Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Wlac

  Ármester

  Viszont ezek mind gyűjtögetni való dolgok. Én üresség alatt arra gondoltam, hogy nem voltak események, változatos küldetések, vagy valami élet a játékban. A Shrine-ok egész jók voltak, bár ott is volt nem egy kettő, ami az erőltetett döntögetős irányítással az őrületbe kergetett, viszont ezek mellett ugyanazokkal az NPC-kkel találkoztunk a táborhelyeken, szinte az összes küldetés abból állt, hogy vigyünk el valakinek pár darab gyíkot/követ/fegyvert. Plusz engem nagyon zavart, hogy senki sem beszélt, mindenki csak nyögdécselt. Az átvezetőkben pedig király volt, hogy voltak emberi hangok.

  Ne érts félre, nem rossz játék, de kb. 80 óra után feladtam. Semmi nem motivált arra, hogy előrébb menjek. Már csak Ganont kellene lenyomnom, de igazából nem érdekel, mivel a játék világa számomra teljesen steril. Senkit sem kedveltem meg benne annyira, hogy érdekeljen a sorsa (mert hát nem volt mi alapján, talán Zeldára mondhatjuk, hogy bírom, mert neki legalább volt pár sornyi szövege), Ganonról sem tudok semmit, csak azt, hogy ő a nagy gonosz és jól le kell verni. Most belekezdtem a DLC-kbe, hátha azok tartalmasabbak (a Trial of the Sword(?) elég király).

  Értem én, hogy ezek egy része (némaság, klasszikus jó-rossz mese) Zeldás jellemző, amiken túl is tudnám tenni magam, ha a játék intenzívebben adagolná a dolgokat. Ha 20 óra lenne az egész, azt mondanám, hogy oké, ez fasza volt, de így túlságosan szét van nyújtva.

  Pedig amúgy technikai oldalról tényleg lenyűgöző a játék. A sokadik tíz órámban is vettem észre új dolgokat, a fizikát borzasztóan jól használja, nagyon jó megoldások vannak benne. Csak sajnos ezek a "hűha, ez bizony kva jó feature" pillanatok ritkán vannak, inkább a "nordic walking - fetch quest" megy, ami szerintem édes kevés.

  Az Oceanhorn-t szerettem, ami a szegény ember Zeldája, és várom a Link's Awakeninget is, mert az előzetesek szerint az pont azt a vonalat követi, amit én is szeretnék látni. Sejtem, hogy a BotW 2 ugyanúgy nyílt világú lesz, de ha jobban megtöltik, akkor simán benevezek rá, mert a technikai háttér adott lenne.

  "Locking the vault door now. Goodbye."

Hozzászólok Aktív témák