Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
szupermacs #20 üzenetére
Azt hiszem, ezt inkább jobb, ha kihagyod...
Kíváncsi leszek, megjátsszák-e ezt boxon is, vagy ott kicsit működőképesebb lesz, tekintve, hogy csak 1 vasra kell optimalizálni... -
FefeeX
veterán
Az Rozsomák, és előbb volt, mint Hugh Jackman
Remélem komolyan kérded, mert viccnek elég durva lenne
szupermacs: PC-n ha már megvan és fut, az egész más sztori, megvenni valamit mégegyszer. Én a GoW1-et nem vettem meg felújítottban XB1-re, mondjuk sokáig ácsingóztam rá, de aztán maradtam a X36-os verziónál, amit szintén lehet már XB1-en játszani. Azért amúgy 10ezret kértek (a digitális első rész régebbi kiadása meg került nekem 1 ezresbe kb). A MUA2 nálam lemezt váltana, a MUA1 meg kb félévente egyszer elérhető a használtpiacon korábbi generációhoz, 6-7 ezerért, ami rettenet blőd ár érte...
-
FefeeX
veterán
válasz
szupermacs #9 üzenetére
Nekem 4ezerért X1-re tökéletes lenne, 3 ezerért meg elmegy az X36 MUA2 lemez
-
FefeeX
veterán
Xboxra még nincs fent a storeban... Mondjuk a kettőért elkérnek egy teljes játék árat kb extrákkal, azért ez több, mint pofátlanság... Remélem hamar beárazzák 66%-kal...
Mikor 75%-kal volt leárazva XB36-on, kezdtem örülni, hogy meglesz az első is és a második lemezét kiválthatóm, de 2500 volt az ára úgy is, úgyhogy nem lett. Majd jövőre, vagy karácsonykor
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az első résszel ellentétben a 2. epizód korábban csak konzolokra volt elérhető, mától viszont PC-n is játszhatunk vele.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Monitor hiba topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest