Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
[Most már csak azt kellene megpróbálni, hogy természetfeletti képesség nélkül mit tudnának a fejlesztők kihozni a mindennapi élet kalandjaiból
Ugy remlik a Before the Stormban semmifele gift nem volt.
Nekem nagyon bejott a jatek, Alex az eddigi legszimpatikusabb foszereplo, bar a jatek vege kevesbe volt "eros" mint a LiS1, osszessegeben nagyon-nagyon megerte, pedig HUF/jatekora-ban nem volt tul eros
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Na én is végére értem tegnap este a játéknak.
Így összességében nekem teljesen bejött, bőven jobban mint a 2 de azért persze nem annyira mint az első rész de mint CPT.Pirk is említette arra nem nagyon van esély. 'ezzel amúgy nincs is gond'Simán látok még benne egy második menetet is majd később mert pár dolgot szívesen csináltam volna máshogy vagy lennék kíváncsi, hogy akkor mi történik.
Illetve majd be kéne ruházni a Deluxe edition upgrade-ra mert alapjátékban nem volt benne Steph sztorija és azért arra is kíváncsi lennék. 'még jó, hogy van erre lehetőség Steamen'[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
Az első rész és kiegészítőt már végigtoltam, engem nagyon megfogott. A második részt még nem néztem, de legyen akármilyen is én biztos végigviszem azt is. Utána pedig jöhet a harmadik. Azt hiszem meg lesz a program a hűvös téli estékre.
-
Daelion
őstag
LiS 2-t én is egy RX 570-el vittem végig, erdős részen azért húzta az FPS-t de nem volt vészes.
2560x1080 felbontáson közel maxra téve.TC meg most egy GTX 1070-en fut very high+cinematic textúra, ~50-60 FPS közt van nagy átlagban.
Ami persze teljes mértékben elég egy ilyen játékhoz csak érezhetően igényesebb mint előző rész volt.A tó partra kiülés részhez pont ma délelőtt jutottam el, tényleg szép volt.
Hasonló kategóriában nem rég a Tell Me Why-t is végig vittem mert ingyenes volt Steam-en, LiS 1+2 fejlesztőinek a játéka.
Lehet nem mindenkinek bejövős a témája de nekem elment, ott is szép tájak vannak.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A látvány kopottas? Nem, szándékosan ilyen a grafika, utalva a rajzos fotós művészi világra. A LiS1 képi világa kopott meg mára, kíváncsian várjuk a tavaszi remastert belőle.
Egyébként nem csak h. szép az egész Heaven Springs és a táj körülötte (kiülsz a tó partjára és csak nézed a tájat ahh), de eléggé erőforrás igényes is a játék. 1440p-ben már kell egy 5600XT szintű vga, hogy 40 felett legyen az fps, míg az összes korábbi LiS játék meg maxon ment ebben a felbontásban az RX570-emen is.
Daelion: jah, de ott az anyjuk is elhagyta őket, szal... Amúgy igen, tucatjával olcsóbb.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Daelion
őstag
Szerintem meg kifejezetten szép a játék, illik is hozzá stílusilag.
De egy ilyen játékot eleve nem egy next gen fullos grafika visz el, bőven elég ez ide.Még 1 éve sincs, hogy újra játszottam 1+BTS-t és még annak sem zavart a kinézete mai szemmel.
Ugyan úgy magával ragadott. '21:9 Ultrawide-ra meg csak kis mókolás kell és működik'Passz én mindig is egy nyugodt/csöndes visszahúzódó gyerek voltam, nekem az a viselkedés amit Daniel levágott nagyon idegesítő tudott lenni.
Persze megértem az okokat csak akkor is, nekem nem hiányzik gyerek egy játékból aki ilyen de még filmekben is ki tud készíteni.
Attól függetlenül ja egy végigjátszást megér a 2, meg amúgy is leárazva vettem meg.[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
Az első évadra gondoltam, az így bő hat évvel ezelőtt még nekem az újdonság varázsát jelentette, érdekes volt a sztori, jobban emlékeztetett a Quantic Dream játékaira, a TC viszont sokkal erőtlenebb és túl sokat beszélnek benne stb. Kevésnek éreztem és kopottas is, főleg a látvány terén.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tetszett ez a rész, hangulatban visszataláltak a LiS1-hez, de persze azt a szintet megugorni ők sem tudták - bár talán nem is lehet.
A LARP meg tényleg fasza volt, csak túl könnyű. Kicsit nehezebbre számítottam, de úgy lenyomtam a végén, hogy meg se tudott igazán mukkanni az ellen.
A Steph-es DLC-t érdemes lenne még belevenni a leírásba, sokat ad hozzá a történethez meg a karakterekhez és kapcsolódik a LiS 1 végén választott döntésünkhöz is.
Oh és betenném mxmtoon játékbeli videóját is, ő adja Alex énekhangját: [link]
A 10 órát egy picit kevésnek tartom az alapjáték befejezésére. Inkább 11-12 óra kell hozzá. A Steph-es DLC meg még kb. 4 órát hozzátesz.
*A LiS2 amúgy nem volt rossz. Igaz a Mexikói bevándorló téma nekünk elég távoli, Daniel viszont pont olyan, mint amilyenek mi is voltunk abban az életkorba... Egy végigjátszást megért. Ami totál BS volt benne, az az EP5-ben amit a LiS 1 befejezése kapcsán mond az egyik karakter. Totális fasság, szerencsére a True Colors tudomást se vesz róla ezen a téren.
GodGamer5: miért? a LiS 1 is érdemben csak a 2. EP végén indul be, addig csak ismerkedés van. Ha az nem volt neked unalmas, akkor itt miért iszonyatosan unalmas a játék?
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
GodGamer5
addikt
Elkezdtem , de iszonyatosan unalmas játék lett szerintem, pedig az első széria még egész jó volt...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
janeszgol
félisten
Sokat gondolkoztam azon, hogy kipróbáljam-e a játékot. A LiS1 a kiegjével (előzmény játék) zseniális. Teljesen átjött mindkettő.
A második rész nem érdekel.
Ez a harmadik felkeltette az érdeklődésem, de nem tudom mennyire komoly a mondanivalója. Azért szerintem rászánok egy végigjátszást. A főszereplő szimpi, a környezet szintén szimpi.
-
Daelion
őstag
Én pont most kezdtem el 2 napja a játékot szal nem tudok teljesen nyilatkozni de eddig bejön.'HZD nagyon lefoglalt azt azért a késés '
Első rész nagy kedvencem, már 2x végig vittem meg a BTS-t is.
2-ik rész nem olyan rossz de Daniel-t nem bírom, eleve nem kedvelem a gyerekeket és a játékban meg pláne nem bírtam a viselkedését.Alex mint karakter meg bejön eddig, pont az én stílusom. 'LiS 1-be meg MAX'
[ Szerkesztve ]
-
Az első játékot imádtam, háromszor is végigjátszottam. Az előzmény sorozat sem volt rossz, de a második részt az első fejezet után abbahagytam. Először ez a rész sem mozgatott meg már semennyire sem, de egyre több jót olvasok, hallok a játékról, szóval valamikor majd biztos teszek egy próbát.
A Slime draws near! Command?
-
addikt
Köszönet a tesztért. Jó játék lett.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Külpolitika
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Snowboard topic
- További aktív témák...