Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
taylordaichi
csendes tag
Amennyire vártam ezt a játékot annyira hagyott hidegen a megjelenésekor. Már csak a szinkron változása miatt is.
-
Mister_X
nagyúr
... nem? Csak empatikus vagyok és átérzem, hogy milyen az, amikor hazudsz valakinek, amikor nem akarsz, ezzel megvédve őt.
Spoiler alert
_
_
_
Mert ugye a legtöbb BoS játékos kijátszotta a LiS-t és nagyon jól tudja, hogy mi lesz Rachel sorsa: szembesíted a kegyetlen valósággal, miszerint az eddigi élete egy hazugság volt és még mindig az, vagy nem döntöd romokba ezzel az éltetét arra a kevés időre. Mert Rachel megérdemelné az igazságot, de 50% mégsem mondta el, köztük én sem. És ahogy Chloe is sírva kért bocsánatot és hazudott, én sem álltam meg könnyek nélkül.
Long story short: 23 évesen pont a gyermeki lelket hiányolom már magamból.
-
Mister_X
nagyúr
Fél percig néztem a képernyőt, majd zokogva mondtam, hogy sajnálom és nyomtam rá az egyik lehetőségre. Ha nem előzmény lett volna a Before the Storm, azaz nem tudjuk, hogy mi lesz Rachel sorsa, akkor biztos távolabb állnánk a global 50-50 válaszadástól, mondjuk 20-80 arányra.
-
GoTReX
őstag
Annyira felkapott ez most külföldi Streameken , hogy le is szedtem 1-5-ig az eredeti epizódokat. Az első epizód után , nagyon hangulatos és érdekes alkotásnak tűnik.
Kicsit mintha egy könyv lenne, de hasonlíthatnánk egy interaktív sorozathoz is
-
GodGamer5
addikt
Az új széria első epizódjával játszottam, de nekem nem jött be.
-
Istenkirály!
-
woros
őstag
Köszi a cikket, de a játék vége nagy csalódás volt, többre számítottam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, az EP3 valóban kicsit egyszerűbbnek hatott mint az EP2 ahol a Tempest előadása valami zseniális volt, de azért volt benne egy-két csavar.
És megint sikerült olyan választást adni a végére, aminél nem egyszerű dönteni.
Kíváncsian várom a bónusz epizód érkezését.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Méltó lezárást kapott a Square-Enix epizodikus kalandjátéka, teljesen azonban mégsem lehetünk elégedettek a sztorival.
- Xbox Series X|S
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest