Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Crytek
nagyúr
A leosztásra kíváncsi lennék melyik platformon mennyi fogyott..
Next PC Upgrade: 2022
-
Micsurin
nagyúr
Csak fél, hogy a végén még megtudja a GIGN, hogy titokban rózsaszín bugyikat rendel a Wishről!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Rodi 4.80
senior tag
Xbox Game Pass játék, gondoltam teszek vele egy próbát. Ma is bánom, döbbenet mekkora f.shalmaz, mindenhonnan összeollózott, koncepció nélküli agymenés. Olyan mintha a legfinomabb ételekből kivennénk a meghatározó ízt adó komponenseket, és azokat összekeverve "főznénk" valamit. Pacalos palacsinta lecsó öntettel.
-
senior tag
Ez így van, viszont a játéknak az Xbox gamepass verziója egy jó nagy rakás..
Állandóan lefagy, trükközni kell vele, hogy kevésbé gyakran fagyjon le (percek helyett fél óra-óra), stb.
A Steam verzió nem csinálja ezt, de az Xbox-os a szokásos microsoft "minőség"..A játék jó (de amúgy semmi extra), de miután elfelejtettem menteni 1 jó darabig, autosave meg ugye minek, és megint lefagyott az egész játék, ment az uninstall.
-
Wesder
félisten
Na most Xboxos, vagy Windows Store-os, mert nem mindegy.
Van GamePass for PC meg Xbox GamePass. Két külön szolgàltatàs az MS-től, amiből a PC-s még beta. Bàr amint hallottam a PC-s Store évek óta tràgya.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
félisten
-
yericho800
aktív tag
válasz FoxiestFox #16 üzenetére
mi a baj az epikkel?
nekem a division 2,meg a borderlands 3 onnan megy. semmi bajom nincs vele.
igaz nem olyan kiforrott mint a steam, de lessz az még jobb is mondom ezt úgy, h vagy 250 játékom van stemen jó az epic itt legalább adnak ingyen játékokat[ Szerkesztve ]
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
senior tag
-
rottenbull
senior tag
Persze. Egyikhez sem kell semmifele xbox app.
-
Z10N
veterán
Remek! Johetnek a kiegeszitok a lezart bolygokon.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
saelin
veterán
Szerintetek akinek nem tetszett a Fallout (az összes modern rész), de az rpg-ket és a sci-fit szereti, annak megérné megvennie?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
prolad
addikt
Nekem inkább volt csalódás mire a végére értem, annyi pozitív kirtikát kapott (főleg NV-hez hasonlítva, ami a kedvenc Falloutom), hogy többet vártam.
Nem rossz játék, vannak benne jó ötletek, erős pillanatok, érdekes questek, jól megírt párbeszédek, de emellé borzalmas a technológiai megvalósítás, olyan mosott és homályos az egész, hogy rossz ránézni (érdekes módon nem midenhol). A másik, hogy rengeteget crashel és a program újraindítás se oldotta meg. Ha ezeket már javították azóta, akkor jobban merem ajánlani.
Amúgy nekem inkább Mass Effect jutott róla eszembe, elég sok a hasonlóság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest