Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
Ez most úgy hangzik mint egy eroge játék amit a japók a DLsite-on árulnak
Egyébként hasonló nevelő játék a princess maker 2 dos-on, később érkeztek részek a steamre is, de a koreai kiadó engrishe miatt még mindig a DOSbox-os 2. rész a legjobb hasonló stílusú játék főleg az RPG szerű kalandozós rész tetszik ami a későbbi részekben nem volt jelen.
-
"15 éves hercegnő" + "csápos szörnyetegek"
HmmA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
gliskard
senior tag
nem kifejezetten az én műfajom, de köszi, hogy ilyen tesztek is vannak!
-
Victorio
aktív tag
Frostpunk rózsaszínben
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hercegnő-szimulátor, sokkal veszélyesebb formában, mint ahogy azt a leírás vagy a képek alapján talán várnád. Te vajon megéred a koronázás napját?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AI-szövetségbe kezd Franciaország az Egyesült Arab Emírségekkel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- VGA hűtő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Playstation 5 Fat - dbrand Darkplates 2.0 - csere ON
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest