Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
WTF a gond a COD5-el?
(soha nem játszottam azért kérdezem) -
adalbert1
veterán
válasz
parandroid #21 üzenetére
Oké, a magyarázat teljesen érthető... Simsből nekem elég volt az eggyel pár órát játszani, rá is untam (ettől függetlenül meg tudom érteni hogy van egy hatalmas réteg aki remekül szórakozik vele), WoW sose érdekelt (mint ahogy semelyik másik MMO sem) - ennek ellenére itt is érthető a helyezés hónapról-hónapra), a CoD5-ön meg én is csodálkozom, szinte mindenhol azt hangoztatják hogy ez lett a leggyengébb rész (na jó itt említette valaki a 3-at)...
A pokoli szomszédok 3-ról meg nem is tudtam hogy létezik, talán addig amíg meg nem pillantottam a tesco-ban múltkor.A Steames LucasArts játékok közül érdeklődve várom hogy jöjjön a Full Throttle, annak a game-nek valami eszméletlen hangulata volt.
-
parandroid
félisten
"Amúgy érdekes, hogy kb. egy olyan játék nincs a pc-s top10-ben amivel szívesen játszanék..."
Azért a CSS örök klasszikus marad, a Sims3 helye érthető az előzmények ismeretében (nem mellesleg a bemutatók alapján a második rész után majdnem kedvet kaptam hozzá, bár aztán mégsem), a WoW gyakorlatilag a legnépszerűbb MMO a világon, a FlatOut UC pedog úgy tűnik akciós, hogy így megugrott az eladás, de amúgy is klafa kis játék. Spore rétegjáték lett, ezen sincs mit csodálkozni. CoD5-öt eladja a neve (bár a 4. rész megvételétől engem is csak az ára tart vissza, igaz a 2. résszel is ez a helyzet). Én a legjobban a Pokoli szomszédokon lepődtem meg, nem mai játék, és már új korában is idegesítően vacak volt szerintem. Mi maradt ki? HP akárhányadik része no comment, az ARMA2 pedig szintén azért van ott, ahol, mert friss cucc. Ez az utóbbi kettő szépen lecseng majd, és eltűnik a süllyesztőben, annak rendje és módja szerint.
Konzolokhoz nem értek, mindez fent szigorúan PC-s szemmel. Érdemes egyébként figyelgetni a Steam eladási listáját is, bár ott némiképp jobban torzítják a képet a friss akciók, de náluk is folyamatosan fent vannak a klasszikusok, mint a CSS, vagy a TF2, de jobban mennek az újdonságok is (L4D, Killing Floor pl. az ARMA2 mellett), vagy az előrendelések, mint az AION. Nem is említve az olyan akcióikat, mint most a LucasArts játékok (pl. Indy, Monkey Island játékok, feldolgozások, folytatások). A legszebb pedig az, amikor egy Plants vs Zombies vág oda a nagynevű, sikervárományos csodajátékoknak.
Szerk: Mondjuk példányszámokat én is szívesen látnék, de ismerve a magyar piacot, nem csoda, hogy nem dicsekednek vele. Persze ilyesmit kiírni boldogabb országokban sem divat...
p
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Latszik mindketton hogy nem az Infinity csinalta.
-
teeem
aktív tag
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Nem, nem játszottam vele. Bár így belegondolva, a 2 nél tán valamivel jobb volt a World at War... De a Modern Warfire 2 höz képest semmi. Szóval akkor elnézést, picit helyesbítek. A Modern Warfare hoz képest sz*r.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Nem mindenkinek van console-ja a PC mellett...nem is értem a 3nak miért csak konzolra kellett megjelennie
-
adalbert1
veterán
Hát az 1.x-et nagyon szerettem, azzal ma is eljátszanék néha ha valami köcs.g nem regelt volna be a cd-key-emmel Steamre, arra meg azóta is lusta vagyok hogy elküldjem az eredeti key-t a valve-nek.
A Battlefield 2 meg jobban bejön ha már online fps, viszont most lett meg az Orange Box is, szóval lehet hogy a Team Fortress 2-t is kipróbálom a hétvégén. -
teeem
aktív tag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Nem ezt mondtam. De az a játék a Cod sorozat megszégyenítője... Persze azért volt benne egy két jó rész, de akkor sem méltó az elődökhöz.
-
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Természetesen.
A TRÚ GÉMER nem vesz játékot, az letölt.... -
bozont
veterán
Én csak azt nem értem, hogy a WoW Prepaid Card mit keres a listán?
-
teeem
aktív tag
Mennyire szánalmas hogy a COD5 még mindig top 10 -ben van...
-
fpeter07
veterán
Nem is rossz lista... Néha azért kiírhatnék mellé hány db-ot adtak el...
-
HyP3b0y
senior tag
Még mindíg sok a cs:s-os cheater mert még mindíg viszik, mint a cukrot(csak 1 helyet vissza esett...)
-
Gomez86
őstag
Hmm érdekes hogy a két fő konzol listáján más játékok vannak (Vagyis nagyjából ugyanazok, csak nagyon más sorrendben). Persze most nem az exkluzív címekre gondolok hanem a többire...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Péntek van, tehát itt a friss hazai játékszoftver eladási lista is.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Filmvilág
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Apple asztali gépek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Működő digitális idegrendszert kapott a robotkutya
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i3 9100F 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RX 570 8GB GDDR5 ZALMAN S4 PLUS 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest