Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
mindig a wow pp.c. az első...
érthetetlen
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Nem tudom pontosan, hogy hogyan gyűjtik össze, de csak néhány gombnyomás egy - bármilyen cég - adatbázisából kikeresni azt, hogy pontosan mi és mennyi fogyott mondjuk a videojátékok kategóriában.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Elijah Baley
tag
A Force Unleashed -ből még mindig sokat eladhatnak, ha belefért a Top 10-be az össz-platformon belül....
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
dudika10
veterán
Szerintem az online az sokkal jobban követhető mint a Tesco. Mert ha azt nézik, hogy mennyi kerül ki a polcokra akkor az nem valós adat. Vagy a boltok minden egyes eladott játék után küldenek visszajelzést a forgalmazónak, hogy "megint eladtunk egyet"?
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Forrest Gump
tag
Amíg, se forrás, se db szám, addig semmit nem ér ez a lista.
-
h-yle
addikt
Valószínűleg a M.O-i forgalmazó valamilyen listája alapján készülnek, amiben ugye benne kell lennie a Tesco-tól kezdve a karancslapújtői PC szaküzletig mindennek, feltéve, ha magyar országon 100%-ig hivatalos forrásból szerzi be a programokat.
A gond a külföldi rendelésekkel, valamint a hazai forgalmazót megkerül importokkal van, valamint az online eladásokkal, hiszen nem valószínű hogy ezek egyike is szerepelne ezen a listán.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
dudika10
veterán
Valaki nem tudná leírni ide, hogy ezek a listák mi alapján készülnek?
Az árúházak által megrendelt játékszám alapján (ez elég messze lenne a valóságtól) vagy az interneten aktiváltak számítanak? Vagy mi alapján készülnek ezek a listák?
Azt nem értem, hogy pl a Tesco-ban vagy Auchanban vásárolt játékok hogy kerülnek be a listába.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
h-yle
addikt
Számok nincsenek? Az összesített lista alapján elég nagy szórás van a TOP10-ben is.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Hunter2
addikt
A COD4 még mindig benn van a TOP10-ben, talán nem véletlenűl.
Kiváncsi leszek az MW2 hogy nyit majd. -
DEV_NULL
őstag
Sims 3 második
Új hozzászólás Aktív témák
gp A szokásos péntekre időzített, hazai játékszoftver eladási listák következnek.
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...