Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
A starwars, indiana jones és a batman (1) játékok a legjobbak (azokkal még szerettem is játszani). Pirates of the Caribbean határeset. Harry potterektől kezdve már nem ugyanaz... Ezekkel már csak azért játszom, mert a fiam megkér, hogy játsszunk kettesben, de nem annyira élvezetesek.
HummeRC
inkább kapkodom a fejem, hogy mi legyen a következő feladat a sok közül
Aham. Pont a Marvelben volt, hogy kellett szerezni valami csákónak valamilyen kártyát, mert "elvesztette". A másiknak, meg gipszet a lábára (vagy valami ilyesmi). Az összes ilyen baromság csak abból áll, hogy menjek ide, jöjjek vissza... Teljen az idő, és közben higyjem azt, hogy játszom. Pedig nem. -
pigster
senior tag
válasz
#09819904 #14 üzenetére
Éppen ez az. Én nem akarok flangálni, nem akarok "humoros" szövegeket meghallgatni, nem akarom, hogy "kibontakozzon" egy történet, nem akarom, hogy 30 másodpercenként egy "jelentős esemény" animáció történjen (lego marvel superheroesban kegyetlenül idegesítő), nem akarok "segíts-nekem-megtalálni-menj-oda-hozd-ide 'küldetéseket'".
Én csak játszani akarok. Az újabb lego játékokban a tényleges játék aránya egyre alacsonyabb. -
pigster
senior tag
Harry Potter, Lord of the Rings, Batman 2 óriási zavaros katyvasz. A többi lego játék ok. Gondolom ez is olyan lesz, mint a LotR, csak pepitában. Inkább ninjagot csinálnának.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Újabb Lego videójáték érkezik jövőre.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- AM 5 lapok
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest