Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
Sirandrish #26 üzenetére
Az a abaj még tapogatóznak a fejlesztők tesztelnek, próbálgatnak, új terep más csapásirány szóval idő kell még.
Egy HD pakkot könnyebb csinálni és ugyanannyiért eladni mint legózni egyet elölről.. -
Sirandrish
legenda
Pedig marhára úgy néz ki mert a jelen generáció konzoljai már lassan másfél éve piacon vannak, de a legkomolyabb címek majdnem MIND "Remastered/Definitive/Akármi Edition" , ami szerintem rohadt nagy probléma. Mondom ezt úgy hogy imádom az Alan Wake-t.
Ha ezek mellett jelennének meg a jobbnál jobb exkluzív címek akkor nem lenne gond..de sajna nem így van. -
válasz
Sirandrish #24 üzenetére
Valóban nincs, de a lényeg az, hogy senki sem jár rosszul azzal, hogyha kap plusz egy fasza játékot a konzoljára, mégha Remastered/Definitive/Akármi Edition is az. Jobb volna egy új cím, de ezeknél a játékoknál sohasem azt látom, hogy az új játék fejlesztésétől vonná el az újrakiadás készítése az erőforrásokat, így szerintem felesleges rágódni a dolgon.
-
válasz
WonderCSabo #21 üzenetére
Pedig pont ugyanaz. Játékok esetében sokszor nem a konzol és a PC a két nagy tábor, hanem az eltérő platformok. Ugyanakkora öröm egy PS4-esnek, hogy kijön egy Xbone-os játék az ő gépére is, mint egy PC-snek, ha kijön egy PS4-es.
-
RyanGiggs
őstag
Eddig az Alan Wake a Remedy legjobb játéka, ezért is talán megér egy X1 és PS4 átíratott. Persze jobban vártam volna egy folytatást... de hát ez van! Következő játékuk sajnos nem az lez, hanem a Q.Break! Láttam belőle egy 1/4 órás gameplayt... érdekes, fura játék lesz, mint ahogy a többi játékuk is az volt. Ha lesz átírat PC-re, tuti teszek vele egy próbát. De így első ránézésre nem fogja felülmúlni az Alan Wake-et.
-
WonderCSabo
félisten
-
[CsuCsu]
őstag
Nem tudom mit vagytok itt felháborodva egy sima portoláson. Úgysem azok csinálják, akik ez eredeti játékot, olcsó és azok is tudnak játszani vele akik eddig nem tették és nincs más konzoljuk.
Bezzeg ha PC-re jön egy eddig a platformra ki nem adott játék máris bontjátok a pezsgőt.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Sirandrish #18 üzenetére
abban egyetértünk, h itt a remaster felesleges.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Sirandrish #16 üzenetére
Nagyon régi játékoknál azért jó. Pl. Halo 1-2-nek nem ártott.
-
Sirandrish
legenda
Imádtam az Alan Wake-t, de komolyan szánalmas már ez a Remastered móka. A DLC-k után megérkezett a játékos világ második legnagyobb lehúzása...gratulálunk!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
FragMaster #5 üzenetére
Szívemből szóltál, totál levegőben maradt a vége az első résznek. Amennyire én intepretáltam, akarták is folytatni, de mivel nem volt elég bevétel az előző részből... Én imádtam az első részt, egyik legjobb játékéményem, zseniális.
-
Chp
őstag
Pompás. De talán arról is lehetne pötyögni pár sort a Gamepodra, hogy megjelent a Woolfe. Mindenhol láttam róla a hírt, csak a kedvenc lapcsaládom keretein belül nem. Azért jegyeztem meg, mert elszomorított kicsit a dolog.
-
tDr1v3r
veterán
Az utóbbi évek egyik legjobb játékélménye volt számomra, erősen want részemről a remastered.
-
saelin
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #9 üzenetére
Az a baj, hogy már ez sem kizárható.
-
Garada
őstag
válasz
Bjørgersson #7 üzenetére
Na ja, egyébként ez is csak annak jó aki nem tolta az előző generàción az adott pèldányt.
-
VictorHUN
aktív tag
Ezek után majd jönnek a 4k remastered verziók is.
-
FragMaster
addikt
Folytathatnák inkább a sztorit, van még benne anyag.
-
GeryFlash
veterán
Röhej, hogy 2015-ben még mindig ott tartunk, hogy konzol új címek helyett remasteredök (gears of war, halok is elvileg) jönnek az új konzolokra... Pár éves game, még a pregenen is tűrhetően néz ki, inkább adjanak ki egy új részt.
-
satz18
őstag
PC-re már volt Remasterd
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egyelőre semmi konkrét dologról nincs szó, de a játék neve felbukkant egy Xbox-os kérdőíven.
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó egyedi építésű Star Wars Arcade Játékgép konzolpult és virtual flipper egyben.
- Dobozos Nintendo Switch okos! CFW 32GB+128GB Hekate Dual Boot +grip +utazó tok +üvegfólia
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia (Eladva)
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest