2019. szeptember 19., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) L3zl13


L3zl13
(nagyúr)

Nem teljesen látom a létjogosultságát az ilyen MMO-k 4-5 évvel PC-s megjelenés utáni adoptálásának.

Valahogy nem hiszem, hogy miután PC-n már lecsengőben van egy MMO népszerűsége nagy sikerre tehetne szert konzol fronton.

Aki hülye, haljon meg!

(#2) tigor


tigor
(tag)

Azért egy próbát megérNE ha tudna csatlakozni a szerverekhez. (PS4) :))

(#3) balint933 válasza tigor (#2) üzenetére


balint933
(csendes tag)

03.10 23:00-ra volt kiírva az indulás, legalábbis ezt láttam valahol, előtte folyamatosan hibákat írt, de utána 2 szerverrel is elindult :D

(#4) DrakeWood válasza balint933 (#3) üzenetére


DrakeWood
(csendes tag)

Nekem van bajom rendesen az irányítással. Néha az NPC -k is eltűnnek, bár a térképen látszódnak.
Szerverrel nincs bajom, oda hamar fel csatlakozott, bár indulásnál 640x480 -as felbontást körül lehetett, mert a full HD -n volt olyan pixel harc, hogy öröm volt nézni :D
Meglátjuk, még teszteljük :D

XBOX360 4EVER

(#5) Mirakuru


Mirakuru
(tag)

Hali. Kipróbáltam de ebben a formában jelenleg játszhatatlan. Teljesen random fagyások állok a városban megakarom nyitni az inventorit és csak loadingol és harc közben is rendszeresen lefagyott, kb 20x indítottam újra a játékot 1 óra alatt. Oké béta de így még a teszteléstől is elmegy a kedvem arról nem beszélve, hogy jó randa lett pc-s verzához képest.

(#6) Raysen623


Raysen623
(addikt)

Mivel PC-n az induláskor vettem meg baráti javaslatra, bár azóta sem fogott meg adtam neki egy lehetőséget. Sajnos kár volt. Továbbra is fenntartom azt az álláspontomat, hogy aki ezt a játékot így kitalálta, annak fogalma sem volt mit akart valójában. A konzol port egyébként a szégyenletes munka netovábbja és nem érdekel hogy még csak BETA. Ennél sokkal több van a konzolban, főleg egy Monster Hunter World grafika után, amit szintén ki lehetett próbálni. Ez a projekt is eleve bukó volt, csak azt nem értem miért nem temetik el végre. Nem értenek hozzá a készítők, csináljanak inkább valami mást.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.