Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Bluesummers #18 üzenetére
Tehát... fogalmad se volt róla, hogy mi ez, csak annyi volt, hogy Life valami és akkor nolifereknek való.
Egyébiránt nem ezzel a programmal fogsz gamer laptopot eladni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
válasz
#21946880 #17 üzenetére
"Nem furcsa, hogy azzal töltöd az idődet" --> Full véletlen idetévedtem, nagy ritkán nézek gamer topikot. Unatkoztam, kajáltam. Idejöttem, azt láttam valami LIFE cucc.
Én max Starcraft 2-re vertem el nagyon-nagyon-nagyon sok játékórát, szóval nem akarok papolni. Átéltem kolis koromban ezt ... A mai játékokat szándékosan úgy csinálják, hogy egyre több órát tölts a gép előtt.Most törlöm a kommentem után, hogy ki mit írkál ide pluszba.
Én business man vagyok, nem kommentelő.
Igazából én csak örülök, hogy nagyon sok ember nagyon sok új játékkal tölti az idejét --> egyre több gamer notebookot tudok ajánlani.
Sorry!Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
törölt tag
válasz
Bluesummers #14 üzenetére
Nem furcsa, hogy azzal töltöd az idődet, hogy megmondd másoknak mit kellene tennie, illetve hogyan kellene élniük? Kérlek foglalkozz a saját dolgoddal és ne gyere azzal, hogy csak jót akarsz.
-
-
válasz
antikomcsi #11 üzenetére
"Szinte hihetetlen, mennyire meg tudja fogni az embert ez a szinte hétköznapinak tűnő sztori,..." - akkor ez most péntek 13?
Ja, bocs, nem.
Nagyon ritkán nézek el gamepod topikba, mivel nem játszom valami sűrűn, max SC2-őt. Van egy ilyen világ, ez a "Second Life"? Arról jutott ez az eszembe.
Ha nem elég izgi az életed, tedd azzá.
De kérlek ne péntek 13-azz élőben ... De ha egy ilyen gagyi dolgot tudtál felmutatni, grat. (pedig 15-16) éves korunkban nagy Jason rajongók voltunk.Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Bluesummers #8 üzenetére
Idő oda-vissza tekergetése real life" ?
Ok.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
satosan112
csendes tag
Engem leginkább az érdekelne, hogy lesz-e ehhez is frankó gyűjtői kiadás, mert akkor addig nem venném meg Steam-en
-
antikomcsi
veterán
válasz
Bluesummers #8 üzenetére
De, furcsa. Gondoltam is rá a Péntek 13 alatt, hogy inkább ki kéne menni a garázsba, berántani a láncfűrészt, aztán nekiesni a szomszédnak real life nagy gázzal.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Bluesummers #8 üzenetére
? Nem vagyok lány.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Nem furcsa, hogy egy real life esetet gép előtt töltve próbáljátok átélni?
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
NandorHUN
addikt
Kicsit off kérdés:
alapjátéknak meg kell lenni e a DLC-hez?
Anno még konzolon kijátszottam, de most már csak PC-m van.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
xavix13
őstag
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
A Bioshock Infinite után az utóbbi évek egyetlen single-player játéka (pedig én sose játszottam ilyen kalandjátékokkal), ami magával ragadt és minden egyes percével lekötött.
A folytatás pedig nem kivétel, szerintem simán megüti, az előző széria nem kicsit magas szintjét.
Kicsit másabb, de valahogy mégis ugyanaz. Jár a pacsi a Deck Nine-nak a profi munkáért, és várós a befejező epizód.(Remélhetőleg nem lesz elkapkodva, összecsapva mint az első szezon fináléja.)
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
dreampage
aktív tag
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Én is nagyon szerettem az eredetit, és én is szkeptikus voltam, hogy egy új fejlesztőcsapat képes-e hasonló minőséget hozni, de igazából nem is érződik rajta, hogy mások fejlesztették. Sőt, nekem a természetfeletti vonulat nélkül még inkább tetszik, emberibb, földhözragadtabb így a történet. Teljesen valósnak érzem a karaktereket, mintha élő emberek lennének. Valami miatt engem nagyon megfogott.
A játéknak soha nincs vége.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Én nem bírtam ki, kiadtam érte most az 5700Ft-ot (vagy mennyi), eredetileg meg akartam várni mindhárom fejezetet.
És azt kell mondjam, hogy eddig hozza az elvárásaim. Csak a menüben elidőztem hátradőlve a zene miatt. Még csak a felénél járok az első fejezetnek, de szerintem zseniális a Before the Storm is. Chloe új hangja se illúzióromboló, eleinte hallani lehetett a különbséget, most viszont már meg nem tudnám mondani a különbséget (értsd, annyira hasonlóak a szinkronszínészek, hogy az első rész jeleneteit is az új hanggal idézem vissza).
Egy biztos, money well spent.
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Nagyon érdekes dolog ez.
Máshol is jókat olvastam róla, és itt is, és el is hiszem, ha mondjátok, de valahogy mégis kételkedem.
Egyszerűen nem tudom rászánni magam, hogy megvegyem, mert mégis attól tartok, hogy csalódás lenne az első szériához mérten.Mikor vettem, éppen akciós volt, szinte ingyen, és nem sok elvárással ültem le elé, mondván mit tudna nekem mutatni egy ilyen tini lányos picsogás. De úgymond adtam neki egy esélyt, és hagytam kibontakozni a sztorit.
Aztán rájöttem, hogy nem is a játéknak adtam esélyt, hanem magamnak, mert kiderült, hogy az egyik legjobb kaland volt, amivel valaha játszottam!
Úgyhogy magas a mérce, amit nem én, hanem az első rész készítői tettek magasra.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A második rész érdekes irányba viszi tovább a két főhős kapcsolatát, meglepetésektől sem mentes. A bejáratott formulát viszont nem rúgja fel.
- Házimozi haladó szinten
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Dangerous Waters, Cold Waters, avagy a nukleáris kor tengeralattjáró -szimulátorai!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bundle topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD IPS Touch, I7-7500U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- Lenovo Thinkpad használt laptopok Áfás számlával, jó áron, 1 év garancia - Nexus Laptop Webáruház
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest