Új hozzászólás Aktív témák
-
sTERNI
senior tag
Nagyon bejött az első rész, de ettől most fázok annyira, hogy ne rendeljem elő. Az eddig látottak semmiben nem éreztették, hogy valami hasonló szerethető / érdekes történetet, atmoszférát vagy játékmenetet kapnánk.
A mostaniban arra emeltem szemöldököt, hogy, ha jól vettem ki, "puzzle" elemként dalcímeket kell sorba rakni? Ilyen nem volt korábban, nem is hiányzott. Félek, hogy nem teljesen sikerült a készítőknek megragadni, hogy mitől volt jó az előző rész.
[ Szerkesztve ]
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
antikomcsi
veterán
Szerencsére nekem lesz időm eldönteni, hogy megvegyem e.
Mindenképpen megvárom hozzá a magyarítást, és mire az kész lesz, már gondolom dögivel lesznek tesztek, vélemények.Az eredetit is akkor kezdtem el, mikor mind az 5 rész megvolt már magyarul. Kicsit tartottam is tőle a tesztek ellenére, de az év pozitív meglepetése lett számomra!
-
mark!
őstag
akkor asszem itt az ideje megvenni és kijátszani
>
-
Jhonny06
veterán
"Deluxe kiadásról szól, amellyel többek közötte egy bónusz fejezetet is kapunk majd."
Csak szerintem baromi rossz ötlet egy ennyire erősen sztori-alapú játéknál plusz fejezetet adni annak, aki hajlandó többet fizetni érte? Jó, nyilván nem létfontosságú szálat fog bemutatni, de akkor is hülyeségnek érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Akik a minap bejelentett kiadást vásárolják meg, azok többek között egy új játékmódot és egy bónusz epizódot is kapnak.
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- OLED TV topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest