat toltuk párosban egymás mellett egy gépnél egy másik páros ellen valahol a világ másik felén, és egy fityinget nem fizettünk érte. Mondjuk szerintem a PES simán baleknak használja fel a free to play playereket azok ellen akik megvették a játékot, mert olyan furcsaságokat produkál a játék amit nagyon nehéz a véletlen számlájára írni, és nem tudom azt mondani sem, hogy ez mindegy, de azért annál még így is sokkal többet nyújt, mintha csak 1v1 lehetne játszani helyi masinán.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.