Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sTERNI
senior tag
Nagyon bejött az első rész, de ettől most fázok annyira, hogy ne rendeljem elő. Az eddig látottak semmiben nem éreztették, hogy valami hasonló szerethető / érdekes történetet, atmoszférát vagy játékmenetet kapnánk.
A mostaniban arra emeltem szemöldököt, hogy, ha jól vettem ki, "puzzle" elemként dalcímeket kell sorba rakni? Ilyen nem volt korábban, nem is hiányzott. Félek, hogy nem teljesen sikerült a készítőknek megragadni, hogy mitől volt jó az előző rész.
-
Szerencsére nekem lesz időm eldönteni, hogy megvegyem e.
Mindenképpen megvárom hozzá a magyarítást, és mire az kész lesz, már gondolom dögivel lesznek tesztek, vélemények.Az eredetit is akkor kezdtem el, mikor mind az 5 rész megvolt már magyarul. Kicsit tartottam is tőle a tesztek ellenére, de az év pozitív meglepetése lett számomra!
-
mark!
őstag
akkor asszem itt az ideje megvenni és kijátszani
-
Jhonny06
veterán
"Deluxe kiadásról szól, amellyel többek közötte egy bónusz fejezetet is kapunk majd."
Csak szerintem baromi rossz ötlet egy ennyire erősen sztori-alapú játéknál plusz fejezetet adni annak, aki hajlandó többet fizetni érte? Jó, nyilván nem létfontosságú szálat fog bemutatni, de akkor is hülyeségnek érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Akik a minap bejelentett kiadást vásárolják meg, azok többek között egy új játékmódot és egy bónusz epizódot is kapnak.
- Witcher topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest