Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
én azt mondtam, hogy bár tetszik az RPG stílus, de nekem nem jött be
viszont pár WoWos kocka oszt.társamon látszik, hogy teljesen idegbetegek, hétvégéken reggel 7-től hajnali 2ig nyomja az egyik gyerek
elég beteges
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Viktor77
titán
Egy ilyen adattal tudok szolgálni. Bár már elég régi, tételezzük fel, hogy kb. most is ennyi magyar játszhat. Na most, ha feltételezzük, hogy ebből 6-7 ezer fizet feltöltőkártyával, akkor két hónapra elosztva megkapjuk a 3-3.5k-t. Így lesz első a WoW.
A másik magyarázat pedig igen egyszerű. Meg kell venned ha játszani akarsz. Törtszerver nem pálya, ami pl. az fps-eknél működik.
Nem tudom, hogy a Sims-szel mennyire lehet online játszani, de ezért is szép eredmény a helyezése, mert a warez verzió is működőképes, és szórakozást nyújt.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
CptMisi
őstag
válasz
parandroid #11 üzenetére
most ha ez egy ellenpélda lenne az állításomra, akkor pont hogy igazolod, nem veszel meg minden szart--> vársz, hogy valaki megírja, milyen a játék....megjelenéskor-->megvárod, míg csökken az ára, ha olyan játékot veszel meg, ami leköt-->ami le tud kötni, az jó játék...jó játék érdemel annyit, hogy megvegyék
leírtad, hogy te milyen játékokat, hogy és mikor veszel meg...én leírtam, hogy az alig 10en évesek, akiknek több a zsebpénzed, mint másnak az egy napra jutó jövedelme hogy veszi meg, mikor...te írtad le, hogy lehet normálisan vásárolni, én azt, hogy lehet hülyén
nem ellentét
@kovsol, remélem a mások leszólását nem rám érted
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
kovsol
titán
válasz
parandroid #13 üzenetére
hát igen tf2 az nagyon jó kis játék orange boxban benne van szoktam játszani vele
css -t könyebben meguntam így azt az accountot amin a cs1.6 meg css volt eladtam
én nagy rts rajongó vagyok amugy és abból mostanában nem adnak ki igazán jókatmost a Battlefoge al játszogatok az talán leköt egy ideig
autós játék meg xbox-on a Forza ami legjobban bejön
régi nevek nekem ilyen újságokhoz adott lemezekről vannak dögivel azokat nem soroltam[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
parandroid
félisten
Az utolsó bekezdéseddel maximálisan egyetértek, nekem is ilyesmi játékokból áll a gyűjteményem, kiegészítve még pár régi klasszikus multis FPS-sel (TF2, DoD), pár RPG-vel (Wiz8, Dungeon Siege (2), Icewind Dale, BG sorozatok, Pirates!, Obli), meg autós játékkal (régebbi NFS-ek, összes FlatOut, Grid, TDU, TM). Valahogy úgy vagyok vele, hogy friss játékot nem veszek, előbb bizonyítson, aztán majd a híre alapján kipróbálom, és döntök, hogy kell-e.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
kovsol
titán
válasz
parandroid #11 üzenetére
wow jó dolog, de most már ott tart, hogy kizárólag max szinten talál az ember értelmes csapatokat instázni... a régi tartalom kb halott és a szintezés nem a legjobb szórakozás
maxos szinten viszont amikor már a gearelődés és az instázás a pvp -vel kell foglalkozni az jó
én már level 60 óta mindig server top guildekben játszom a wow -t, és volt amikor heti 5x raideltem este...meg is bántam, hogy elkezdtem annak ellenére, hogy amikor pl server elsőnek ölsz le egy bosst amivel lehet hetekig szívtál, hogy megbírt öldni mert olyan taktikája van egyes bossoknak akkor valami eszméletlen jó érzés önti el az embert! szóval megvan a szépsége
más: oké ez a GC eladások, de tudnátok hányan töltik bankkártyával még emelett
nekem kevés eredeti játékom van, mert kevés játékkal játszok
így álandó jeleggel warcraft3, starcraft, heroes3, aoe2, wow, hl2 orange box meg hasonlokkal játszok amik már ezer éve a polcon figyelnek és nem is vonzanak az új játékok majd ha a starcraft2 kijön akkor azt megveszemmeg úgy bírom mikor leszolják a másikat, hogy mivel játszik... mindenki mást szeret
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
parandroid
félisten
Akkor tessék: 30 fölött vagyok, és ha olyan játék jelenik meg, ami hosszú időre leköt (nem egész napokat játszok vele, de mondjuk heteken-hónapokon keresztül szinte naponta egy kicsit), azt bizony megveszem. Néhány tucat eredeti játékom van, talán ha kettő van, amit megbántam, hogy megvettem. Persze nem megjelenéskor kell venni 10k+ forintért, hanem pár hónapra rá fele-harmadannyiért. Közben ott a net, hogy megnézd milyen, mit írnak róla mások, no meg szinte mindenhez jön ki demó.
Más kérdés, hogy a most TOP10 játékból a CSS-t már régen megvettem, a CoD érdekel, de annyira nem, hogy ennyi pénzt adjak érte (nem is próbáltam még), Simset meg gyerekeknek vettem, de nem ezeket, hanem a Pet Storiest, azzal jól eljátszanak. Ja, és a WoW-on gondolkodom éppen, hogy ki kellene próbálni, egy alapjáték + Burning Chrusade-re azt hiszem hamarosan benevezek. Ha bejön, akkor majd én is hozzájárulok a feltöltőkártya forgalomhoz...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
CptMisi
őstag
az első meg 100.000 példányban
én nem értem, hogy lehet egy játékkal több tízezer órát játszani, én amióta X-fire van 1000órát játszottam kb.+egyszer megnéztem milyen a WoW, szeretem az RPG stílust, de számomra érthetetlen, mi benne a jó
szerencse, hogy az ilyen vérkocka wowosoknak nincs idejük netezni, mert megkeresnének és megölnének
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
kíváncsi lennék, a pontos számadatokra, és a pontos árakra, amit kifizettek, meg hogy hány évesek veszik a játékokat
mert aki megteheti megvesz minden sz@rt, amit éppen kiadnak, aki nem az vagy letölti kipróbálja megveszi, vagy letölti, nem tetszik letörli/tetszik pénz híján nem tudja megvenni/nem is akarja....az meg egy vicc, hogy a 60 napos wow feltöltő kártya úgy fogy, hogy minden hónapban első, mert 2hónapra is eloszlanak a vevők.....
-
fatal`
titán
Milyen szarokat vesz mindenki.
-
HyP3b0y
senior tag
Megint a sok ccs...becup előtt elcheatelték magukat és vettek egy friss/ban mentes acc.ot
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
aram01
nagyúr
Érdekes hogy konzolonként(+pc),mennyire eltérő az eladás
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Ari18
őstag
Siralmas miket vesznek meg az emberek. Egy értelmes játék sincsen köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ismét itt a hazai játékszoftver eladási lista, számottevő változás nélkül.
- Milyen autót vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Nintendo Switch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...