Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
Nem tudom mit istenítik ennyire a shiftet. Tény, hogy a régiekhez képest jobb, de a legalját nehéz volt felül múlni. Sztem ez a shift egy nagyon szimulátornak látszódni akaró arcade játék, de annyira hogy szenvedés vele játszani. Nem tudom, hogy láttak-e már EAnél LFS-t vagy rFactort, de nem így viselkedik egy kocsi bárki bármit is mond.
A törés a másikfele a játéknak. Nézzük egy táblán a GRID-el, hisz az is hasonlóan szimulátor-arcade játék(de ott legalább lehetett normálisan irányítani az autókat, de ezaz én véleményem). Már a bemutató videókban láttam, amikor az új Nissan GTR-el a szalagkorlátba csapódik a srác vagy 150-200km/h-val és a kocsi behorpad néhol és mondja a komentár, hogy veszített a teljesítményéből és húz az egyik oldalra. Fantasztikus. GRID alatt már akkora totalkár lett volna, hogy szívrohamot kapok, itt csak szürke elmosódott kép egy kis <öhh> és lihegéssel fűszerezve, majd szakattan irány tovább.Nem vitát indítani jöttem, csak véleményt kifejteni
-
(Darkwood)
őstag
Már látom, hogy a következő eladási listán első lesz az a kurva Shift!
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12 üzenetére
azért jön még egy forza 3 igaz az xbox ra jön csak, de az lemossa az nfs -t az tuti
-
Voyage
aktív tag
válasz
TazLeacher #12 üzenetére
Jött ki eddig valami egetrengető?
Semmi.
Wolf gyenge lett, batman szintén, sims semmit nem ér számomra, HP6 szokásos gagyiság, más komolyabb játék meg nem nagyon jött ki, amit számításba lehetne venni.Fallout tavalyi, mirrors edge, prototype, x-men, RE5 elég gyenge lett...
Ezzel legalább ellehet sokáig szórakozni, és nem csak kikapcsolódás.
Burnout ehhez képest kutyafüle..
Pedig én már nagyon temettem NFS szériát, de a shift szvsz über. -
PHM
addikt
PC-s fronton ezúttal erős Call of Duty mozgolódás tapasztalható, ugyanis három játékkal is a top 10-ben van.
Bocs, de ez szemet szúrt. -
TazLeacher
nagyúr
Jövő héten bekerül a Shift is a rendszerbe, szokás szerint megint kezdődik az NFS tarolás...
-
kovsol
titán
halo3 csak második ez meglepett
-
Valaki felégethetné már a wow raktárakat...
-
HyP3b0y
senior tag
Cod4, hogy megugrott, a sok reklám hír az MW2ről...
-
tzsolesz
nagyúr
Most miért kellett meglátnom a Gears of War 2-őt a listán. Nem akarják kiadni PC-re? nem gondolják, hogy egy csomó ember azonnal megrohamozná a boltokat?
A Batman úgy látom tarolni fog egész évvégéig.
Bár nekem annyira nem tetszik.
-
Zolás
addikt
Örülök hogy a wow mellé még mindig vesznek csét is
Új hozzászólás Aktív témák
gp PC-s fronton ezúttal erős Call of Duty mozgolódás tapasztalható, ugyanis három játékkal is a top 10-be van.
- Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook (Ryzen 5 7535HS 6/12, 16GB/512GB, 14.5" 2,5K, Radeon 660M) eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest